FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

amertiger
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la amertiger » 06 nov 2010, 22:40

Ljudi jeste vi svjesni da jedan igrac nama moze rjesiti skoro sve probleme. Taj momak se zove G. Bale. On komotno moze odigrati na krilu tamo gdje fali igrac, sto znaci da bi Iniesta ostao u vezi, sa Xaviem, Sergiom, Maskeranom i Keitom (vise nego solidan vezni red).

Napadacki trojac taj gore, Bale-Vila- Messi, zamjena vise nego adekvatna Pedro, i mozda dovesti neko manje zvucno ime da zamjeni Bojana tu :D

Odbrana nam je pokrivena jos uvijek kako treba, Abidal i Maxvel mogu pokriti tu ljevu stranu, a po potrebi i G. Bale, gdje bi Pedro dobio priliku u prvoj tako da bi samo jedan igrac a to je G. Bale rjesio 85% probelma sa sastavom :D

Ja sam za G. Bale jos od prosle sezone, a o ovoj necu da pricam :D
Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 22:43

Bale idealna zamjena za Iniestu. Iniesta vise nema pojma i postao je kanta kao sto je to Ibrahimovic. Ka kanti ide i Xavi tako da me ne zacudjavaju postovi tipa "volio bih Balea, volio bih ovog - onog"

Ocit strah pred El Clasico

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 nov 2010, 22:44

Brnjoo je napisao/la:Bale idealna zamjena za Iniestu. Iniesta vise nema pojma i postao je kanta kao sto je to Ibrahimovic. Ka kanti ide i Xavi tako da me ne zacudjavaju postovi tipa "volio bih Balea, volio bih ovog - onog"

Ma nemaju ba za aviona, a kamo li 40-ak milja za Bejla.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 06 nov 2010, 22:51

amertiger je napisao/la:Ljudi jeste vi svjesni da jedan igrac nama moze rjesiti skoro sve probleme. Taj momak se zove G. Bale. On komotno moze odigrati na krilu tamo gdje fali igrac, sto znaci da bi Iniesta ostao u vezi, sa Xaviem, Sergiom, Maskeranom i Keitom (vise nego solidan vezni red).

Napadacki trojac taj gore, Bale-Vila- Messi, zamjena vise nego adekvatna Pedro, i mozda dovesti neko manje zvucno ime da zamjeni Bojana tu :D

Odbrana nam je pokrivena jos uvijek kako treba, Abidal i Maxvel mogu pokriti tu ljevu stranu, a po potrebi i G. Bale, gdje bi Pedro dobio priliku u prvoj tako da bi samo jedan igrac a to je G. Bale rjesio 85% probelma sa sastavom :D

Ja sam za G. Bale jos od prosle sezone, a o ovoj necu da pricam :D

Ne moze druze igactip Bale kod nas igrati krilo, jedino beka lijevog moze igrati, jer u nasem sistemu igre ne postoji klasicno krilo, nego onaj koji igra lijevo je desnjak (Henry, Vilja, Pedro), dok je nase desno krilo Messi koji je ljevak. Nsa krila ne idu ono na centarsuteve, nego se ubacuju u sredinu okomito.

Bale bio bio strasno pojacanje, jer i nasi bekovi u stvari vise su krila nego bekovi, Guardiola to forsira, u zadnje vrijeme vise igramo 3-5-2 formaciju nego onu klasicnu 4-3-3, primijetili st sigurno kako toizgleda, puyol pique i busquets ostanu u zadnjoj liniji, do alves i maxwell odu dosta naprijed i igraju krila. U rijetkim trenucima kad protivnik ima loptu, oni se povuku na bekove.

