KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

fera
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la fera » 04 nov 2010, 22:09

Biko je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:http://****/main.asp?dir=news&newsid=36150

Taman da nas ponovo preuzme :P :P :P
Iz tvojih usta u Božje uši, al da Bog da :cry:
Ma djabe nam sve to, jer sa ovakvom upravom ni Dule ne bi mogao nista napraviti.
dule bi napravio upravu :D
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2010, 02:07

Ma naravno da Neno nece vise da ima posla sa ovom upravom, ali ja to prizeljkujem pa eto fino je zamisljati :D :D :D :D

P.S. @Fera, Duletu ne treba Uprava, Dule je Uprava 8-) 8-) 8-) 8-)
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 nov 2010, 19:08

Nihad Imamovic je covjek koji je kriv za cjelokupnu situaciju u Bosni..
On zeli da napravi sistem po kojem Bosna ne moze/nece moci da funkcionise bez njega...
Takav djon obraz se rijetko gdje srece....
Ali jednom kada izadjes iz kluba gospodine Imamovicu, nece ti biti lako, nece sve proci onako kako ti zelis...
Bice trzavica itekako..
U ponedjeljak kad bude UO treba istjerati sve njegove pulene, a njega prvo....
A to sto Muhamed Pasalic, njegov potrcko misli da je siguran i da moze da radi sta hoce, tj. po njegovim instrukcijama, da kvari ovo malo djece sto je u rosteru, neka se dobro pripazi da mu mali Hot ne otme minute koje ima...
Zimica ceka mjesto treceg centra ove godine, mali Mujic je vec sada ako ne bolji, onda na istom nivou kao i ovaj...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 nov 2010, 20:57

neno#4 je napisao/la:Ma naravno da Neno nece vise da ima posla sa ovom upravom, ali ja to prizeljkujem pa eto fino je zamisljati :D :D :D :D

mozda u ovim klubovima tipa partizan, koji nisu mali, ali definitivno ni veliki

vidis kako se sada provodi u velikom klubu sa glavom i repom, gdje nemoze samarati igrace ili izvrijedjati im sve zivo i mrtvo ili vrsiti pritisak na sudije bezobraznim ponasanjem

a sa ovim zadnjim postom se itekako slaze, cak i sa zadnjim i ako mi je zimic drag momak, ali stvarno ne napreduje, on bi u ovoj ligi mati 15 koseva i 10 skokova po utakmici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 nov 2010, 00:28

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ma naravno da Neno nece vise da ima posla sa ovom upravom, ali ja to prizeljkujem pa eto fino je zamisljati :D :D :D :D

mozda u ovim klubovima tipa partizan, koji nisu mali, ali definitivno ni veliki

vidis kako se sada provodi u velikom klubu sa glavom i repom, gdje nemoze samarati igrace ili izvrijedjati im sve zivo i mrtvo ili vrsiti pritisak na sudije bezobraznim ponasanjem

a sa ovim zadnjim postom se itekako slaze, cak i sa zadnjim i ako mi je zimic drag momak, ali stvarno ne napreduje, on bi u ovoj ligi mati 15 koseva i 10 skokova po utakmici
Pa dobro istina je da je imao/ima tezak pocetak, ali mislim da ce sve doci na svoje mjesto...
Mada, ako sada ne potvrdi da je veliki trener ostat ce jedna velika mrlja na njegovu karijeru..
Ali ja vjerujem da kada CSKA dobije Olimpiju sada u srijedu, krece potpuno drugacija igra..

A Zima je covjek koji se i dan danas ja mislim buni zbog svoje minutaze, a covjek ne moze nista da odigra...

Demonstracija njegova je bila u Zenici...

