FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma Zaima je trebalo otpustit sve je kredite potrošio. To najviše zamjeram Amaru. A i što nije Kenu poslo na posudbu naprimjer u Mladost a ostavio Zilića i eventualno doveo Hsanspahića koji je naše dijete a slobodan je a može za trečeg stopera komotno.
Napravila se negativna atmoafera oko Zaimovica i decku nije lako.On jest svojeglav i pomalo exscentrik.Sto kaze Amar ima on to nesto sto je odlika potencionalnog kvaliteta.Mislim da bi mogao biti mnogo od koristi u buduce.Imamo kontinuitet baza igraca se nije mijenjala.Doveli dva vezna kvalitetna.Ermin takodje ce puno pomoci.Bogi kao i Zaim.predmet sprdnje zlobnih klosara.Eto svi ti su imali karijere u pm.Na fizickom odbojku i izmedju dvije vatre igrali.Strucnjaci.Treba nam mladji half brzi i slazem se ali daleko od toga da Bogi neupotrebljiv.Dobit cemo danas ove. Ja sam optimista za narednu sezonu.Vjerujem Amaru i ekipi.Vjerujem da ce mo puniti Grbavicu.Bit ce Zeljo sampion.
Po meni je totalno neozbiljno s strane trenera da ozbiljno racuna na Zaima kao rezerevnog napadaca. Zaim def ima neke kvalitet ali koje nisu za Premijer ligu, vec za federacije. Totalno neozbiljan igrac, šarlatan, bez trunke ozbiljnosti u igri. Moze bljesnuti s potezom jednom u 20 utakmica, i to protiv nekih nižerazrednih ekipa.Jedino sto je nekad dobro uradio to je bio jedan derbi.
Veliki problem ce biti u napadu sljedece sezone, jednostavno nemamo nikakav kvalitet. Po mom misljenju je bitnije imati bolje opcije u napadu jer u vecini slucajeva mi napadamo protivnike, pogotovo na Grbavici i ako nemas dobre opcije imat ces uvijek problema. Ko god. dodje na Grbavici u 80% slucajeva igra defanzivno na kontre. A ti u takvim situacijama imas cetiri do pet sansi da zabijes gol, ako ga ne zabije u problemu si. Takve smo probleme imali prosle sezone gdje iz izglednih situacija trebali zabijati gol i rijesiti utakmicu, mi to nismo. Jer nismo imali kvalitetnog igraca...
Znaci kod nas niko ne zna dati gola osim Ermina. Meni licno nije jasno sta Amar misli da uradi s ofanzivom..
Veliki problem ce biti u napadu sljedece sezone, jednostavno nemamo nikakav kvalitet. Po mom misljenju je bitnije imati bolje opcije u napadu jer u vecini slucajeva mi napadamo protivnike, pogotovo na Grbavici i ako nemas dobre opcije imat ces uvijek problema. Ko god. dodje na Grbavici u 80% slucajeva igra defanzivno na kontre. A ti u takvim situacijama imas cetiri do pet sansi da zabijes gol, ako ga ne zabije u problemu si. Takve smo probleme imali prosle sezone gdje iz izglednih situacija trebali zabijati gol i rijesiti utakmicu, mi to nismo. Jer nismo imali kvalitetnog igraca...
Znaci kod nas niko ne zna dati gola osim Ermina. Meni licno nije jasno sta Amar misli da uradi s ofanzivom..
Zadnja izmjena: Bezideja, dana/u 13 jul 2019, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Da počne ako Bog da elitni rang takmičenja, pa da vidimo kom opanci, tom i džeri.
💩💩
Ma hajde da i Zajmovic bude rezervni napadac. On manje syebati moze tu nego na krilu pa mozda nekad nesto korisno i uradi. Nije njemu mjesto u Zelji, ali nij ni 60-70% ekipe pa jbg. Najneozbiljnije sto se moglo uraditi, a tice se ekipe je da imamo tri stopera i da tako udjemo u sezonu. Pri tome nisu to neka tri vrhunska pa taman. Sipovic ok, a ovaj dvojica vise nisu nego sto jesu ok. Jos Sadikovic. Da smo makar onog malog ostavili pa probati nesto kombinovati. Bas, bas neozbiljno je ovo za stopera. Trebalo bi tu jos igraca, ali valjda se sta moze kombinovati od ovog eto bar da lici na nesto. Definitivno najslabija karika tima je odbrana.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Odbrana sasvim solidna za našu Premijer ligu. S obzirom da nismo otisli u evropi Sipovic Bogi mogu solidno iznijeti polusezonu.
