Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ma ne moze se dobiti mec u kojem ovoliko stvari prokockas, jednostavno ne moze!
Daj tie break, pa kud puklo da puklo
Opet Roger ne koristi brejk lopte, mislim da gubi taj brejk kao da se boji zavrsit
27.10.2020
Sva sreća počeo sam pit tek u 4. setu, šta bi bilo da sam odmah počeo kad je meč počeo.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kad će više taj tie break..
Koliko puta moras afirmirat sopstveno misljenje da bi se prikazao pametnimshevchet je napisao/la:DA SE SHEVCHET CITIRA, POST U 15:10h, ne vidjeh da je iko išta replicirao, hahaha.shevchet je napisao/la:Evo da i Shevchet, napiše jedan ozbiljan post...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Jest lijepo kad znaš ono o čemu pričaš...![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Završavajte više, zakasnit ću na sve živo...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ne dao bog da je Federer kockar ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
zvižde mu kad reketom udara sudijinu stolicu, kako loša publika kod nas na balkanu se to smije raditOsim13 je napisao/la:Čuj šiptara što likuju na tribinamacoelho41 je napisao/la:namjesxtaju ove cxelendzxe protiv nasxeg no1eta
Federer da sam izabere rezultat, samo da jedan poen treba osvojiti, uspio bi us*ati.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
SHEVCHET RAMADANI, čovjek koji je u 4.setu najavio 12-12 peti set...
HAHAHAHAHAHA, jel moguće?

HAHAHAHAHAHA, jel moguće?
kak0 do sad niko nije skontao da je sefko ustvari raffa bmw garros , koji lik **** te:-)
Hoće li sad i ovo do 13 ići 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Hoće li se Feđa opet sjebati u tie brejku 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakve dvije teniske veličine i jos uvijek ima debila koji onu doping prevaru Nadala stavljaju u iste rečenice sa ovim asovima.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.