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 06 nov 2010, 18:20

ja cuh da ce biti domace utakmice bosne na programu TV SA, a sada nevidim na programu kada ce te utakmice, pa ako ko sta zna vise?
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 06 nov 2010, 20:29

nerminh74 je napisao/la:ja cuh da ce biti domace utakmice bosne na programu TV SA, a sada nevidim na programu kada ce te utakmice, pa ako ko sta zna vise?
I mene je to cudilo :) valjda ce biti od sljedece

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 06 nov 2010, 22:57

ima li ko informacije sa danasnjeg meca kako je ko igrao? interesuje me i kako je igrao amar suljagic za kakanj

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 06 nov 2010, 22:59

Ma sramota velika,da sudije nisu šiljile Kakanj bi dobio vise od 10 razlike..

http://kakanjlive.com/prikaz.php?subact ... m=&ucat=12&

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 06 nov 2010, 23:22

Ma sramota -navijaca Bosne cirka 55.. A iz Kaknja dosla 2 autobusa i 20 auta ...Navijaci sa KORIDE CEVLJANOVICI ....takvo ponasanje i navijanje nisam vidio odkada pratim kosarku .... KK Bosna to nije zasluzio niti to prilici jednom velikom klubu ,ali eto sta je tu je Provincija je stigla u dvoranu MIRZA DELIBASIC ,pa moramo da se privikavamo.. Gospodo iz vrha TRAZILI STE PA SADA GLEDAJTE ...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 nov 2010, 01:16

Ja sam dosao na kraj prvog poluvremena, nisam gledao prvo poluvrijeme, pa ne mogu da sudim...
Sto se tice navijaca iz Kaknja, svaka cast ljudima ma kakvi bili, dosli su podrzali svoj klub, kod nas prosle godine nije onako moglo biti ni kada su tu dolazili Cibona, Hemofarm, Zagreb, Partizan i ostali...

Odmah da bude jasno, sudjenje u ovoj nasoj ligi je presmijesno, jer ljudi ne sto hoce da nekom otmu nesto, nego zato sto jednostavno sude iz neznanja...Pa u drugom poluvremenu Batini i Kruslinu dva puta su svirani neki fauli koji nisu postojali, Buzi takodjer jedan, na drugoj strani Rahimicu su svirana dva faula na ime koje ima, Muha je jedno minimalno dva puta napravio duplo vodjenje...

Bosna je postala klub koji ce u buducnosti da gleda samo prijatelji i porodica igraca, i nas par "ludjaka"..Bosna nije to postala, nego su je doveli do toga...

I ova sezona koja maltene treba da bude vrlo znacajna za nas, i gdje treba da iznesemo par igraca, Dejo jednostavno ili ne zna, ili ima dio kolaca, ili radi samo po instrukcijama...Kakve on izmjene vrsi pa to je jedno cudo, on u jednom trenutku odluci da igra sa cetiri niska, pa onda u drugom ubaci Buzu na centra...Da ne spominjem to sto mu Mujic i Demic nemaju minuta, to je jedno novo DNO...

Radic - To treba po kratkom postupku, pa to je covjek koji sa tri metra ne moze pogoditi obruc, to ja nigdje vidio nisam, bez obzira sto je veceras bilo podrske od strane pojedinaca iz publike, to je jos veci problem, i znak da postajemo bas ekipa u kojoj ce da se igra provincijska kosarka, i gdje ce biti bitnije koliko mozes da doneses publike i familije na tribine..

Pasalic- Taj covjek godinama nema nista osim iskosa sa lijeve strane, sve ostalo je ubleha, ali koja je to hinja prvo se uvlaci Deji, pa onda Dzeni, stvarno ne moze covjek da vjeruje. O odbrani da ne pricamo...

