Kad su uvijek igrali onaj hrkljuš od fudbala.prisonbreak je napisao/la:Nisu imali nikad ekipu koja vise golova dajemiky_hz je napisao/la:Sloboda-Osijek 3-2.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jesu se to red army i manijaci umalo kandžijali?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
convict3583
- Kontakt:
Ma prisone kad vidim kako se loze ove fukare a pogotovo kamenjari drugoligasi pa sto nebi mi.prisonbreak je napisao/la:Ma ne mora znaciti da idemo u Evropu, imamo finu ekipu, al dosta stvari se treba poklopiti. Pusti ti ovog sto proziva, nema sta pa mora malo slagaticonvict3583 je napisao/la:Razlika izmedzu prvog tima ove i prosle god .drakensang je napisao/la:Hahahah zenicki analiticari sto misle da su sacuvali ekipu na okupu a kad ih pitas da nabroje trenutno najboljih 11, 9 novih igraca
Dedno krilo Jurina sad huseinbasic puno bolji.
Stoper muletic povrijedzen sad imamo Isica ili Brekala znaci sirina u ekipi jos jaci na stoperu.
Vezni prosle god grahovac ove perisic mislim da je jasno koliko smo i tu jaci a imamo i grahovca .
Desni bek bio hodzic sad raguz mada imamo jos alternativa tu smo egal mada mislim da je raguz jaci u defanzuvi.Imamo i PARAGVAJCA![]()
Znaci max 4 promjene ali sirina ekipe je top pojacana sa extra igracima .
AGANSPAHIC MAHMUTIVIC HAJDAREVIC zamjene napad koji svakom moze dat go da ne nabrajam dalje.
Prosle god do zadnji kola bili u borbi za evropu ove god idemo 100 % u evropu
MI SMO ZA NJIH REAL MADRID.
REALNO KAD SAGLEDAS KOMPLET LIGU MI SMO TU MEDZU TOP 3
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Sarajevo i Zrinjski odskacu od svih, Mladost i Zvijezda mozda najlosiji igracki kadar od svih ekipa. Ostalih 8 ekipa su sve u nijansama, razlika ce na kraju od 3 do 10 mjesta biti u 5-6 bodova. Tesko je prognozirati krajnji plasman.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Evo upravo zbog ovakvih izjavaconvict3583 je napisao/la:Ma prisone kad vidim kako se loze ove fukare a pogotovo kamenjari drugoligasi pa sto nebi mi.prisonbreak je napisao/la:Ma ne mora znaciti da idemo u Evropu, imamo finu ekipu, al dosta stvari se treba poklopiti. Pusti ti ovog sto proziva, nema sta pa mora malo slagaticonvict3583 je napisao/la: Razlika izmedzu prvog tima ove i prosle god .
Dedno krilo Jurina sad huseinbasic puno bolji.
Stoper muletic povrijedzen sad imamo Isica ili Brekala znaci sirina u ekipi jos jaci na stoperu.
Vezni prosle god grahovac ove perisic mislim da je jasno koliko smo i tu jaci a imamo i grahovca .
Desni bek bio hodzic sad raguz mada imamo jos alternativa tu smo egal mada mislim da je raguz jaci u defanzuvi.Imamo i PARAGVAJCA![]()
Znaci max 4 promjene ali sirina ekipe je top pojacana sa extra igracima .
AGANSPAHIC MAHMUTIVIC HAJDAREVIC zamjene napad koji svakom moze dat go da ne nabrajam dalje.
Prosle god do zadnji kola bili u borbi za evropu ove god idemo 100 % u evropu
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
OSIJEK - KOPENHAGEN 2:0 (1:0 - Marić (77), 2:0 - Marić (79)) 8.7
OSIJEK - SLOBODA 2:3
GOLEMA SI SLOBODO!

OSIJEK - SLOBODA 2:3
GOLEMA SI SLOBODO!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Cijela liga je u pet deka, samo je bitno ko je borbeniji i ko je jaci fizicki.nekoIzMostara je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski odskacu od svih, Mladost i Zvijezda mozda najlosiji igracki kadar od svih ekipa. Ostalih 8 ekipa su sve u nijansama, razlika ce na kraju od 3 do 10 mjesta biti u 5-6 bodova. Tesko je prognozirati krajnji plasman.
