Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Trkacki incident..
Aje sta fali ...koliko je puta Max njega vako udario
Max je kocio prerano, niko ne bi vako rano kocio kad imas iza sebe na 10 cenata nekoga
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ludjak 

Ovo je bilo od muke, kao da veli "e sad cu te yebati pa nek ide u sve u PM"akisarajevo92 je napisao/la:Kakav glupan, cetverostruki sampion, na casove kod LeClerca kako se trka

-
- Moderator
- Kontakt:
Koji glupan da kocis prerano.
ma ja, Max htio da ga udariirfo je napisao/la:Max je kocio prerano, niko ne bi vako rano kocio kad imas iza sebe na 10 cenata nekoga
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Nerminovic
- Kontakt:
Kriv je Vettel, samo kazem da bi ovo jedino Max ovako uradioLillard je napisao/la:ma ja, Max htio da ga udariirfo je napisao/la:Max je kocio prerano, niko ne bi vako rano kocio kad imas iza sebe na 10 cenata nekoga
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zvuči nevjerovatno da smo bili živi kad je Vettel bio četverostruki uzastopni prvak svijeta.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Potpuno si pravu, kriv je Vettel definitivo! Ali jedino onaj hinjo je u stanju onako kocit!irfo je napisao/la:Kriv je Vettel, samo kazem da bi ovo jedino Max ovako uradioLillard je napisao/la:ma ja, Max htio da ga udariirfo je napisao/la:Max je kocio prerano, niko ne bi vako rano kocio kad imas iza sebe na 10 cenata nekoga
Lec pokaziva i Verstappenu i Vettelu kako se fer i korektno trka
Zadnja izmjena: Vrebac, dana/u 14 jul 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
sta ovaj pita gdje je Lewis
momak zahvali se Ferrariju sto te RB guzio citavu trku

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
GOAT
Jos uze najbrzi krug u zadnjem 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bio bi ovo super sport da nije Mercedesa,,,ne Hamiltona ili Botasa nego Merca kao ekipe
- Nerminovic
- Kontakt:
Jeste sretan i sve, ali kad zavrsi karijeru bit ce najveci svih vremena
mangupski
Najbolji potez Vettela ove sezone. Max jos jednom krsi pravila i nikakva kazna. Treba uvijek imati Vettela za osiguranje. Kad vec ovi sto odlucuju ne zele radit svoj posao. Vettel konacno pronasao ulogu kao suvozac Lecu.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 3 gosta.