Hot - Mali ima sve sto je potrebno u njegovim godinama, grize, igra odbranu, u napadu ne moze nista da prodje jos, ali ako ovako nastavi treba da ima jedno 10 minuta minimalno..Mada slucaj kao sa Sehom, na kraju te proda kao da mu nikada u zivotu valjao nisi...Jer pravis od njega igraca i ode da igra za CG, a veci problem je sto vjerovatno nece da cuje za tebe...Mada, na stranu sve vidi se da je mali potencijal, da hoce da radi, iako je veceras pogrijesio par puta to ga nije pokolebalo...
Kruslin - I Veceras najbolji..Malo previse solira nekada, ali sigurno uz Rahimica i Hodzica najbolji igrac ekipe..
Batina - To je tako luda glava da to ne treba ni komentirati..Zabije on neke poene, ali nikakva prevaga ne moze da bude..
Demic - Nije ulazio..Dejo ga pred ovu sezonu uigrava cak u petorci a onda ga nema nikako...Dejo, osvijesti se krajnje ti je vrijeme...
Camdzic- Predispozicije su tu, ima fin ulaz, ne ispada puno u odbrani kao na pocetku sezone, ali mora da sutira i sutira...Nema sut, ima ulaz s desne strane i to je to....Fino igra, ali mora da ima ovdje maltene u svakoj utakmici jedno svojih 10 poena...Vidjet cemo u nastavku sezone, mislim da on uz Buzu ima najveci potencijal ove ekipe...
Hodzic- Nije igrao...Mislim da ozljeda nije ozbiljnije prirode..
Bozo- Covjek je bukvalno u napadu prestajao na trici citavu utakmicu, i ne samo ovu, nego sve...Nije mi jasan nikako, sta glumi superstara nekog, to sto je prosle godine bio igrac koji se najvise borio ne mora da znaci da treba da ovdje glumi Jordana...Pogodio je dva suta na kraju, ali u jednom trenutku mu je Dzeno sasuo sve u lice, i maltene vikao na njega, hajde u reket, borba!!! Bozo ga samo nijemo posmatra..Pa on treba da leti po terenu, ali bukvalno...
Buza - Ja cu da se usudim i da kazem tehnicki najpotkovaniji igrac ove ekipe...Covjek je veceras postigao 4 kosa, ali sve je bilo iz izgradjene pozicije koju je sam sebi kreirao...Jednom produzeni dvokorak na desnoj strani kao rahmetli Haris Brkic, a drugi put sa lijeve strane poluhorogom...Ako on ne bude imao 20 minuta u ovoj ekipi, o cemu onda da pricamo...Sve ostalo je iluzorno...
Rahimic- Dzeno i dalje skuplja skokove, bori se, trga, naklon do poda majstore..Njemu je u 36 godini stalo vise za ovu Bosnu nego nekim sa 18....Ostaje bez "gasa" cesto, ali za ovu ligu kao sto sam i mislio 12 - 15 poena ne dolazi u pitanje..
Zimic- Zadugo u zivotu se nece vidjeti ovakav igrac....Ovo nema nigdje....Pa ovog covjeka treba otjerati da se bavi necim drugim, jer jednostavno nije za ovoga....Sve ostalo je mlacenje prazne slame...Pa covjek vise ni u odbrani ne moze da se sastavi...
Mujic- Uz ovakvog Zimica i vremesnog Dzenu mora da ima svojih 5 - 10 minuta..Probati, ako ne ide ok, ostavi ga na klupi....

Znaci da sumiramo Camac 30+ minuta, Buza 20+, Hot 10+. Mujic 5 - 10, Demic 15+...
Sve ostalo je izgubljena sezona jos jedna....

I da neko je pitao kako je Suljagic igrao, nula poena 5 faula i to je to :lol: :lol: :lol:
Kakav je to sudar Titana bio on i Zima, ne zna se ko je bukvalno gori..

A to sto predsjednik Kaknja prica neistine to je neka druga stvar, pa Bosna je par puta posla u kontru i Kakanj je to zaustavljao faulom, u 95 slucajeva se to svira namjerna...
Samo sto sudije nemaju niti znanja, niti osjecaju igru, niti ista ostalo..A tek kako se delegat uzivio 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 07 nov 2010, 03:57

Pa najbolje bi bilo da mi oformimo citav strucni stab KK Bosna od vas sa foruma, jer vidim da znate sve bolje od trenera svih koji su dosad bili u Bosni.

