2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
big lol , 2017-18 Harden s ojebinom paulom , ekipu doveo do 1 seeda, da na kraj sezone nisu pali ,mogli imati rekord kao Warrirosi čini mi
da sad ne može biti top 2 s igračem koji je u prajmu i istim corom
da sad ne može biti top 2 s igračem koji je u prajmu i istim corom
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ispod 40% protiv Lillarda i CJa, te zadnja 3 POa ispod 40% iz igre. Gace nam se tresu 
I treba
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ulasci u PO na Zapadu:
LeBron 0/1
Davis 2/7
Prvo da uđu u PO...
LeBron 0/1
Davis 2/7
Prvo da uđu u PO...
- Barbarossa
- Kontakt:
TheChief je napisao/la:Ulasci u PO na Zapadu:
LeBron 0/1
Davis 2/7
Prvo da uđu u PO...
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Dobijene serije protiv Stepha i dinastije:
LeBron 1
divljak i mundzos zajedno 0

LeBron 1
divljak i mundzos zajedno 0
Nema potrebe smijati se Houstonu, dovoljno je pogledati misljenje bivsih igraca, neki dan im se Scottie smije na TVu kad podje prica o titulama i Raketama
kaze u Houstonu uopste nema nekog pritiska da se osvoji titula, RS ako dobro odigras svi sretni i zadovoljni, znaci taman ekipa za Russa, ipak nije dzaba trazio trade u Hou
kaze u Houstonu uopste nema nekog pritiska da se osvoji titula, RS ako dobro odigras svi sretni i zadovoljni, znaci taman ekipa za Russa, ipak nije dzaba trazio trade u Hou
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- camparinho
- Kontakt:
Bogme ni KD-a, a sumnjam i Klaya ludi su vrate li ga prije sl sezone jedino ako budu ispod crte za PO u sta cisto sumnjam da ce se desit.alemsa je napisao/la:Ni Iggija nemaju da cuva Bradu-Wessa.camparinho je napisao/la:Lebrona bih i mogao zamislit, al Curry sa ovom klupom, Greenom kao najboljim drugim igracem i Russellom da mu pomaze u odbrani stvarno jedva cekam da vidim.Epidaurus je napisao/la:Pucat ce cirevi kad indijanac i mundzos popuse u prvoj rundi. Ako im LeBron il Steph dohakaju onda ce pak biti suicide watch
Al bar imate intelektualca Besica kao dostojnog partnera GOATu.
Posto sam upratio sta pises u postovima odmah cu ti dat odgovor na pitanje Klaya. Klaya vrate li sl sezone mogu mu odmah rezervisat jos jednu operaciju.
Jos je WB legitimna prijetnja, trpat ce preko 20, a ne 14
Znaci preso si na stranu Wessa, nisam ni sumnjo![]()
Lakersi na aparatima mislili su se prosetat zapadom/ligom kad 2 poteza ih sje.base skroz Kawhi i Wess, jebga tako je kako je
Ne bi vjerovao uvjerio si me sa postom o Scoli i ekipi, nesto kontam ni meni se to nesto pretjerano ne gleda opet, a ja obozavam Scolu(dok je u Europi igrao).
22+8 je neka moja predikcija, nije da nece imat slobode WB u igri. Samo da nas D'Antoni ne razocara i uklopi sve lijepo bit ce ovo zanimljiva godina, ako malo promijeni stil.
Btw. Onog malog Clemonsa moraju potpisati mogao bi valjat s klupe, ala House samo jos vise trpa.
Clutch city be safe rage hard!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Nigel Williams-Goss to sign with the Utah Jazz
Ma ja eo u Lakersima ogroman pritisak pa zadnji put kad su u playoff usli, nas drug @ep u tutu srao. Dosao je jer hoce da igra s Bradom, jebga znam da ti je tesko svarit gledo si Kobija 10 godina nakon Shaqa niko mu nije htio doci i ono jednom sto su mu dosli Dwight i Nash, nakon sezone pobjegliBalon je napisao/la:Nema potrebe smijati se Houstonu, dovoljno je pogledati misljenje bivsih igraca, neki dan im se Scottie smije na TVu kad podje prica o titulama i Raketama
@sarma
Nije svjestan covjek da su Cp i Brada uzeli 65 pobjeda, a da je Russ bolji fit od CP
@camp
Pa normalno, nisi lud da prolazis kroz rebuilding kad ne moras.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aleme stvaras problem,zbog tebe Lakersi postaju simpaticni sirom forumskom puku.Isto vazi i za sarmela
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Simpaticni onim sto navijaju za Patse i Madrid jer im fali pobjeda u njihovom zivotu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Opet seljacke doskocice, sta ces nije covjek sposoban bolje od toga 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta kazes o dolasku GriezmannaEpidaurus je napisao/la:Opet seljacke doskocice, sta ces nije covjek sposoban bolje od toga
#Punoljetstvo
Choker 
I nisi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Dobro eto,svjedoci smo da si zbog silnog pritiska u Lakersima, zadnje 4 godine za Gsw navijaoEpidaurus je napisao/la:Opet seljacke doskocice, sta ces nije covjek sposoban bolje od toga
Jel posteno to?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.