Bale bio kod nas sigurno bio bek, i to je igrao i u totenhamu prosle godine, a naprijed na lijevoj strani bio sigurno bio Pedro ili Vilja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 nov 2010, 22:55

Brnjoo je napisao/la:Bale idealna zamjena za Iniestu. Iniesta vise nema pojma i postao je kanta kao sto je to Ibrahimovic. Ka kanti ide i Xavi tako da me ne zacudjavaju postovi tipa "volio bih Balea, volio bih ovog - onog"

HAHAHHA iniesta kanta AHHAHAH bolji od ozila i di marije 100 puta.A brnjo sta ti ovde uopste radis smaras ?
Da strah od messi-a da nebude ramosa u reklame nebi poslo.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 22:58

Kakve gluposti :shock: :o nevjerovatno.
Ne znam dali se ovi zajebavaju ili ozbiljno misle, ali da su Xavi i Iniesta kante od igraca - to ni balavac nebi napisao.
Cuj strah pred El Clasico :shock: ...e svašta.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 06 nov 2010, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 22:58

Iniesta bolji od Di MArie? Jesi ti ikako dobar. Di Maria je mjerilo najvecih na svijetu, Messi mu nije do koljena. Iniesta se ne primjeti na terenu kad igra, ne radi nista, pojavi se nekad u zadnjim trenucima utakmice i zabije gol, ali sta ces, jedan mu je omogucio Ovrebo drugi je sasvim nebitan jer bi ionako Spanija dobila na penale

Ebo te Iniesta, da sta zna govorilo bi se i o njemu, a ne o umornom starcu X-u

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 nov 2010, 22:58

DAVID VILLA 7' je napisao/la:

HAHAHHA iniesta kanta AHHAHAH bolji od ozila i di marije 100 puta.A brnjo sta ti ovde uopste radis smaras ?
ma jok Messi igra lijevo Ramos je desno....Ramosa če Krkić poslati u reklame
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 nov 2010, 23:00

Mandrak je napisao/la:Kakve gluposti :shock: :o nevjerovatno.
Ne znam jel se ovi zajebavaju ili ozbiljno misle, ali da su Xavi i Iniesta kante od igraca - to ni balavac nebi napisao.
Jarane ovaj ti je veci od balavca.Vidis da je ljubomoran sto ozil i di maria nemogu biti poput xavi i iniesta.Pa ja mislim da su bolji tandem THiago-JDS iz barce b nego ovaj ozil i di maria.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 06 nov 2010, 23:01

hahahah vidite da se sprdaju s vama :lol: :mrgreen: :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 nov 2010, 23:02

Raul_64 je napisao/la:

ma jok Messi igra lijevo Ramos je desno....Ramosa če Krkić poslati u reklame
Pa tamo igra pedro nece biti u reklame,nego ce ramos da na usta padne.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 23:04

Mandrak je napisao/la:Kakve gluposti :shock: :o nevjerovatno.
Ne znam jel se ovi zajebavaju ili ozbiljno misle, ali da su Xavi i Iniesta kante od igraca - to ni balavac nebi napisao.
Jarane ovaj ti je veci od balavca.Vidis da je ljubomoran sto ozil i di maria nemogu biti poput xavi i iniesta.Pa ja mislim da su bolji tandem THiago-JDS iz barce b nego ovaj ozil i di maria.
Ko vam je Thiago? Covjek bi, kako sad pricate, rekao da imate tako jaku skolu da je ona jaca od Realove. Da im ne dajete nedozvoljena sredstava da mogu narasti, a pritom bog zna sta im i ugradite kao i Messiju koji je bolestan, ne u smislu dobrog igraca, nego stvarno bolestan i zivi od svakakvih lijekova koji im dajete, ko zna kakva bi vam ta skolica bila.

Covjek sa 13 godina bio visok 1.10 sad odjednom za metar skoro narastao

Niko normalan, a on nije normalan, ne moze biti dobar kao Ronaldo

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 23:06

Brnjoo je napisao/la:Iniesta bolji od Di MArie? Jesi ti ikako dobar. Di Maria je mjerilo najvecih na svijetu, Messi mu nije do koljena. Iniesta se ne primjeti na terenu kad igra, ne radi nista, pojavi se nekad u zadnjim trenucima utakmice i zabije gol, ali sta ces, jedan mu je omogucio Ovrebo drugi je sasvim nebitan jer bi ionako Spanija dobila na penale

:o :o pa ti nisi dobar sekunde :!: , više gluposti u jednom postu odavno nisam procitao.
Nego, jeste li se ovlažili i pripremili za novu stanradnu orgiju :?: ...obavezno vazelin pripremite, da ne bude kukanje i pomaganje ko prošlih godina.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 06 nov 2010, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 06 nov 2010, 23:07

Cuj Casper (Iniesta) bolji od Di Marie, pa tom je onaj niger iz Mallorce napravio tunel. Sto se tice Lessija, mislim da ce se taj predozirat od silnih biotika koje mu daju, mada ne sumnjam da je dopingovan, a i sami znate da patuljci ne zive dugo. Nego, moze li mi neko reci, moze li Villa pogodit prazan gol? :?
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 23:09

Mandrak je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Iniesta bolji od Di MArie? Jesi ti ikako dobar. Di Maria je mjerilo najvecih na svijetu, Messi mu nije do koljena. Iniesta se ne primjeti na terenu kad igra, ne radi nista, pojavi se nekad u zadnjim trenucima utakmice i zabije gol, ali sta ces, jedan mu je omogucio Ovrebo drugi je sasvim nebitan jer bi ionako Spanija dobila na penale

:o :o pa ti nisi dobar sekunde :!: , više gluposti u jednom postu odavno nisam procitao.
Nego, jeste li se ovlažili i pripremili za novu stanradnu orgiju :?: ...obavezno vazelin pripremite, da ne bude kukanje i pomaganje ko prošlih godina.
Sta je tu glupo reci mi molim te? Zelis reci da je Iniesta dobar igrac? Standardno ga nema nigdje na terenu, i kao sto rekoh, Ovrebo mu omoguci slavu na SB-u.

Ne, ovo ce biti grupni sex, a vi cete kao obicno biti curice. Zaboravite na namjestenih 2:6 jer to vam se vise nece ponoviti!!!

10 komada u vasoj mrezi!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 06 nov 2010, 23:11

brnjo se pokusava igrat paje i cikcange. sve u svemu cirkus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 23:14

Wolverine je napisao/la:brnjo se pokusava igrat paje i cikcange. sve u svemu cirkus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jes vidio ti moj Wolverine, ti si uvijek bio za postenja i spustanja kape. Koji vam debili podrzavaju klub to je nemoguce, koja bi budala uopste rekla da Xavi i Iniesta nemaju pojma.

Ljudi sta se palite, gori ste od bparene :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 nov 2010, 23:14

juznjak> je napisao/la:hahahah vidite da se sprdaju s vama :lol: :mrgreen: :roll:
:mrgreen: :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 06 nov 2010, 23:15

Brnjoo je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:

Sta je tu glupo reci mi molim te? Zelis reci da je Iniesta dobar igrac? Standardno ga nema nigdje na terenu, i kao sto rekoh, Ovrebo mu omoguci slavu na SB-u.

Ne, ovo ce biti grupni sex, a vi cete kao obicno biti curice. Zaboravite na namjestenih 2:6 jer to vam se vise nece ponoviti!!!

10 komada u vasoj mrezi!
Jarane, jel ti to pokušavaš biti humorista ili ozbiljno...da to odmah razjasnimo, da znamo u cemu pricamo.
Iniesta je među 10 najboljih igraca na svijetu definitivno....cuj standradno ga nema na terenu :o :shock:
Pa koga to ti zezaš ovdje :o ?? loša ti je to zezancija....pocelo te prenositi opasno...gore nego Paju.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 nov 2010, 23:16

Jel to taj messi sto vi pricate
[youtube][/youtube]
ili ovaj inesta
[youtube][/youtube]
Moja rasprava zavrsava ovde.
CAO :P
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.