@neno - crno se Bosni pise ako je Camdzic potencijal u tom timu. Od svih nabrojanih igraca koji su trenutno u kadru, samo je Hodzic na putu da moze postati igrac. Vecinu tih igraca dobro poznajem i ugavnom ce zavrsiti kao novi Zimici, Klinci , Pasalici, Delibasici, pa sve da im daju po 80 minuta da igraju u svakoj utakmici. Znaci... NISTA OD NJIH. Ko se sve kod nas smatra talentom ,pobogu...
FKS❤️1946

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 nov 2010, 11:52

djokica je napisao/la:Pa najbolje bi bilo da mi oformimo citav strucni stab KK Bosna od vas sa foruma, jer vidim da znate sve bolje od trenera svih koji su dosad bili u Bosni.

@neno - crno se Bosni pise ako je Camdzic potencijal u tom timu. Od svih nabrojanih igraca koji su trenutno u kadru, samo je Hodzic na putu da moze postati igrac. Vecinu tih igraca dobro poznajem i ugavnom ce zavrsiti kao novi Zimici, Klinci , Pasalici, Delibasici, pa sve da im daju po 80 minuta da igraju u svakoj utakmici. Znaci... NISTA OD NJIH. Ko se sve kod nas smatra talentom ,pobogu...
Nemoj da se pravis previse pametan...Covjek kad se gusi hvata se za slamku....Tako i Bosna...JER BOSNA NEMA BOLJE...Kako, zasto, to je drugo pitanje...
Je li bolje da igra umjesto Boze dio minuta Buza?? Jesi li mozda gledao malog u posljednje vrijeme...
Je li bolje da dio Markovih minuta igra Demic??
Je li bolje da umjesto Zime igra mali Mujic??
Je li najbolje za klub da se rijesi Zimica, Pasalica, Radica i ostalih koji su kao u prednosti nad ovim ostalim a ne mogu nista...
To sto ti pricas, najbolje da oformimo citav strucni stab od vas sa foruma, ne pije vode, ja sam jedan od rijetkih jucer koji je bio na utakmici i koji ce biti...I jedan od rijetkih koji je dao komentar..Pusti mi tu pricu...

Pa nek ne znaju, nek ne mogu, ali makar ce da grizu i da se trude....Kad vec nemaju kvalitet...

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 nov 2010, 12:59

neno nisi ni ti bio od pocetka :D
meni taj termin podnevni nikako ne odgovara... sto se tice price ko je dobar ko los treba napraviti razliku između dobro struktuiranog kluba gdje sve stima gdje se zna sta je igrac i između bosne gdje se ne zna ko pije a ko placa i za nas su sigurno ovi mladi momci talenti i vrijedi im dati sansu u svakom slucaju prije nego batini, radicu, zimicu, pasalicu itd...
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 nov 2010, 14:33

fera je napisao/la:neno nisi ni ti bio od pocetka :D
meni taj termin podnevni nikako ne odgovara... sto se tice price ko je dobar ko los treba napraviti razliku između dobro struktuiranog kluba gdje sve stima gdje se zna sta je igrac i između bosne gdje se ne zna ko pije a ko placa i za nas su sigurno ovi mladi momci talenti i vrijedi im dati sansu u svakom slucaju prije nego batini, radicu, zimicu, pasalicu itd...
Instrukcije i racunovdstvo me ubise :D :D :D

To je to, o cemu ja pricam..U ovakvoj Bosni gdje se ne zna sta se sve ne radi, ovim momcima treba da se pruzi sansa..
Pa samo jucer je bio pokazatelj kada su Hot, Mujic i Demic maltene visili na aut liniji i radovali se svakom kosu koji Bosna postigne..
Pa Buzu je jucer Dejo neopravdano izveo, uveo Bozu, koji je doduse zajedno sa Muhom okrenuo definitivno utakmicu, kako skace i grli Bozu...