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Velez iako nije doveo zvucnija pojacanja, po meni, koji sam gledao ove njihove pripremne stvarno dobro izgleda, igraju skolski, lijep fudbal.
Mislim da ce biti zapazeni ove sezone.
Zeljo je i prosle god bio tanak al opet nekako uvijek u vrhu budu.
FIZICKA SPREMA JE VAZNA U BHTPL
Mislim da ce biti zapazeni ove sezone.
Zeljo je i prosle god bio tanak al opet nekako uvijek u vrhu budu.
FIZICKA SPREMA JE VAZNA U BHTPL
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Upravo tako, nekakve prognoze zasnovane na subjektivnim misljenjima i simpatijama prema nekim klubovima su smijesne. Jedva cekam pocetak prvenstva, pa da vidimo kako i sta kad krene borba za bodovesvabo8 je napisao/la:Cijela liga je u pet deka, samo je bitno ko je borbeniji i ko je jaci fizicki.nekoIzMostara je napisao/la:Sarajevo i Zrinjski odskacu od svih, Mladost i Zvijezda mozda najlosiji igracki kadar od svih ekipa. Ostalih 8 ekipa su sve u nijansama, razlika ce na kraju od 3 do 10 mjesta biti u 5-6 bodova. Tesko je prognozirati krajnji plasman.
All-Time First Yugoslav League table
- Beduin
- Kontakt:
Nevidljivi problemi, sada znam i koji,convict3583 je napisao/la: Ma prisone kad vidim kako se loze ove fukare a pogotovo kamenjari drugoligasi pa sto nebi mi.
Neko ti je stavio drogu u heroin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:35, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar najavio strašnu sezonu. Bez dileme, prvi favorit za osvajanje titule.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Sto ovi Zeljini debeli(Zec stariji i Alispahic) neigraju nikako odnosno bas malo ove prijateljske,hajd ovoga Zeca strah od povreda to ko i mogu provaliti da ga cuvaju cim jaci vjetar puhne,sta je sa ovim drugim ?
Mislio sam da i Said moze sa njima u ovu kategoriju ali koliko sam upratio TC Said je svaku prijateljsku utakmicu iznio bez problema,sto je za pohvalu.
Mislio sam da i Said moze sa njima u ovu kategoriju ali koliko sam upratio TC Said je svaku prijateljsku utakmicu iznio bez problema,sto je za pohvalu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nema na selu kolača ko u Metropolisu.miky_hz je napisao/la:Sto ovi Zeljini debeli(Zec stariji i Alispahic) neigraju nikako odnosno bas malo ove prijateljske,hajd ovoga Zeca strah od povreda to ko i mogu provaliti da ga cuvaju cim jaci vjetar puhne,sta je sa ovim drugim ?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
1919tuzlak
- Kontakt:
cijela liga kita rahmanova...
ne vrijedi ni jedan klub u pl. ne planira malo da izadje iz ove kaljuze pa uhvati grupnu fazu nekog takmicenja i nece jos dugo biti tako
ne vrijedi ni jedan klub u pl. ne planira malo da izadje iz ove kaljuze pa uhvati grupnu fazu nekog takmicenja i nece jos dugo biti tako
3 hiljade ljudi u Zenici na prijateljskoj protiv Olimpica
Pozelila se raja fudbala 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lažeš bamiky_hz je napisao/la:3 hiljade ljudi u Zenici na prijateljskoj protiv OlimpicaPozelila se raja fudbala
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko prima zapad, de nadji na netu, i odbij 25%MortemHz je napisao/la:Lažeš bamiky_hz je napisao/la:3 hiljade ljudi u Zenici na prijateljskoj protiv OlimpicaPozelila se raja fudbala
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Najlakse reci meni da lazemMortemHz je napisao/la:Lažeš bamiky_hz je napisao/la:3 hiljade ljudi u Zenici na prijateljskoj protiv OlimpicaPozelila se raja fudbala

Realno svi došli da gledaju OlimpićaMortemHz je napisao/la:Lažeš bamiky_hz je napisao/la:3 hiljade ljudi u Zenici na prijateljskoj protiv OlimpicaPozelila se raja fudbala
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.