Stoji sve da oni mogu odigrati solidno, ali oscilacije su prevelike kod svih u odbrani. Od Sinise, Pavica, Stanica i stopera. Nekad propuh da ti se cini moze proci kako hoce i kad hoce, a nekad solidno zatvore sve i bude koliko-toliko ok. Odbrana ce se morati mijenjati na zimu jer Bogicevicu istice ugovor i nadam se da je ovo zadnja polusezona da igra fudbal.
O kakvoj bolan solidnoj odbrani pricas. Pa imamo ubijedljivo najgoru odbranu medju top 3-4 ekipe. Cak sta vise ima tu i nekih sredinjih ekipa koji su tu bare-bare sa nama. Nasi stoperi su medju top 5 najgora u ligi. To je toliko porazavajuce za ovu upravu da se cijelo ljeto nije nasla zamjena za sindikalca koji ocito mora igrati, jer tako pise u ugovoru. Uci u sezonu sa tri stopera koja su neznas ko je gori od goreg, za to nema rijeci. Ali eto, vi se tjesite i dalje.Bezideja je napisao/la:Odbrana sasvim solidna za našu Premijer ligu. S obzirom da nismo otisli u evropi Sipovic Bogi mogu solidno iznijeti polusezonu.
Nije više poenta ni u kvalitetu koliko u kvantitetu. 3 stopera su malo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma morao se neko naci za ovo vrijeme. Razumijem i lovu i sve, ali ako ima za Boju i onu dvojicu malaca morala se lova naci i za stopera i ne mora vise niko dolaziti ovaj prelazni rok. Mozda su se fokusirali na Graovca, ali uvijek mora u fudbalu postojati i opcija b i opcija c. Otisao negdje drugo, Boze moj uzmes opciju b i ok je.Osim13 je napisao/la:Nije više poenta ni u kvalitetu koliko u kvantitetu. 3 stopera su malo.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Zamisli ekipu gdje je Bogičević stub odbrane, smiješno
Bas je to smijesno, osvojio s nama 4 titule covjek. Logicno da nije kao ranije niti moze biti al da bude nesto smijesno a covjek tolike godine proveo u Želji nema smisla. Al eto svakako smo kao navijaci postali pitari klasicni...
Tako je ne daj ti na naseg BogijaBezideja je napisao/la:Bas je to smijesno, osvojio s nama 4 titule covjek. Logicno da nije kao ranije niti moze biti al da bude nesto smijesno a covjek tolike godine proveo u Želji nema smisla. Al eto svakako smo kao navijaci postali pitari klasicni...
Pusti hejtere naseg VvDa, naseg vodje
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Treba malo postovanja prema igracu koji je toliko godina proveo u Želji. Svi znamo koliko ima godina, svi znamo da nije igrac kao ranije, niti moze biti. Od kad vi pratite Želju, sigurno ste tad imali 12 godina kad je on osvajao titule.
Tako je sta ce oni ma nisu tad ni navijali kad je Bogi uzimao tituleBezideja je napisao/la:Treba malo postovanja prema igracu koji je toliko godina proveo u Želji. Svi znamo koliko ima godina, svi znamo da nije igrac kao ranije, niti moze biti. Od kad vi pratite Želju, sigurno ste tad imali 12 godina kad je on osvajao titule.
Nema me cesto na temi, ali ti si tu i molim te pripazi sta pisu za naseg kralja
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- DobojskiManijak
- Kontakt:
Niko ne spori njegove titule već spori njegov kvalitet da bude ključni igrač ekipe koja ima ambicije da se bori za titulu. Ne moraš glumiti njegovog advokata a godina i utakmica imam više nego ti sigurno Bambi
-
TMmanija2012
- Kontakt:
mi imamo Bogija Bogija Bogijaaaa libo nas racku za ostale 
uz izvinjenje administraciji za spamanje teme, želim samo da kažem pingvinu iz kazandžiluka i ostalim lobotomcima i moralnim nakazama, da ih ne nabrajam pojedinačno.... NEĆETE NIKAD VIŠE NI BLIZU SVETINJE JAZAVCI JEDNI...U RAJLOVAC TATI PA PRAVITE BARSU I REAL ZAJEDNO....
Jel ovo onaj nas Cutahija na golu Radnika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jest,jest Čutan...irfo je napisao/la:Jel ovo onaj nas Cutahija na golu Radnika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.