Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Joj lose price opet se o godinama prica i kao ako osvoji senzacija neka. Pa covjek ako igra u 38-oj znaci da se dobro osjeca i da moze igrat ne vidim u cemu je problem. Ako se bude tako osjecao i u 43-oj igrat ce i tad. Njegov talent i znanje nikad nece doci u pitanje. Nemojte se izvlacit na godine jer to nema nikakve veze. Da ne moze igrat na najvisem nivou ne bi bio tu gdje je sad 
Ljudi, uživajte, opustite se, svaki duel ove velike trojke može biti posljedni, na ovakvom nivou 
Kao i većina ovdje, smatram da je Đoković favorit i mislim da Roger danas maksimalno može do jednog seta, uglavnom sretno obojici i da bude dobar meč.
Kao i većina ovdje, smatram da je Đoković favorit i mislim da Roger danas maksimalno može do jednog seta, uglavnom sretno obojici i da bude dobar meč.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
$ се $ '....? $ се све " ? " тога & - он $. ? $ & $ & на " ? $ ' ово " у 4 сета.
% се " Роџера, ово је поптпуно $ ' $ оног са '...Рафа ' ретерн, " ? се ? ван терена за тај $, па је Роџеров $ зато $ " него % јесте ".
?, $ се $ ? $ $ ' " " ово, & " $ $ ? & са '....па $ загања ' & & $
% се " Роџера, ово је поптпуно $ ' $ оног са '...Рафа ' ретерн, " ? се ? ван терена за тај $, па је Роџеров $ зато $ " него % јесте ".
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Samo laik moze reci da je babuka favorit ali naravno nadam se pobjedi kao i uvijek... Nek bude dobar mec veliko postovanje i Novaku..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Je l' ti poznat?Osim13 je napisao/la:Loki iz onih filmova
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo takoRaonffa je napisao/la:Je l' ti poznat?Osim13 je napisao/la:Loki iz onih filmova
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Link nekooo
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I kad neko kaze da ima veci turnir od ovoga
انخرطت كيرجيوس ونادال في نزاع سيء استمر في ويمبلدون في اشتباك وحشي من الجولة الثانية.ZaNjuBoriSe je napisao/la:$ се $ '....? $ се све " ? " тога & - он $. ? $ & $ & на " ? $ ' ово " у 4 сета.
فاز نادال بالمعركة في أربع مجموعات واحتفل كما لو أنه فاز بالبطولة.
خلال التعادل ، انتقد كيرغيوس ضربة أمامية عنيفة على جثة منافسه ، الذي اعترف لاحقًا أنه يعتزم القيام به.
Haj neko link ljubi vas brat
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Evo da i Shevchet, napiše jedan ozbiljan post...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Idemoooo Nolo. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Streeeammmm
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Treba mu zabraniti challangere
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
http://cdn.freesport.live/live/stream.p ... &id=351451Pantelija je napisao/la:Streeeammmm
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.