2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
U Houstonu ce biti kao Oklahoma prosle sezone. Do nove godine rezultati solidni, ekipa tu i tamo, trpe se dvije najvece zvijezde.. Onda dodje crni period, polahko tenziju rastu, superstari se pocinju prepirati, uzimati lopte jedno od drugog, i tamo pred playoff raspad sistema. Suma sumaraum, druga runda bi bila puna saka brade.
Pa ako poslije ASB budu imali najtezi raspored i obojica budu igrali sa povradama, da , "raspast" ce se kao sto se Oklahoma "raspala" prosle godine.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kad dolazi raspored za ovu sezonu?
camparinho je napisao/la: Meni je Kerrov sistem necu reci precijenjen ali na to baca pomalo, ala D’Antoni, samo sa duplo vise kvalitetnih igraca. Ne mogu lagati i reci da npr igraci poput Draya bi postali ovo sto su danas. Posto da nije bilo tog sistema da ne kazem sta bi bili a ne trazena roba. Iskreno ocekujem trade Russella, za RoCoa i jos par stvari da se izjednaci salary, mozda neki Teague ili Okogie i ta tipa(nemoj me sad uzimati za rijec ne znam ugovore bas napamet). Ja cijenim da bi im vise godilo jos dva igraca uloge nego jedan “all star” u vidu Russella.

sistem koji malo baca na precenjen

najbolji rekord ikad u rs u historiji nba,novo shvatanje i pravac danasnjeg nba.Izumitelji brutalnog sistema small ball
cek trebal pomenut dinastiju pri tome ?
fataj se bocanja, nije ovo za tebe

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Hinkie when
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ali koja je to prednost za Thunder, iskupio si odlične assetse za budućnost trejdanjem Georgea i Westbrooka. Hinkie je imao BynumaSarmelino je napisao/la:Hinkie when

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Decko ima 1 titulu manje od JamesaClutch je napisao/la:Ali koja je to prednost za Thunder, iskupio si odlične assetse za budućnost trejdanjem Georgea i Westbrooka. Hinkie je imao BynumaSarmelino je napisao/la:Hinkie when

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kerr je već bio dio ekipe koja je igrala small ball.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa nezalaganje je top lik, pisanje, znanje. Ali dzaba, ne mogu takvi biti moderatori.BosniaBoston je napisao/la:Bernard je top 3 profesionalac medu moderatorima.KKbosna onako,Epidaurus ne znam kako je dobio tu ulogurio_Ferdy88 je napisao/la:Moderatori su gori do tih likova. Naravno ne svi, čast bernardu koji je ozbiljan i to ne radi, za razliku od drugih.Lillard je napisao/la:Znam da je teško jer je tema jedna od najaktivnijih na forumu, al tako vam Boga moderatori sredite stvari malo. Podijeli banova boli me qrac, uvijek iste pizdarije čitatOstali nisu ni aktivni
Max Allegri
Pa nezalaganje je top lik, pisanje, znanje. Ali dzaba, ne mogu takvi biti moderatori.[/quote]Mig_Mig je napisao/la:Bernard je top 3 profesionalac medu moderatorima.KKbosna onako,Epidaurus ne znam kako je dobio tu uloguBosniaBoston je napisao/la:Moderatori su gori do tih likova. Naravno ne svi, čast bernardu koji je ozbiljan i to ne radi, za razliku od drugih.Lillard je napisao/la:Znam da je teško jer je tema jedna od najaktivnijih na forumu, al tako vam Boga moderatori sredite stvari malo. Podijeli banova boli me qrac, uvijek iste pizdarije čitatOstali nisu ni aktivni
on i clutch,

