Da on ima dobar šut pa i nekako, ali on treba loptu u rukama da bude dobar, a to s Hardenom neće imat.alemsa je napisao/la:Ako ikad naletim (a sanse su male ) nea frke. Nemas mi sta placat. Na doceku to nea sanse jer je rulja naroda bit ce nekoliko hiljada sigurno, postave biju on izadje pozdravi se i vozdra. Nekad se zna desit da odrze bas za autograme ali to slabo rade zvijezde vise ovi ograci tipa Beverley, Ariza itd. Beverley-u sam i mater upozno, i tetke amidze dajdje, lik odradio to u frizerskom salonu od matere, 500 dusa dosloSarmelino je napisao/la: Nabavi mi autogram platim ti. Ozbiljan samFamilija mu cijela bila. Ariza je to pametnije, u sportskoj radnji odradio itd.
@lillard
Nije igrao s Bradom niti je igrao u boljoj ekipi nakon KD.
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
i kakve veze sad fanovi imaju s Kobejem?BosniaBoston je napisao/la: Kobe istjerao dwighta?Kao da mi nismo gledali moljakanje od strane fanova da ostane
uostalom mnogi navijaci i nisu nesto zalili kad je otisao..
Kobe ga istjerao nego sta, frajer u trenerci dosao na razgovore oko produzenja s Howardom i poceo da mu drzi predavanje kako se pobjedjuje itd.
to je ipak bilo previse za Dwighta
To je taj mamba rape mentality
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Meni je obecao dres originalni Edwardov poslat i nikad nije. Pao mi je u ocima tada brat Alem.Sarmelino je napisao/la:Nabavi mi autogram platim ti. Ozbiljan samalemsa je napisao/la:Sa najboljim back-court lige, i drugim najboljim duom.Sarmelino je napisao/la:Fakti su da su rakete prva ekipa zapada jer su vec uigrani
Morat cu na docek WB, spasi mi fransizuda je ostao CP bili bi defintivno 3-5 ekipa zapada, ili da su ga dali da se samo kutarisu, otpali bi skroz, ovako nas Russ vrati u ciste contendere i drugu najbolju ekipu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Vjerujem ja u kolegu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@balon
Kobiju niko nije htio doci, i kad jeste odma se pokajali. Bradi odu opet dolaze, logika nalaze da nije do Brade nego do njih, a tamo nije do njih nego do Kobija, to ti je to.
@Lillard
Jel je imao CP prve sezone? 65 pobjeda. I CP je igrao bruku ISO jer nam je to sistem, a Russ je jos bolji ISO igrac od CP. Ne znam sto se to dovodi u pitanje kad je lik bukvalno igrao sa CPijem sasvim rega, dok CP nije zgrosno
Kobiju niko nije htio doci, i kad jeste odma se pokajali. Bradi odu opet dolaze, logika nalaze da nije do Brade nego do njih, a tamo nije do njih nego do Kobija, to ti je to.
@Lillard
Jel je imao CP prve sezone? 65 pobjeda. I CP je igrao bruku ISO jer nam je to sistem, a Russ je jos bolji ISO igrac od CP. Ne znam sto se to dovodi u pitanje kad je lik bukvalno igrao sa CPijem sasvim rega, dok CP nije zgrosno
Znaci, kad Dwight ode od Kobea do Kobea je, kad ode od Hardena do Dwighta je? Haj priznaj imas li mokre snove o Hardenu...alemsa je napisao/la:@balon
@Lillard
Ti imas problem kontanja, stani da pojasnim
Godinama se pricalo da niko nece kod Kobija, i ode Dwight kad su ono lafo sklopili "super team", raspalo se sve u sezoni, niti mu je ko kad vise otiso niti nista, cekali ljudi da ode u penziju bukvalno.
Bradi ode jedan odma drugi dodje, logika ti nalaze da nemaju problem s njim, da je on problem, ne bi mu dolazili
Godinama se pricalo da niko nece kod Kobija, i ode Dwight kad su ono lafo sklopili "super team", raspalo se sve u sezoni, niti mu je ko kad vise otiso niti nista, cekali ljudi da ode u penziju bukvalno.
Bradi ode jedan odma drugi dodje, logika ti nalaze da nemaju problem s njim, da je on problem, ne bi mu dolazili
Ko to ide bradi Bgt 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dwight bio najveci FA tog ljeta na marketu, doso. CP bio jak FA doso, sad WB trazio trade kod njeg. Nisu to bare igraci, zaje.bi ti toBrokula je napisao/la:Ko to ide bradi Bgt
Second tier at bestalemsa je napisao/la:Dwight bio najveci FA tog ljeta na marketu, doso. CP bio jak FA doso, sad WB trazio trade kod njeg. Nisu to bare igraci, zaje.bi ti toBrokula je napisao/la:Ko to ide bradi Bgt
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dwight u primeu second tier igrac?You sir are in denial
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Koji kompleksi ebote
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vitamin b kompleks
#Punoljetstvo
Brokula je napisao/la:Second tier at bestalemsa je napisao/la:Dwight bio najveci FA tog ljeta na marketu, doso. CP bio jak FA doso, sad WB trazio trade kod njeg. Nisu to bare igraci, zaje.bi ti toBrokula je napisao/la:Ko to ide bradi Bgt
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:
Ono bio Dwight u primeu u Houstonu?BosniaBoston je napisao/la:Dwight u primeu second tier igrac?You sir are in denial
De mi jos Herda argumentovanog postaviBrokula je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:![]()
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
pa Kobeu niko nije ni trebao, imao je Paua koji je dosao tradeom i kasnije produzio ugovor, bio top 10 igrac tadalemsa je napisao/la:Ti imas problem kontanja, stani da pojasnim
a Dwight kad je poceo igrati za Houston Kobe ulazio u 36. godinu, jos se zakacio s njim, nije ni toliko cudno sto je otisao
dosao je i Artest dok je Kobe bio tu, odlican igrac bio tad odbrana strasna, jos inace tezak karakter a nikad problema s Kobejem nije imao, bas naprotiv, tough guys uostalom nikad nisu imali problema s Kobejem
Sreća Russ ih kroz karijeru demantovao sveSarmelino je napisao/la:De mi jos Herda argumentovanog postaviBrokula je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.