" Роџеру, ? & с 38. "!
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
" $, "!!!
" Роџеру, ? & с 38. "!
" Роџеру, ? & с 38. "!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- BeyKopites
- Kontakt:
Budeš bolji u 3 od 5 setova i izgubiš na kraju. Kako bolan poraz, a ko fol se nešto šali. Đokoviću svaka čast sve što je bilo najbitnije je odigrao kao šampion i to je to.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
-
bombaysaphire
- Kontakt:
BosniaBoston je napisao/la:Imam pozitivni feeling da se osvaja USOdelinjo je napisao/la:Osjecaj za ubiti se...
Kakav US open , ovaj poraz ga je poslao u penziju , zapamti.
Me ni je ovo najveći poraz u njegovoj karijeri , imaš meč lopte, drugi put u karijeri 40:15 i izgubiš od istog lika .
Fuj.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Najbolji Novak je bolji od najboljeg Feda i najboljeg Rafe. Najbolji teniser ikad je vec sad, a kroz 2-3 godine vec nece bit sumnje ko je GOAT. Volio bih i ja da Rafa na kraju bude broj 1 al ne bih rekao da je to bas realno. Nole pa Rafa pa Fed.BosniaBoston je napisao/la:Da se sad zavrse karijere,Fedex bi bio GOAT.Ako ga izjednaci po slemovima ja cu prvi priznat da je Nole bolji,ali treba se sacekati da se hodzino sameljeEpidaurus je napisao/la:Pa GOAT je dobio danas. Jasno je vec sad da je najbolji svih vremena, ostale jos samo formalnosti do kraja karijere da se svaka sumnja otkloni.BosniaBoston je napisao/la:Odmah pacenici dosli da dr.kaju na poraz GOATa.Noletu svaka cast,pokazao je ogromnu mentalnu snaguA Rafa ce biti goat IMO osvojit ce jedno 22 slama do kraja karijere sigurno
Ovo će unistiti Federera. Nije nikad prebolio ni US Oprn 2011te. Sreca pa ima i penzije.
Jednostavno nema onu Jordanovsku iskru koju imaju Novak i Rafa, zapravo im u tom segmentu nije ni blizu.
Ali eto, vazda ce imati ono "kako igra u 38oj" a ovamo gubis meceve u kojima si bolji i to zbog glave koja ima 18 godina.
Jednostavno nema onu Jordanovsku iskru koju imaju Novak i Rafa, zapravo im u tom segmentu nije ni blizu.
Ali eto, vazda ce imati ono "kako igra u 38oj" a ovamo gubis meceve u kojima si bolji i to zbog glave koja ima 18 godina.
Srbin pobijedio.joker90 je napisao/la:Džumhur u novoj vezi?Mancini je napisao/la:Bošnjaci mogu početi da slave.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- LlullSergio
- Kontakt:
GOAT !!!!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Sreća pa sam gledao sa hrvatskim komentatorom , razbio bi televizor da sam slušao onog debila od Viška.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jbg ima vise slemova i mastersa od noleta a samo godinu mladi.A ima 100% siguran gs i 2 mastera sljedece 3 godine.Bit ce zanimljivoEpidaurus je napisao/la: Najbolji Novak je bolji od najboljeg Feda i najboljeg Rafe. Najbolji teniser ikad je vec sad, a kroz 2-3 godine vec nece bit sumnje ko je GOAT. Volio bih i ja da Rafa na kraju bude broj 1 al ne bih rekao da je to bas realno. Nole pa Rafa pa Fed.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Visko, istruhni!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
& ¥ Роџеру.... ?
& "
& $, $, " ? $, са ' " осваја 5 $ " 16 $ ?.
& '!!!
& "
& '!!!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ponisten sav relaksirajuci morski efektdelinjo je napisao/la:Visko, istruhni!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Na fabrickim sam brate... A tiBosniaBoston je napisao/la:Ponisten sav relaksirajuci morski efektdelinjo je napisao/la:Visko, istruhni!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- LlullSergio
- Kontakt:
Visko je GOAT novinara.
A Nole tenisera.
Savršen kombo !!!
A Nole tenisera.
Savršen kombo !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Malo sam dotucen al nema veze sad u nocni izlazakdelinjo je napisao/la:Na fabrickim sam brate... A tiBosniaBoston je napisao/la:Ponisten sav relaksirajuci morski efektdelinjo je napisao/la:Visko, istruhni!!
- invincible1921
- Kontakt:
Nije to do federera koliko do toga da ne mogu podnijet da je neko iz neke sklj drzave najbolji na svijetu u toj "gospodskoj" igri.
Nole ce biti GOAT! i tu je kraj price. Svaka cast nadalu jer ce i on predpostavljam prestici Rogera u GS titulama i biti u raspravi, ali i vjerovatno 15tak titula na RG sto je ipak minus u odnosu na noleta koji je svestraniji daleko.
EDIT: Svaka cast federeru u ovim godinama ovako igrat.
Nole ce biti GOAT! i tu je kraj price. Svaka cast nadalu jer ce i on predpostavljam prestici Rogera u GS titulama i biti u raspravi, ali i vjerovatno 15tak titula na RG sto je ipak minus u odnosu na noleta koji je svestraniji daleko.
EDIT: Svaka cast federeru u ovim godinama ovako igrat.
=\_1921_/=
-
bombaysaphire
- Kontakt:
ZaNjuBoriSe je napisao/la:& ¥ Роџеру.... ?
& "
& '!!!
Sve si u pravu , sve , čestitke i od mene , vatrenog navijača Federera.
Samo , nema potrebe za kurtoazijom , svi navijači Đokovića mrze Federera bukvalno , evo i Viško je pokazao , vama je veći užitak što je Federer izgubio , nego što je Đoković osvojio.
Effenberg je napisao/la:13 12 zadnji set ko kap

Eto ga decki pa bi raspravljajte do 2386e ko je goat
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Novak ili Rafa ce biti najuspjesniji kad tad ali ce Roger teniskoj publici vjerovatno ostati GOAT.Iz razloga sto je gospodin iz Svicarske,dok je Rafa gacevaditelj a Nole istot ako gospodin al iz varvarske Srbije a ne uredene Svice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.