Ostalo je samo ime.....

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 07 nov 2010, 18:54

Moje misljenje je da bi radica trebalo otjerati jer hot je vise pokazo od njega juce.....
Muha i Batina su dobri za ligu 13 dok za ligu 6 vec trebaju pojacanja(ako dodjemo do lige 6)...ista je situacija i sa Bozom.....
Zimic isto ko i radic ne zna se ko je gori......covjek samo da zakuca on neki poluhorog pokusava i naravno fula......
Buza je odigro veoma dobro za minute koje je dobio i sigurno bi vise trebao igrati.....cak bi mozda trebao biti i u prvoj na 4 a bozo na 3 jer nam ne trebaju 2 igraca u petorci koji ce stalno stajati na trici i cekati da osutaju(bozo,batina)......
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 nov 2010, 19:47

Melo15 je napisao/la:Moje misljenje je da bi radica trebalo otjerati jer hot je vise pokazo od njega juce.....
Muha i Batina su dobri za ligu 13 dok za ligu 6 vec trebaju pojacanja(ako dodjemo do lige 6)...ista je situacija i sa Bozom.....
Zimic isto ko i radic ne zna se ko je gori......covjek samo da zakuca on neki poluhorog pokusava i naravno fula......
Buza je odigro veoma dobro za minute koje je dobio i sigurno bi vise trebao igrati.....cak bi mozda trebao biti i u prvoj na 4 a bozo na 3 jer nam ne trebaju 2 igraca u petorci koji ce stalno stajati na trici i cekati da osutaju(bozo,batina)......
non stop se ovo ponavlja, ali vec iz prilozenog mozemo vidjeti da sem borca, zrinskog i slobode ili capljine, moze ugroziti bosnu da bude medju 4 prve ekipe, a najvjerovatnije cemo biti ako ne 1 onda 2

sto se tice igraca, za radicem stvarno nema potrebe, apsolutni je visak, dok stvarno neznam sta bi rekao za zimica koji mi je drag, ali on je morao ovdje davati 15-tak koseva i imati 10 skokova u ovoj ligi, a on po 4-6 koseva, ispade albijanic garnet za njega, pasalica vec dugo vremenena ne mirisem jer je dupelizac, a sem suta za 3 i ponekog ulaza vise cini stete nego dobra, mada ponekad zna bljesnuti i pokazati neocekivano samopozrtvovanje
sto se tice boze, pored nen cuo sam od drugih ljudi, da onaj borbeni pozrtvovani bozo iz nlb lige i ovaj bozo iz BiH lige mozda su se samo sreli negdje u puto, jednostavno bezvoljan, a sada vise igra 3 i ako sada nominalno igra 4 i ako je cjelo vrijeme govorio da je 4, da budem precizan kada kazem igra 3 to znaci da ceka sut za 3 poena ili neki ulaz, a ja sam vec na pocetku sezone komentarisao da je velika steta sto nismo zadrzali hajrica jer bi on sa 25+ minuta pokazivao isto ono sto i u zrinskom

trenutno gledano za borbu za NLB treba nam 1 plej (koji nemora biti skup jer smo puno dobili sa hodzicema gledno iz ove perspektive ispostavlja se da sam bio u pravu kada sam rekao da cemo zazaliti za jovanovice i da smo ga se prebrzo rjesili), prva 2, bozo na 3, prva 4 i prva 5 ili ako se nema para dovesti nekog igraca koji moze igrat 4 na 5 (nesto kao krupalija, scekic, ...), pa da se mozemo cemu nadati

mada ono sto nama najvise treba je nova uprava koja ce dobro raditi, a sponzori ce se onda polako vratiti

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 07 nov 2010, 20:11

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:...
sta bi :D

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 nov 2010, 20:13

nerminh74 je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:...
sta bi :D

moja greška

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.