2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
dva mvp kao dva razlicita igraca,kad vec moram detaljno ,potanko objasnjavati
Ha? Normalno da je Gordon bitan igrac Raketa, igra preko 30 minuta 16+ppgJHam je napisao/la:Opet ti kako tebi odgovara, Gordon bitan a imas Hardena, tuga...alemsa je napisao/la:Od bitnih igraca ti samo Harris, i Barton propustili dobar dio tekmi. Ovamo CP, Capela, Gordon. Prve dvije opcije ti odigrale preko 70 tekmiJHam je napisao/la:Sa svim povredama Denvera, samo pobjeda vise, da, tuga, trebalo je 7 8..
Uostalom Denver je ne bitan, bitne se Clippe i Lal
sixersi i boston su imali - cousy 57 i russell 58, te moses 79 i dr j 81filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
De se ba uozbilji, sad govoris CP **** sad ti bitan i povrijedjen igrac.. Izvadi koliko su igraci Denvera propustili utakmica a koliko ti tvoji, pusti mi se suplje bitan nebitan, u RS ti je i onaj 15. bitan ako slozis fino ekipualemsa je napisao/la:Ha? Normalno da je Gordon bitan igrac Raketa, igra preko 30 minuta 16+ppgJHam je napisao/la:Opet ti kako tebi odgovara, Gordon bitan a imas Hardena, tuga...alemsa je napisao/la:
Od bitnih igraca ti samo Harris, i Barton propustili dobar dio tekmi. Ovamo CP, Capela, Gordon. Prve dvije opcije ti odigrale preko 70 tekmi
Uostalom Denver je ne bitan, bitne se Clippe i Lal
KK_Bosna je napisao/la:sixersi i boston su imali - cousy 57 i russell 58, te moses 79 i dr j 81filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
mislis malone 83.
uvijek zaboravim u pitanju naglasiti da ne mislim na doba kad je liga imala 8 timova
te 83.,sa dva mvp iz zadnje tri sezone sixersi osvojise titulu
da, 81 i 83, prenijelo mefilip13 je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:sixersi i boston su imali - cousy 57 i russell 58, te moses 79 i dr j 81filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
mislis malone 83.
uvijek zaboravim u pitanju naglasiti da ne mislim na doba kad je liga imala 8 timova
te 83.,sa dva mvp iz zadnje tri sezone sixersi osvojise titulu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Curry i Durant.filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
TonySosa je napisao/la:Curry i Durant.filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
e da,i oni takodje osvojise titulu,e vidicemo hoce li i ova dva sa strasnim tuckerom na 4 to osvojiti
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 14 jul 2019, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jedino ako im Iguodala dođe.filip13 je napisao/la:TonySosa je napisao/la:Curry i Durant.filip13 je napisao/la:je li ikad jedna ekipa imala dva mvp iz zadnje tri sezone?
e da,i oni takodje osvojise titulu,e vidicemo hoce li i ova dva sa strasnim tuckerom na 4 to osvojiti
Remember, remember the 5th of November.
Pa da isto je da ti 2, 3 i 4 opcija propuste x broj tekmi i 8, 9, 10. Svaka castJHam je napisao/la:alemsa je napisao/la:De se ba uozbilji, sad govoris CP **** sad ti bitan i povrijedjen igrac.. Izvadi koliko su igraci Denvera propustili utakmica a koliko ti tvoji, pusti mi se suplje bitan nebitan, u RS ti je i onaj 15. bitan ako slozis fino ekipuJHam je napisao/la: Opet ti kako tebi odgovara,
Ha? Normalno da je Gordon bitan igrac Raketa, igra preko 30 minuta 16+ppg
Uostalom Denver je nebitan, ne znam sta ih trpas. Da zavrsimo 8i dobili.bi denver u 5
U potpunosti se slažem s tobomtotasef1 je napisao/la:Top 3 Regular season ekipe na zapadu su Clippersi, Utah i Denver i mislim da su to jedine ekipe koje mogu imati 55+pobjeda. Denver zreliji i iskusniji plus zdrav Garry Haris plus Jerami Grant, moguce da zavrse sa najboljim skorom u ligi.
