2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Samo ih je “simpatisao”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
GeriOldman
- Kontakt:
Zabavni su mi alemovi debilizmi 
Fakti su da su rakete prva ekipa zapada jer su vec uigrani
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Sa najboljim back-court lige, i drugim najboljim duom.Sarmelino je napisao/la:Fakti su da su rakete prva ekipa zapada jer su vec uigrani
Morat cu na docek WB, spasi mi fransizu
Nabavi mi autogram platim ti. Ozbiljan samalemsa je napisao/la:Sa najboljim back-court lige, i drugim najboljim duom.Sarmelino je napisao/la:Fakti su da su rakete prva ekipa zapada jer su vec uigrani
Morat cu na docek WB, spasi mi fransizuda je ostao CP bili bi defintivno 3-5 ekipa zapada, ili da su ga dali da se samo kutarisu, otpali bi skroz, ovako nas Russ vrati u ciste contendere i drugu najbolju ekipu.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
To i dalje volis lijepu kosarku mladog stefana,pa svi su od tog odustali skoro
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja mislim da će Harden nabit Russa bokserom kad ga ovaj treći put bude smaro da mu napucava asiste i da šuta čim mu Russ doda loptu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ajde babuka Edward, al Westbrook, nemoj zayebavatalemsa je napisao/la:Sa najboljim back-court lige, i drugim najboljim duom.Sarmelino je napisao/la:Fakti su da su rakete prva ekipa zapada jer su vec uigrani
Morat cu na docek WB, spasi mi fransizuda je ostao CP bili bi defintivno 3-5 ekipa zapada, ili da su ga dali da se samo kutarisu, otpali bi skroz, ovako nas Russ vrati u ciste contendere i drugu najbolju ekipu.
Frajer nazaduje iz sezone u sezonu, šuta nema, bacanja mu pala na 60%, učinkovitost nula bodova.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BosniaBoston
- Kontakt:
Enes kanter i Kemba najgori defanzivni PNR u citavoj ligi
fax
fax
#Punoljetstvo
Bice jaca sezona na forumu nego li na parketu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
nikad vise pretendera nego u sezoni koja slijedi
neki bi to nazvali ujednacenost lige
Denver,lal,portland,bostonChinaglia je napisao/la:nikad vise pretendera nego u sezoni koja slijedi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Cuj boston pretender,pretender mozes biti samo ako neko kaze da si contender a to nije istina.Niko za boston nije rekao da je contenderSarmelino je napisao/la:Denver,lal,portland,bostonChinaglia je napisao/la:nikad vise pretendera nego u sezoni koja slijedi
#Punoljetstvo
pa cekaj nisu to moje rijeci nego Pippenove, sto se tice Kobea pa Dwight nije pobjegao nego ga je Kobe istjerao ponasanjem, kao sto vidimo bio je u pravu jer i poslije toga niko nista nije napravio sa Dwightomalemsa je napisao/la:Ma ja eo u Lakersima ogroman pritisak pa zadnji put kad su u playoff usli, nas drug @ep u tutu srao. Dosao je jer hoce da igra s Bradom, jebga znam da ti je tesko svarit gledo si Kobija 10 godina nakon Shaqa niko mu nije htio doci i ono jednom sto su mu dosli Dwight i Nash, nakon sezone pobjegliBalon je napisao/la:Nema potrebe smijati se Houstonu, dovoljno je pogledati misljenje bivsih igraca, neki dan im se Scottie smije na TVu kad podje prica o titulama i Raketama
kaze u Houstonu uopste nema nekog pritiska da se osvoji titula, RS ako dobro odigras svi sretni i zadovoljni, znaci taman ekipa za Russa, ipak nije dzaba trazio trade u Hou![]()
Kobeu je inace Pau bio dovoljan za jos dvije titule, 5 titula ukupno sa njim, sasvim dosta
a inace ako cemo logikom "nobody wants to play with him" vidi da je ovo drugi star zaredom koji se zakacio s Hardenom
Ako ikad naletim (a sanse su male ) nea frke. Nemas mi sta placat. Na doceku to nea sanse jer je rulja naroda bit ce nekoliko hiljada sigurno, postave biju on izadje pozdravi se i vozdra. Nekad se zna desit da odrze bas za autograme ali to slabo rade zvijezde vise ovi ograci tipa Beverley, Ariza itd. Beverley-u sam i mater upozno, i tetke amidze dajdje, lik odradio to u frizerskom salonu od matere, 500 dusa dosloSarmelino je napisao/la: Nabavi mi autogram platim ti. Ozbiljan sam
@lillard
Nije igrao s Bradom niti je igrao u boljoj ekipi nakon KD.
The Denver Nuggets are expected to sign Slovenian prospect Vlatko Cancar, a **** told @Sportando.
Cancar was selected by Denver with the 49th overall pick of the NBA Draft
Cancar was selected by Denver with the 49th overall pick of the NBA Draft
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kobe istjerao dwighta?Kao da mi nismo gledali moljakanje od strane fanova da ostaneBalon je napisao/la:pa cekaj nisu to moje rijeci nego Pippenove, sto se tice Kobea pa Dwight nije pobjegao nego ga je Kobe istjerao ponasanjem, kao sto vidimo bio je u pravu jer i poslije toga niko nista nije napravio sa Dwightomalemsa je napisao/la:Ma ja eo u Lakersima ogroman pritisak pa zadnji put kad su u playoff usli, nas drug @ep u tutu srao. Dosao je jer hoce da igra s Bradom, jebga znam da ti je tesko svarit gledo si Kobija 10 godina nakon Shaqa niko mu nije htio doci i ono jednom sto su mu dosli Dwight i Nash, nakon sezone pobjegliBalon je napisao/la:Nema potrebe smijati se Houstonu, dovoljno je pogledati misljenje bivsih igraca, neki dan im se Scottie smije na TVu kad podje prica o titulama i Raketama
kaze u Houstonu uopste nema nekog pritiska da se osvoji titula, RS ako dobro odigras svi sretni i zadovoljni, znaci taman ekipa za Russa, ipak nije dzaba trazio trade u Hou![]()
Kobeu je inace Pau bio dovoljan za jos dvije titule, 5 titula ukupno sa njim, sasvim dosta
a inace ako cemo logikom "nobody wants to play with him" vidi da je ovo drugi star zaredom koji se zakacio s Hardenom
#Punoljetstvo
Kein problemalemsa je napisao/la:Ako ikad naletim (a sanse su male ) nea frke. Nemas mi sta placat. Na doceku to nea sanse jer je rulja naroda bit ce nekoliko hiljada sigurno, postave biju on izadje pozdravi se i vozdra. Nekad se zna desit da odrze bas za autograme ali to slabo rade zvijezde vise ovi ograci tipa Beverley, Ariza itd. Beverley-u sam i mater upozno, i tetke amidze dajdje, lik odradio to u frizerskom salonu od matere, 500 dusa dosloSarmelino je napisao/la: Nabavi mi autogram platim ti. Ozbiljan samFamilija mu cijela bila. Ariza je to pametnije, u sportskoj radnji odradio itd.
@lillard
Nije igrao s Bradom niti je igrao u boljoj ekipi nakon KD.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.