Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

rope11
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la rope11 » 14 jul 2019, 20:16

Feđa jest generalno odigrao bolji meč, ali ovoj mentalnoj gromadi kapa dole, frajer se nekoliko puta čupao dok je bukvalno bio na konopcima. Nadrealna snaga. :tokralju:

Aplauz i za Federera koji je u ovim godinama odigrao ovakav meč. :thumbup: Da ima za čim žaliti, ima jbg.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 jul 2019, 20:17

BosniaBoston je napisao/la:Odmah pacenici dosli da dr.kaju na poraz GOATa.Noletu svaka cast,pokazao je ogromnu mentalnu snagu
Pa GOAT je dobio danas. Jasno je vec sad da je najbolji svih vremena, ostale jos samo formalnosti do kraja karijere da se svaka sumnja otkloni.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 14 jul 2019, 20:17

Nole bi Nadala otresao u tri seta.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 20:18

shevchet je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Necemo pisat sad ruzne komentare ako je neko htio. Evo da se upamti moj post, skidam kapu gospodinu Rogeru, sta smo gledali danas, nevjerovatno. Ni malo ne zalim za ovih 5 sati top tenisa. Egal mec 100% po meni Federer mozda i vise zasluzio ali eto. Bravo Djokovicu, spasene dvije mec lopte stvarno da ne povjeruje covjek. Dva velika sampiona, Roger u ovim godinama igra top jbt ko da je ba drogama bio, nerealno stvarno, ne sumnjam da ce igrat jos 2-3 godine. Djokovic najjaci ikad mentalno, ne odustaje covjek bas kao i Rafa. Uzivajmo svi zajedno dok jos ima vremena jer kad se oproste jao nama. Cestitke obojici, za mene ste danas obojica sampioni. Respect !
Vidi se da je moj brat po Rafi ovo pisao...
Slažem se u slovo, sa svim navedenim!
:salut: :salut: :thumbup:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 jul 2019, 20:18

Zalosno ocami,odavno mi nije bilo ovako zao,Noletu svaka cast mentalna gromada lik
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 14 jul 2019, 20:18

Ovo je mozda i najveci choke u finalu GS ikada, ne pada mi na pamet slicna situacija kao danas, svaka cast Nole, a ti Federer da sa 38 godina choke-as, pa daBogda te i Dzumhur prestigao po broju titula na GS.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 14 jul 2019, 20:18

Fala qurcu da ae zavrsi
"We need to suffer. And we need to fight."

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 14 jul 2019, 20:18

Pogled Rogera kad je Djokovic rekao da ga inspirise da i sa 37 godina moze osvajati GS :mrgreen: Prestici ce ga
Don't believe the hype.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jul 2019, 20:19

Epidaurus je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Odmah pacenici dosli da dr.kaju na poraz GOATa.Noletu svaka cast,pokazao je ogromnu mentalnu snagu
Pa GOAT je dobio danas. Jasno je vec sad da je najbolji svih vremena, ostale jos samo formalnosti do kraja karijere da se svaka sumnja otkloni.
Da se sad zavrse karijere,Fedex bi bio GOAT.Ako ga izjednaci po slemovima ja cu prvi priznat da je Nole bolji,ali treba se sacekati da se hodzino samelje :kafa: A Rafa ce biti goat IMO osvojit ce jedno 22 slama do kraja karijere sigurno
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 14 jul 2019, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 14 jul 2019, 20:19

bodi123 je napisao/la:Uf uf

Strasno

Gledao sam meč vani pa nisam komentarisao, presudi čista razlika u mentalnoj snazi Novaka, iako je Roger definitivno bio bolji protivnik u ovom finalu i zaslužio titulu, morao je ovo uzeti

Fedovci sad znate kako sam se ja osjećao prosle godine u polufinalu, al ovo je i gore jos, treći put u karijeri lik propusta 2 vezane meč lopte protiv Novaka

Ovo kao AO 2014, e takvi bolovi.