Ili gađa koljena ko Beverley.miki_92 je napisao/la:za mene dawg nije neko ko podmeće ljudima nogecamparinho je napisao/la:Graysona il obozavas il mrzis iz dna duse, ta je tipa igraca. Ja ga iako sam kontra vecine velikih koledza oboxavam. Sto bi rekli “dawg”, ala Beverley. Em da se i ne lazemo bijelac s vertikalom 40 ako ne i malo vise.Edviin je napisao/la:Sta je fora tog grayson? Zadnji put ga izbacio sudija, evo sad vidim da je bio booed od citave dvorane, zar je tako antipatican lik?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Da se uvalio ko KK Bosna, možda bi i mogao.Mig_Mig je napisao/la:Pa nezalaganje je top lik, pisanje, znanje. Ali dzaba, ne mogu takvi biti moderatori.BosniaBoston je napisao/la:Bernard je top 3 profesionalac medu moderatorima.KKbosna onako,Epidaurus ne znam kako je dobio tu ulogurio_Ferdy88 je napisao/la: Moderatori su gori do tih likova. Naravno ne svi, čast bernardu koji je ozbiljan i to ne radi, za razliku od drugih.Ostali nisu ni aktivni
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Pa nemamo baš izbora, Kuzma ne može igrati 3 u odbrani u napadu može, Lebron može 15 min Duduly ne može a imamo još McGee I Cousinsa , kao da imamo opcije. Vjerovatno 5 zadnjih min će igrati C kada bude petorka: KCP (Rondo) Green, Lebron, Kuzma, DavisNEZALAGANJE je napisao/la:Davis na svojoj pressici predstavljanja rece da najvise voli igrati PF,ali da shvata kako ce za ekipu morati igrati i C.
Pelinka je na to dodao da su mu doveli McGee i Cousinsa,kako bi sacuvali njegovo tijelo.
Sve ovo govori,kako sam i pretpostavljao,da ce LAL startati 2 visoka.
Znaci klasicna ljubomora.Ziggs je napisao/la:Ono je jedno klasicno razmazeno bogato americko dijete iz pregradja kojem su ovakva sranja prolazila cijeli zivot. Onda je otisao na Duke gdje su mu gledali kroz prste a imao je minimalno 3 incidenta, tipa fudbalski faulovi. Ono nije nikakav "dawg" vec jedan obicni retard. Imam jednu zelju da onakav faul napravi nad Jukom pa da ga on u mezar posaljecamparinho je napisao/la:Graysona il obozavas il mrzis iz dna duse, ta je tipa igraca. Ja ga iako sam kontra vecine velikih koledza oboxavam. Sto bi rekli “dawg”, ala Beverley. Em da se i ne lazemo bijelac s vertikalom 40 ako ne i malo vise.Edviin je napisao/la:Sta je fora tog grayson? Zadnji put ga izbacio sudija, evo sad vidim da je bio booed od citave dvorane, zar je tako antipatican lik?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
to šta lebron može a šta nemože ćemo vidjeti ove godineKobe Bryant je napisao/la:Pa nemamo baš izbora, Kuzma ne može igrati 3 u odbrani u napadu može, Lebron može 15 min Duduly ne može a imamo još McGee I Cousinsa , kao da imamo opcije. Vjerovatno 5 zadnjih min će igrati C kada bude petorka: KCP (Rondo) Green, Lebron, Kuzma, DavisNEZALAGANJE je napisao/la:Davis na svojoj pressici predstavljanja rece da najvise voli igrati PF,ali da shvata kako ce za ekipu morati igrati i C.
Pelinka je na to dodao da su mu doveli McGee i Cousinsa,kako bi sacuvali njegovo tijelo.
Sve ovo govori,kako sam i pretpostavljao,da ce LAL startati 2 visoka.
ovo će biti ili bum ili raspad sistema, ne vjerujem da je sredina moguća
- camparinho
- Kontakt:
Procitao si prvu recenicu i nista apsolutno vise poyTorres_9 je napisao/la:camparinho je napisao/la: Meni je Kerrov sistem necu reci precijenjen ali na to baca pomalo, ala D’Antoni, samo sa duplo vise kvalitetnih igraca. Ne mogu lagati i reci da npr igraci poput Draya bi postali ovo sto su danas. Posto da nije bilo tog sistema da ne kazem sta bi bili a ne trazena roba. Iskreno ocekujem trade Russella, za RoCoa i jos par stvari da se izjednaci salary, mozda neki Teague ili Okogie i ta tipa(nemoj me sad uzimati za rijec ne znam ugovore bas napamet). Ja cijenim da bi im vise godilo jos dva igraca uloge nego jedan “all star” u vidu Russella.
![]()
![]()
![]()
sistem koji malo baca na precenjen![]()
najbolji rekord ikad u rs u historiji nba,novo shvatanje i pravac danasnjeg nba.Izumitelji brutalnog sistema small ball
cek trebal pomenut dinastiju pri tome ?
fataj se bocanja, nije ovo za tebe

Clutch city be safe rage hard!
Koga libo za gsw i njihovim sistemom (ako prodju prvu rundu nek se udare nigom u straznjicu), kad su Rakete glavna tema 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.