FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja bi da dovedemo Rustemovića. Kad smo kod toga, ima li mu neko slika od žene.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jedino ako produzi ugovor, inace ovaj istice u januar, tako da nema smisla ista pokusavati s njim, ako ce otici za pola godine. Ugovor na 3-4 godine i onda neka igraintercontinental je napisao/la:
Iskreno ja bi vise volio dati priliku Hodzicu nego da nam se dovodi opet neki igrac a la Ćulum i njemu slicni.bhpremierliga12 je napisao/la:Ma morat ce se dovesti barem jedan stoper, a budimo realni 2 nam trebaju jer Perica ne moze igrati stopera. Mislim moze on glumiti stopera, ali sta ce sa Ahmetovicem, Krpicem, Hadzicem i slicnim napadacima u skoku? Dobri su se igraci doveli, da bi se na kraju ostalo na Salihovicu i Peri, nadam se da se radi i tu da se dovede neko iskusan i provjeren.
Posto je evo i Trninic otisao treba nam taj i "razbijac" na sredini terena. Maksimovic, Bekric, Ristic, Francuz, pa i Prses nisu takva vrsta igraca, a tu jedino imamo Armina Hodzica medjutim kao prvo nije potpisao novi ugovor, kao drugo ne mozes ostati na dijetu od 18 godina na takvoj poziciji.

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Hvala, da odem onda u ponedjeljak ili kod njih ili u prostorije kluba da platim.slobodaTZ je napisao/la:Ja u ug iso uzet clansku i tamo se ce se cekat 7 do 10 dana da bude gotova jer mecu sad sliku na clanskuGifron je napisao/la:Hocemo dobiti kakvu potvrdu za clanske ili samo treba otici u prostorije kluba po istu? Malo mi je nejasna procedura jer nikakvu potvrdu ili upute ne dobijes kad popunis na stranici
Jedan grad, jedna ljubav!
Sad iz UG rade i danas .
Jel seksor VIP uzo, jesi pitao?hondas je napisao/la:Sad iz UG rade i danas .
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nisam pitao ali me interesovalo kako ide kod ovog momka ja sam kako on rece 66 bronzane.
Bice mozda na youtube kanalu Osijeka.slusalica je napisao/la:Moze li se gdje tekma gledati?
-
- Kontakt:
Dobro bi bilo na stranici kluba objavljivat spisak svih osoba koje kupuju karte, nije to nikakva tajna. Možda bi to pomoglo da se veći broj ljudi opredijeli za kupovinu i napokon natjeralo neke ljude koji se uvijek "švercaju" da napokon kupe karte. Treba također zahtijevati da svi članovi uprave i skupštine u najmanju ruku kupe ove zlatne.
To je protiv Zakona o zastiti licnih podataka.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Nebih baš rekao da je u suprotnosti sa zakonom nema potrebe stavljati JMB i dr. lične podatke. Eno željo kad su kupovli stolice svaki dan predstavljena svaka osoba koja je kupila ime i prezime. Da i mi konačno nešto transparentno uradimo. Kemo pred. skup. i Kozlić pred. UO prvi trebaju da se uslikaju sa kupljenim zlatnim kartama. A onda njihov primjer da slijede ostali.Rimes87 je napisao/la:To je protiv Zakona o zastiti licnih podataka.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Prvo oni da transparentno urade finansijski i da svaki clan skupstine napismeno podnese koliko je u zadnju deceniju doprinjeo klubu i cime....sloboda1921 je napisao/la:Nebih baš rekao da je u suprotnosti sa zakonom nema potrebe stavljati JMB i dr. lične podatke. Eno željo kad su kupovli stolice svaki dan predstavljena svaka osoba koja je kupila ime i prezime. Da i mi konačno nešto transparentno uradimo. Kemo pred. skup. i Kozlić pred. UO prvi trebaju da se uslikaju sa kupljenim zlatnim kartama. A onda njihov primjer da slijede ostali.Rimes87 je napisao/la:To je protiv Zakona o zastiti licnih podataka.
Da urade reviziju i imenom kazu koliko se tacno duguje i kome...
Pa cemo onda krenuti od navijaca i ove "sirotinje"koja nikakvu korist nema a daje klubu srce dusu i ono malo para...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Cuo sam da je ponudjem Mario Maslac
Ima li kakav link za utakmicu?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Od njih nema live streama, odgovorili su u komentarima da ce biti tekstualni prijenos..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
0:1 livancic.
- 1-1.
- 1-1.
-
- Kontakt:
LIVANCIC DAO GO VODIMO 1¸0
-
- Kontakt:
IVETIC CENTRIRAO NA DRUGU STATIVU I LIVANCIC IVUSEVICA A U 18 MINUTI SKORIC PORAVNAVA NA 1 1
-
- Kontakt:
Opet Livancic na rubu kaznenog prostora ali nije uspio uputiti udarac
-
- Kontakt:
Maric i Osijek vodi 2 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.