Bespotreban komentar.duplakruna46 je napisao/la:A dajte ba, zaspem 2 sata, kada u tom periodu nova iznenadjenja.
A sa TM niss novo, zadnjih dana ni u vlastito udruzenje ne idu bez pistolja i hladnog oruzja!
Kako ide staraaaa: Faamooooseeeee, Faaamoooseeee...
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
duplakruna46 je napisao/la:A dajte ba, zaspem 2 sata, kada u tom periodu nova iznenadjenja.
A sa TM niss novo, zadnjih dana ni u vlastito udruzenje ne idu bez pistolja i hladnog oruzja!
Kako ide staraaaa: Faamooooseeeee, Faaamoooseeee...
niss novo..kakva djeca pisu po ovom forumu

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
A cekaj pa koga su htjeli opste napast ja sto sam vidio nema 40 ljudi na utakmici, ako je ovo RA, ako je dogovoreno, gdje je onda TM
- UstanikSBII
- Kontakt:
Opasnije je slovo "U" na tribinama nego pištolj i 3 torbe palicaOsim13 je napisao/la:Čiji god da su nabijem ih na **** i sve te ultras furke, bolesnici obični.

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Prema izjavi očevidaca, oko stotinu navijača Veleža je došlo sa palicama i željeli su ući na stadion te vjerovatno obračunati se sa navijačima Željezničara. Ipak, sukob su spriječile policija i zaštitarska agencija, koje su spriječile njihov ulazak na stadion, a samim tim se direktno nisu susreli sa navijačima Željezničara, koji su već bili unutra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakvi navijači Željezničara, to su obični simpatizeri..miky_hz je napisao/la:Prema izjavi očevidaca, oko stotinu navijača Veleža je došlo sa palicama i željeli su ući na stadion te vjerovatno obračunati se sa navijačima Željezničara. Ipak, sukob su spriječile policija i zaštitarska agencija, koje su spriječile njihov ulazak na stadion, a samim tim se direktno nisu susreli sa navijačima Željezničara, koji su već bili unutra.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa šta ćemo sad, propade vam dernek.miky_hz je napisao/la:Prema izjavi očevidaca, oko stotinu navijača Veleža je došlo sa palicama i željeli su ući na stadion te vjerovatno obračunati se sa navijačima Željezničara. Ipak, sukob su spriječile policija i zaštitarska agencija, koje su spriječile njihov ulazak na stadion, a samim tim se direktno nisu susreli sa navijačima Željezničara, koji su već bili unutra.
Kome? Ne kontamOsim13 je napisao/la:Pa šta ćemo sad, propade vam dernek.miky_hz je napisao/la:Prema izjavi očevidaca, oko stotinu navijača Veleža je došlo sa palicama i željeli su ući na stadion te vjerovatno obračunati se sa navijačima Željezničara. Ipak, sukob su spriječile policija i zaštitarska agencija, koje su spriječile njihov ulazak na stadion, a samim tim se direktno nisu susreli sa navijačima Željezničara, koji su već bili unutra.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
manje je oruzja bilo kad su hordice isle na najjacu huligansku skupinu u Europi, tako da cisto sumnjam, ako ste dogovorili sa RA zasto vas nema, al opet letvi sta ima ja se sjeboGoosman je napisao/la:Ra i hordice dogovorili partiju bejzbola.Jedni palije, drugi kamenje.
- UstanikSBII
- Kontakt:
Nisu ni jedni ni drugi daleko od tih priča pogotovo HZ, bitno da su oni deklarirani antifašisti nisu oni za nasilje i huliganizam a RA pa ono imaju petokraku zar treba išta više? Oni sigurno nisu ovo oni su za bratstvo i jedinstvo!Goosman je napisao/la:Ra i hordice dogovorili partiju bejzbola.Jedni palije, drugi kamenje.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Toliko su ih hordice namlatile da su im zabranili ulaz u Polsku.Morali u Češkoj spavat.extazy je napisao/la:manje je oruzja bilo kad su hordice isle na najjacu huligansku skupinu u Europi, tako da cisto sumnjam, ako ste dogovorili sa RA zasto vas nema, al opet letvi sta ima ja se sjeboGoosman je napisao/la:Ra i hordice dogovorili partiju bejzbola.Jedni palije, drugi kamenje.
💩💩
Prvo ih sram bilo nose palice na utakmice, sad ih sram bilo nisu došli 
Bože ti mene sačuvaj.

Bože ti mene sačuvaj.
I opet pobjegli jel?
Vise Zechevi nego Maniacs

Vise Zechevi nego Maniacs

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ipak Velezovi navijaci, e yebem ti budale eto. Sta su htjeli ovim postici, sad kao oni se vratili pa ce belaje praviti. Pastrmka ih mma trenirao pa muda porasla, sto ce im to sve obit o glavu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dokazuju da su dobri sa namaredbull93 je napisao/la:Ipak Velezovi navijaci, e yebem ti budale eto. Sta su htjeli ovim postici, sad kao oni se vratili pa ce belaje praviti. Pastrmka ih mma trenirao pa muda porasla, sto ce im to sve obit o glavu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
35 godina tu grupaciju niko nije napao, ekipa sa kojom smo se mogli nosit je pobjegla u hotel, vise od pola sata smo imali okrsaj sa njima, tako da ne seri, nisi bio nisi vidio, pojma nemas o cemu pricas, opalio covjeka specijalkom u glavu on me otreso 7 metara iza kad me opalio, glupo pricat da se oni i mogu namlatit, 150 mma boraca, zivotinja, da si bio pasa prico bi, bilo je i TM mada malo al znalo se da se ide, mogo si doc, sve ti govori izvjestaj iste grupe kad su rekli da veci okrsaj ne pamte, i da ne pamte da ih je iko ikad napao, ne mogu ja sa tobom oko toga samo mi pritisak dizesGoosman je napisao/la:Toliko su ih hordice namlatile da su im zabranili ulaz u Polsku.Morali u Češkoj spavat.extazy je napisao/la:manje je oruzja bilo kad su hordice isle na najjacu huligansku skupinu u Europi, tako da cisto sumnjam, ako ste dogovorili sa RA zasto vas nema, al opet letvi sta ima ja se sjeboGoosman je napisao/la:Ra i hordice dogovorili partiju bejzbola.Jedni palije, drugi kamenje.
- Beduin
- Kontakt:
Udarilo u glavu dugogodisnje vucaranje po selima u Federalnoj. Treba im sad dati vremena.redbull93 je napisao/la:Ipak Velezovi navijaci, e yebem ti budale eto. Sta su htjeli ovim postici, sad kao oni se vratili pa ce belaje praviti. Pastrmka ih mma trenirao pa muda porasla, sto ce im to sve obit o glavu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
osjek sloboda 2-3
a to sto se bijete nine lijepo
a to sto se bijete nine lijepo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 20 gostiju.