dule bi napravio upravuBiko je napisao/la:Ma djabe nam sve to, jer sa ovakvom upravom ni Dule ne bi mogao nista napraviti.Pašalić je napisao/la:Iz tvojih usta u Božje uši, al da Bog da

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
dule bi napravio upravuBiko je napisao/la:Ma djabe nam sve to, jer sa ovakvom upravom ni Dule ne bi mogao nista napraviti.Pašalić je napisao/la:Iz tvojih usta u Božje uši, al da Bog da
mozda u ovim klubovima tipa partizan, koji nisu mali, ali definitivno ni velikineno#4 je napisao/la:Ma naravno da Neno nece vise da ima posla sa ovom upravom, ali ja to prizeljkujem pa eto fino je zamisljati![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. @Fera, Duletu ne treba Uprava, Dule je Uprava![]()
![]()
![]()
Pa dobro istina je da je imao/ima tezak pocetak, ali mislim da ce sve doci na svoje mjesto...nerminh74 je napisao/la:mozda u ovim klubovima tipa partizan, koji nisu mali, ali definitivno ni velikineno#4 je napisao/la:Ma naravno da Neno nece vise da ima posla sa ovom upravom, ali ja to prizeljkujem pa eto fino je zamisljati![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. @Fera, Duletu ne treba Uprava, Dule je Uprava![]()
![]()
![]()
vidis kako se sada provodi u velikom klubu sa glavom i repom, gdje nemoze samarati igrace ili izvrijedjati im sve zivo i mrtvo ili vrsiti pritisak na sudije bezobraznim ponasanjem
a sa ovim zadnjim postom se itekako slaze, cak i sa zadnjim i ako mi je zimic drag momak, ali stvarno ne napreduje, on bi u ovoj ligi mati 15 koseva i 10 skokova po utakmici
I mene je to cudilonerminh74 je napisao/la:ja cuh da ce biti domace utakmice bosne na programu TV SA, a sada nevidim na programu kada ce te utakmice, pa ako ko sta zna vise?
Nemoj da se pravis previse pametan...Covjek kad se gusi hvata se za slamku....Tako i Bosna...JER BOSNA NEMA BOLJE...Kako, zasto, to je drugo pitanje...djokica je napisao/la:Pa najbolje bi bilo da mi oformimo citav strucni stab KK Bosna od vas sa foruma, jer vidim da znate sve bolje od trenera svih koji su dosad bili u Bosni.
@neno - crno se Bosni pise ako je Camdzic potencijal u tom timu. Od svih nabrojanih igraca koji su trenutno u kadru, samo je Hodzic na putu da moze postati igrac. Vecinu tih igraca dobro poznajem i ugavnom ce zavrsiti kao novi Zimici, Klinci , Pasalici, Delibasici, pa sve da im daju po 80 minuta da igraju u svakoj utakmici. Znaci... NISTA OD NJIH. Ko se sve kod nas smatra talentom ,pobogu...
Instrukcije i racunovdstvo me ubisefera je napisao/la:neno nisi ni ti bio od pocetka![]()
meni taj termin podnevni nikako ne odgovara... sto se tice price ko je dobar ko los treba napraviti razliku između dobro struktuiranog kluba gdje sve stima gdje se zna sta je igrac i između bosne gdje se ne zna ko pije a ko placa i za nas su sigurno ovi mladi momci talenti i vrijedi im dati sansu u svakom slucaju prije nego batini, radicu, zimicu, pasalicu itd...
non stop se ovo ponavlja, ali vec iz prilozenog mozemo vidjeti da sem borca, zrinskog i slobode ili capljine, moze ugroziti bosnu da bude medju 4 prve ekipe, a najvjerovatnije cemo biti ako ne 1 onda 2Melo15 je napisao/la:Moje misljenje je da bi radica trebalo otjerati jer hot je vise pokazo od njega juce.....
Muha i Batina su dobri za ligu 13 dok za ligu 6 vec trebaju pojacanja(ako dodjemo do lige 6)...ista je situacija i sa Bozom.....
Zimic isto ko i radic ne zna se ko je gori......covjek samo da zakuca on neki poluhorog pokusava i naravno fula......
Buza je odigro veoma dobro za minute koje je dobio i sigurno bi vise trebao igrati.....cak bi mozda trebao biti i u prvoj na 4 a bozo na 3 jer nam ne trebaju 2 igraca u petorci koji ce stalno stajati na trici i cekati da osutaju(bozo,batina)......
sta bikakavdanakneiskustvu je napisao/la:...
nerminh74 je napisao/la:sta bikakavdanakneiskustvu je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.