Utah Jazz je predobra ekipa. Najbolji balans i individualne i timske kvalitete, pokriveni na svakoj poziciji i sigurno ce biti top 3 ekipa u regularnoj sezoni ali opet im fali All star kalibar koji mnogo znaci u playoffu, vidjet cemo.
Clippersi sa proslogodisnjim PG ako ne bude imao problema sa ramenom i Kawhijem plus Lou kao treci scorer i solidnim role igracima je isto prejak. Mozda bi ih cak stavio i iza Jazza i Denvera u regularnom dijelu sezone al u playoffu su sigurno bolja ekipa.
Mislim da ce izmedju 4 i 10 seeda biti minimalna razlika, mozda i u 4-5 pobjeda.
Lakersi nemaju roster za Regularnu sezonu. Oni su ekipa sa ubjedljivo najvise upitnika i bice tu dosta promjena u pocetnim petorkama, rotacijama itd dok se ne nadje najbolja varijanta i opet upitno je na sta ce to sve liciti i kako ce Lebronov asistent Vogel krojiti ekipu. Rondo, Cousins,, Bradley na papiru djeluju kao dobri igraci ali su daleko od prime-a i u ovom trenutku nisu toliko dobri igraci, zadnje 2 sezone su nigdje bukvalno, veliki su upitnik. KCP i Danny Green su dobri role playeri i odlicni igraci u dobrom sistemu al ako tog sistema nema nece biti od velike koristi. McGee je odlican za neke matchupe, dovoljno je i 15 minuta za impact. Dudley nema neke koristi ovdje, doveden zbog atmosfere, svlacionice i sireg rostera. Kuzma treba biti treci scorer u ovoj ekipi ali evidentno je da ce ulaziti sa klupe. Uglavnom pitanje je koliko je ostatak tima dobar i koliko ce zavisiti od Lebrona i AD-a. Lebron nije isti kao od prije par godina i Lejkersi moraju dozirati njegove minute i ne smije se desiti da u ovim godinama Lebron bude na prosjeku od 35 +minuta po mecu. Uglavnom ja nisam pretjerano odusevljen ovim Lejkersima i mislim da ovaj roster nece dozivjeti kraj sezone jer kad na pola sezone budu 5,6,7 seed opet cemo do Trade Deadline-a slusati o novim potencijalnim trejdovima. Kawhi je dooosta zeznuo Lejkerse, nekad mislim da ih je i namjerno zavlacio kako ne bi stvorili jaci tim jer 80% FA igraca je potpisalo ugovore dok su Lejkersi cekali Kawhija i kad su izvisili u dan su dogovorili igrace samo da popune roster.

Houston, Lakersi će biti 4-5 seed
Ostali po meni svi mogu u playoff jer su podjednake ekipe
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
Ne mozete vi sad meda, CP vam drzao ekipu na okupu, sad ce raspad sistema, nakon prica o tradeu njih za rihesit se CPalemsa je napisao/la:Pa da isto je da ti 2, 3 i 4 opcija propuste x broj tekmi i 8, 9, 10. Svaka castJHam je napisao/la:alemsa je napisao/la: De se ba uozbilji, sad govoris CP **** sad ti bitan i povrijedjen igrac.. Izvadi koliko su igraci Denvera propustili utakmica a koliko ti tvoji, pusti mi se suplje bitan nebitan, u RS ti je i onaj 15. bitan ako slozis fino ekipu
Uostalom Denver je nebitan, ne znam sta ih trpas. Da zavrsimo 8i dobili.bi denver u 5
Svakako
Edward i Russ najjaci duo.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kakva ce to biti sezona, a tek kakav nas PO ceka, na WC moze svaka runda biti ko finale, EC na kraju nece biti vazna nikako...
- Barbarossa
- Kontakt:
Brada na MVP levelu ne ide ispod 2 seeda + Russel s njima oh my oh myalemsa je napisao/la:Rakete uzimaju 60 pobjeda
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
The Lakers are hiring Phil Handy as an assistant coach, a **** said. The former Raptors assistant will be at the front of the bench with the Lakers. He also coached in five straight NBA Finals winning two titles.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.