Bojo i Eric najbolji kod nas. Dobri Kemo, Bogi i Dado. Krpic odsjecen totalno, Mujezinovic se trudi, ali nema krila.
Prekidi Boje
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Izmislio fudbal za ublehu na desnom beku. (Naravno i Pavic je los).Ahmerakaa1921 je napisao/la:Braco, ja ne znam kako cemo bez lijevog beka.. stvarno Pavic je kriminalan, katastrofalan igrac
Nisam za tebe govorio, svi znamo da je odbrana kardinalna, govorim za ove sto prozivaju AmaraRokoko87 je napisao/la:irfo ba uozbilji se, odbrana je kardinalna, pod htno treba stoper kapitalac
ljepoto sta se vise ima zatezat sljedece subote otvarano sezonu... sto se zatezalo, zatezalo se...Rokoko87 je napisao/la:Ma pusti, zategnut će se ovo koliko je moguće, ali sa ovakvom odbranom se ne smije daleko.
Krpić je beskoristan...
Pa može se zatezati i tokom sezone?Manijaci19871921 je napisao/la:ljepoto sta se vise ima zatezat sljedece subote otvarano sezonu... sto se zatezalo, zatezalo se...Rokoko87 je napisao/la:Ma pusti, zategnut će se ovo koliko je moguće, ali sa ovakvom odbranom se ne smije daleko.
Krpić je beskoristan...
Na osnovu izjave predjednika No1, na osnovu dolaska nove uprave i Amara. Zelimo titulu i tacka. Amar je imao cijelo ljeto da dovede stopera, on izmislja toplu vodu i gura Sadika i sindikalca. A za trafiku da i ne govorimo, on nije ni za Famosa. Sramota. Ali cilj je jasan - titula!Osim13 je napisao/la:Ja ne znam na osnovu čega vi očekujete borbu za titulu, nema ovdje 2 3 igrača za takvo što.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ristagrad, voltron30, WeekendOffender i 17 gostiju.