Ybg, naša romansa je pokvarena od strane Novaka, ne znam što ali kad bih birao najbrojnijeg GS šampiona neka to bude Rafa. Iskreno :salut:

Bolno, nisam od 2008me doživio ovakvu bol nakon nekog finala, možda 2009 ali ovo je baš, baš bilo bolno.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 jul 2019, 20:20

messilla je napisao/la:Zajebi TB-ove, covjek je na svoj servis uspio usrati dvije mec lopte zaredom. Ne zasluzujes ni dobiti nakon toga.

To je to. Izgubis 3 taj brejka u jednom mecu identicno a obicno ih bolje igras od Novaka. Pa onda napravis brejk i ne zavrsis. Ybg.
27.10.2020

shevchet
Kontakt:

Post Postao/la shevchet » 14 jul 2019, 20:20

Epidaurus je napisao/la:
Druže sa ovim GS koje trenutno ima, Nole tek sad ulazi u priču oko GOAT-a, a ti reče da je on već GOAT?!
Polako sa bombastičnim izjavama, Rafa i Roger su još ispred njega, ali da imaju vremena da Rafa i Nole prestignu Rogera i definitivno, svakako da imaju...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jul 2019, 20:21

Osjecaj za ubiti se...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 14 jul 2019, 20:21

delinjo je napisao/la:Osjecaj za ubiti se...
Imam pozitivni feeling da se osvaja USO
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 14 jul 2019, 20:22

Kaže voditeljica finale Wimbledona koje će se pamtiti zauvijek, al što reče Federer pokušaćemo ga zaboraviti. Nole je kompjuter u ovom tenisu i on teško griješi.

Shevcete hoćemol gledat finale ženskog dubla, yebeš ovaj mainstream što svi gledaju

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 14 jul 2019, 20:23

AA23 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Uf uf

Strasno

Gledao sam meč vani pa nisam komentarisao, presudi čista razlika u mentalnoj snazi Novaka, iako je Roger definitivno bio bolji protivnik u ovom finalu i zaslužio titulu, morao je ovo uzeti

Fedovci sad znate kako sam se ja osjećao prosle godine u polufinalu, al ovo je i gore jos, treći put u karijeri lik propusta 2 vezane meč lopte protiv Novaka

Ovo kao AO 2014, e takvi bolovi.

Ybg, naša romansa je pokvarena od strane Novaka, ne znam što ali kad bih birao najbrojnijeg GS šampiona neka to bude Rafa. Iskreno :salut:

Bolno, nisam od 2008me doživio ovakvu bol nakon nekog finala, možda 2009 ali ovo je baš, baš bilo bolno.
Svaka cast na tim rijecima. Al svakako trebas bit ponosan na ovo danas sto si gledao. Zasluzio je titulu koliko i Novak. :thumbup:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 jul 2019, 20:23

Ko god odlucio da se u 5 setu igra TB dabogda poginuo odmah!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 jul 2019, 20:24

Frajer je danas izgubio onoliko TB-ova koliko je ukupno cijele sezone i nijednom nije bio blizu...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 jul 2019, 20:24

Ma lik ima strasan mentalni edge i nad Rafom i nad Rogerom, ovo kako se Roger ulitao u onom gemu je za anale, veći choke u životu nisam vidio, al koliko je on kriv toliko je i Novak, lik je jednostavno strasilo za ovu dvojicu, neopisiva je riječ koliko ga se boje

Nivo igre koji je Fed pronasao u zavrsnici ovog Wimbledona je nerealan, al djaba ti sve kad nemas glavu da dobijes ovog monstruma, nemam načina da opisem kakav je mentalni sklop Novak, o čemu on razmislja u onim trenucima na meč lopti, o čemu razmislja u ovom taj brejku pa ostaje onako hladan, ma nerealno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Pogba

Post Postao/la Pogba » 14 jul 2019, 20:24

15 poena vise uzeo Roger. :?
Djokovic je mentalno najjaci teniser ikada. Mislio sam da je najbolniji onaj poraz na US openu sa onim nestvarnim returnom na mec loptu, ali ovo je bolnije vjerovatno.

Visko je malo usrao na kraju, ali hajde, njegov je covjek.

I jbo vas navijaci, ljudi vole Fedju i to je to.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 14 jul 2019, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []