Graysona il obozavas il mrzis iz dna duse, ta je tipa igraca. Ja ga iako sam kontra vecine velikih koledza oboxavam. Sto bi rekli “dawg”, ala Beverley. Em da se i ne lazemo bijelac s vertikalom 40 ako ne i malo vise.Edviin je napisao/la:Sta je fora tog grayson? Zadnji put ga izbacio sudija, evo sad vidim da je bio booed od citave dvorane, zar je tako antipatican lik?
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- camparinho
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Clutch city be safe rage hard!
- camparinho
- Kontakt:
Meni je Kerrov sistem necu reci precijenjen ali na to baca pomalo, ala D’Antoni, samo sa duplo vise kvalitetnih igraca. Ne mogu lagati i reci da npr igraci poput Draya bi postali ovo sto su danas. Posto da nije bilo tog sistema da ne kazem sta bi bili a ne trazena roba. Iskreno ocekujem trade Russella, za RoCoa i jos par stvari da se izjednaci salary, mozda neki Teague ili Okogie i ta tipa(nemoj me sad uzimati za rijec ne znam ugovore bas napamet). Ja cijenim da bi im vise godilo jos dva igraca uloge nego jedan “all star” u vidu Russella.NEZALAGANJE je napisao/la: A vjeruj da nece biti lako uci u PO.To budi siguran.Previse se promjena desilo.GS je izgubio barem 6 igraca iz rotacije i gotovo svu odbranu izuzev Looney i Greena.Na svo uigravanje koje se treba desiti sa Russellom,treba podijeliti i uloge ostalim igracima.Klupe fakticki i nemas.Burks 2-3 godine vec ne igra ozbiljnu kosarku,Robinson gotovo i da nije igrao proslu sezonu zbog povrede.Ok,Curry je tu,ali ko je klupa ako je petorka Russell/Curry/Robinson/Green/Looney??
Vrlo skroman roster i sad cemo vidjeti koliko je zaista dobar sistem Kerra!?
P.S.Prije nego pomenes argument Curry superstar i sl.,sjeti se da je Davis sa Holidayom znao propustiti PO,James prosle godine itd.Zapad je vrlo tezak za izboriti PO,kad nemas sirinu u rosteru,a GS to nema.Makar nema na papiru.
Clutch city be safe rage hard!
Prihvatili me u Rockets nation, subban na Rocketa reddit. Sezona dolazi 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Nerminovic
- Kontakt:
Sarmelino je napisao/la:Prihvatili me u Rockets nation, subban na Rocketa reddit. Sezona dolazi

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Rockets Nation fbNerminovic je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Prihvatili me u Rockets nation, subban na Rocketa reddit. Sezona dolazistizem i ja daj link

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Musa katastrofalan.
Svidja mi se RJ. Nema sanse da decko bude bust. Vidi se da zna igrati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Dominirat cemo na forumu ko Russ i Edward na terenu, chemistry 100Sarmelino je napisao/la:Prihvatili me u Rockets nation, subban na Rocketa reddit. Sezona dolazi
a kad pocne playoff i popusimo onda lagano bazeni i piva sa Alemom

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tad se ne racunaharden je napisao/la:Dominirat cemo na forumu ko Russ i Edward na terenu, chemistry 100Sarmelino je napisao/la:Prihvatili me u Rockets nation, subban na Rocketa reddit. Sezona dolazi
a kad pocne playoff i popusimo onda lagano bazeni i piva sa Alemom

Ono je jedno klasicno razmazeno bogato americko dijete iz pregradja kojem su ovakva sranja prolazila cijeli zivot. Onda je otisao na Duke gdje su mu gledali kroz prste a imao je minimalno 3 incidenta, tipa fudbalski faulovi. Ono nije nikakav "dawg" vec jedan obicni retard. Imam jednu zelju da onakav faul napravi nad Jukom pa da ga on u mezar posaljecamparinho je napisao/la:Graysona il obozavas il mrzis iz dna duse, ta je tipa igraca. Ja ga iako sam kontra vecine velikih koledza oboxavam. Sto bi rekli “dawg”, ala Beverley. Em da se i ne lazemo bijelac s vertikalom 40 ako ne i malo vise.Edviin je napisao/la:Sta je fora tog grayson? Zadnji put ga izbacio sudija, evo sad vidim da je bio booed od citave dvorane, zar je tako antipatican lik?

Za koju sezonu biće bolji od DončićaTheChief je napisao/la:Musa katastrofalan.

za mene dawg nije neko ko podmeće ljudima nogecamparinho je napisao/la:Graysona il obozavas il mrzis iz dna duse, ta je tipa igraca. Ja ga iako sam kontra vecine velikih koledza oboxavam. Sto bi rekli “dawg”, ala Beverley. Em da se i ne lazemo bijelac s vertikalom 40 ako ne i malo vise.Edviin je napisao/la:Sta je fora tog grayson? Zadnji put ga izbacio sudija, evo sad vidim da je bio booed od citave dvorane, zar je tako antipatican lik?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Punchable face Grayson Allen
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mrze ga jer je white, cinjenice. Isto kao sto se po Carusu sere jer izgleda onako kako izgleda. Rasizam.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Znam da je teško jer je tema jedna od najaktivnijih na forumu, al tako vam Boga moderatori sredite stvari malo. Podijeli banova boli me qrac, uvijek iste pizdarije čitat
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moderatori su gori do tih likova. Naravno ne svi, čast bernardu koji je ozbiljan i to ne radi, za razliku od drugih.Lillard je napisao/la:Znam da je teško jer je tema jedna od najaktivnijih na forumu, al tako vam Boga moderatori sredite stvari malo. Podijeli banova boli me qrac, uvijek iste pizdarije čitat
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bernard je top 3 profesionalac medu moderatorima.KKbosna onako,Epidaurus ne znam kako je dobio tu ulogurio_Ferdy88 je napisao/la:Moderatori su gori do tih likova. Naravno ne svi, čast bernardu koji je ozbiljan i to ne radi, za razliku od drugih.Lillard je napisao/la:Znam da je teško jer je tema jedna od najaktivnijih na forumu, al tako vam Boga moderatori sredite stvari malo. Podijeli banova boli me qrac, uvijek iste pizdarije čitat

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Clutch se jedini ima pravo zalit, svi ostali ste isti, iz supljeg u prazno.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
@Sarmel 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.