Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Kad je uveden tie break na 12:12 trebali su onda staviti i da se igra do 13-og poena 
Don't believe the hype.
Nabaco gluposti, ništa konkretno nije reko. I Nostradamus.StevieG8 je napisao/la:Koliko puta moras afirmirat sopstveno misljenje da bi se prikazao pametnimshevchet je napisao/la:DA SE SHEVCHET CITIRA, POST U 15:10h, ne vidjeh da je iko išta replicirao, hahaha.shevchet je napisao/la:Evo da i Shevchet, napiše jedan ozbiljan post...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Jest lijepo kad znaš ono o čemu pričaš...![]()
![]()
i sta si pogodio u toj prognozi, da cemo gledat svašta
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Krenulo isto bgn
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Shevchet je jedan, nikakav Rafa Bmw...babino je napisao/la:kak0 do sad niko nije skontao da je sefko ustvari raffa bmw garros , koji lik **** te:-)
P. S. 12-12 KAKO SI MI TI? HAHAHAHAHA
-
Nerminovic
- Kontakt:
A daj jel realno ba vise
3 preslikana tb
uključio sam MUTE na TV-u u slučaju da Đoković dobije
mirku će fras trefit
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bukvalno identicni TB-ovi

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Mirkina faca "mjesec dana bez sexa" 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Druže, nekima moraš 1000 puta ponoviti, očito.StevieG8 je napisao/la:Koliko puta moras afirmirat sopstveno misljenje da bi se prikazao pametnimshevchet je napisao/la:DA SE SHEVCHET CITIRA, POST U 15:10h, ne vidjeh da je iko išta replicirao, hahaha.shevchet je napisao/la:Evo da i Shevchet, napiše jedan ozbiljan post...
Dosta smo se prepucavali ovih dana, bilo je tu dosta i fine priče, ali i znalo se zakuhati pravo...
Ove što prozivaju, da bi probali diskreditirati nečije znanje i ubrati poene preko nekog ko zna nešto, takve nećemo ovom prilikom ni spominjati...
Nismo dugo imali situaciju da su sva 3 igrača u dobroj formi i da igraju dobro, pa ako ništa zbog toga trebamo uživati.
Ja navijam da pobijedi tenis, da pobijedi bolji i nadam se da ćemo danas gledati jedan vrhunski meč, a ne servis botove i po par udaraca u poenu.
Fedex je veliki teniski majstor, kao i Rafa i Nole, svako ima svog favorita i svako ima pravo da navija za koga hoće, bez vrijedjanja drugog.
Nole je favorit, ali ako ozbiljno pričamo, nije ni Fedex repa bez korijena, tako da malo treba uzeti sve sa rezervom. Ako Fedex bude imao return kao protiv Rafe, mogli bi gledati svašta...
Neka pobijedi bolji, a mi da uživamo i naučimo nešto i iz ovog meča. Sretno im bilo...
Jest lijepo kad znaš ono o čemu pričaš...![]()
![]()
i sta si pogodio u toj prognozi, da cemo gledat svašta
SAMO DA TE NAPOMENEM, SREDINOM 4.SETA SAM REKAO VRLO MOGUĆE 12-12 U 5.SETU, jel to isto ništa, ha?
I ne prikazujem se ja uopšte pametnim, nego da čisto začepim usta nekim likovima, da ne kenjaju na usta i ne ubiru neke poene, konstantno prozivajući Shevcheta. Hvala!
Zasluzeno Novak definitivno, kad propustis ovakvo nesto ybg ali vrhunski mec
27.10.2020
Hahaha jos ga i sjebase, nevjerovatno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.