Nego zar nisu svi na Soft komponenti guma? Ja kako sam upratio svi su na istoj pa makarCaptain4 je napisao/la:Pa vrlo je moguće da će Max i Charles napredovati jer su na mekšoj komponenti kojoj manje treba da se zagrije i dovedi u radno stanje. Ali opet sve osim 1-2 Merca je epsko čudo ako ne bude kvar/sudar. Ljudi su 0.6s brži od ostatka po tempu za trku. Pirelli predlaže 2 stajanja. Mada uvijek se sve može preokrenuti.ronaldo99 je napisao/la:Ne znam kad je zadnji put bilo da su prva 3 u kvala ovako bila blizu jedan drugome, start trke ce biti jako zanimljiv, kad bi Leclerc i Max uspjeli nesto uraditi pa da dobijemo dobru trku, a valjda i Vetel bude imao dobar tempo u trci.
Jedina je steta dns sto je finale Wimbl i ovo u isto vrijeme
Ja ću Wimbledon ispratiti, a F1 reprizu večeras bez gledanja na forumima i rezultatima.
Go Charles.
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Nisu. Gasly i Mercedesi su na mediumu, Max i Ferrari soft. 11% za kišu šanse. Ko će najviše benefita izvući danas što se tiče strategije upitno je, vjerovatno Merc jer su Ferrariji rekli da nemaju šanse na istoj strategiji ovo dobiti.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ubjedjen sam bio da su bili svi u Q2 na soft komponenti, al dobro mogli bi pomoci svakako na startu
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 14 jul 2019, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Q2 se gleda, tu koje su gume na njima startasronaldo99 je napisao/la:Ubjedjen sam bio da su bili svi u Q3 na soft komponenti, al dobro mogli bi pomoci svakako na startu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Nadam se da je lapsusronaldo99 je napisao/la:Ubjedjen sam bio da su bili svi u Q3 na soft komponenti, al dobro mogli bi pomoci svakako na startu

A lapsus sad vidim sta sam napisao 
Ispravljeno

Ispravljeno

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li Bottas na mediumu? Čini mi se da na kraju popravio vrijeme na soft ali nisam siguran.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Nerminovic
- Kontakt:
AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO KEVINE!!!!
POKAZI IM STA JE DANSKI GOAT 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United

Kakva je sminka ovaj Craig
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Nerminovic
- Kontakt:
Bottas pocinje na mediumUnofficialpage je napisao/la:Je li Bottas na mediumu? Čini mi se da na kraju popravio vrijeme na soft ali nisam siguran.
Pitanje sad hoce'l danas biti 1 pit ili 2 pit strategy
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
kakvi debili hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Veliki KevinNerminovic je napisao/la:AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO KEVINE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nerminovic je napisao/la:AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOO KEVINE!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- Nerminovic
- Kontakt:
Gasi tim, kidaj gume, vadi volan niko nek ne vozi

BackSpace United
BackSpace United
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napokon da vidim da onaj kojeg prestignu uspije ubrzo i vratiti poziciju 

Don't believe the hype.
Mercedesi se bore niko im ni blizu ne moze.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Nerminovic
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Vettel opet izgleda kao prosjecan vozac, sad ga skoluje LeClerc kao svojevremeno Ricc u RB-u
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.