Sa stoperima kao Ignjatovic ova ekipa bi bila među 5. Ovako da imamo Messija u napadu ne možemo dati koliko ćemo primati golova.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako nam Pero i sale budu stoperski par izgidosmo k'o rasada. 
Sa stoperima kao Ignjatovic ova ekipa bi bila među 5. Ovako da imamo Messija u napadu ne možemo dati koliko ćemo primati golova.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nije Smajic prosle godine htio ni Ignjatovica. Djelovao mu nezainteresovano na treninzima
Niko, niko, samo Sloboda
Nevolje su izrodile i Todora i Beganovica , izrodit ce i Devedzica. Frkate se bezveze. Vidjet cete. 
tz tz tz tz tz tz
-
1919tuzlak
- Kontakt:
liga je takva podjednakada ce je uzeti onaj ko vise kupi tekmi
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Tačno tako. Sreća pa ga uhvatilo u leđima.katarakta je napisao/la:Nije Smajic prosle godine htio ni Ignjatovica. Djelovao mu nezainteresovano na treninzima
Možda smo dosadni ali ako ne dovedu bar jednog top stopera mi smo u gov.nima.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Dominantan
- Kontakt:
Sloboda ce igrati dosta ofanzivan fudbal sto pokazuje i sama realizacija..vezni red jako jako solidan a odbrana nazalost takva kakva jeste...a ako se poklopi dolazi strasan stoper i veznjak i ova Sloboda je jaka trkacki ali izvjestit ce katarakta o tome kad tad...
Svi su spremni za premijer ligu jer su pobjedili Banovice ili Mladost ali Sloboda nije jer je Osijek smijesan tim
Svi su spremni za premijer ligu jer su pobjedili Banovice ili Mladost ali Sloboda nije jer je Osijek smijesan tim
Ma docice ce stoper pregovara se sa par.
Treba nam stoper pod hitnoMMA075 je napisao/la:Ma docice ce stoper pregovara se sa par.
- Probisvjet
- Kontakt:
Neki od stopera bi tebao biti hipnotiziran. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma ako ostane Uzelac eto ti stamenitog stopera 190cm. On i Ivetic pocetna , trebalo bi i ovog malog isforsirati a imaš i Saleta za ne daj bože. Ako je istina da su odbili Renata onda je to veliki propust
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Zaboravio sam napisati da je prije Renata i Adzema, cak postojala opcija povratka Ignjatovica, ali je naravno odbijena...Zaista je ovo iz nekog prve ruke i ne bih iznosio na forumu nesto za sta nisam 100% siguran. Realno sto neko napisa da nam je ostao stoperski par Ignjatovic - Adzem, sa ovim timom bi bili medju top 5 sigurno.
Nije zakljuceno sa stoperima, pregovara se sa nekim imenima, ali bojim se da iz BiH osim Jusica, Gojkovica, Adzema pa i Hasanhodzica vise nemamo kvalitetnih i slobodnih opcija..A dolazak svakog stranca znaci glavobolja sa kvotom stranaca a sad trenutno imamo Lakica, Martelata, Lukanovica, Ristica i Uzelca...Nadam se da neko od zadnje dvojice ima bh pasos.
Nije zakljuceno sa stoperima, pregovara se sa nekim imenima, ali bojim se da iz BiH osim Jusica, Gojkovica, Adzema pa i Hasanhodzica vise nemamo kvalitetnih i slobodnih opcija..A dolazak svakog stranca znaci glavobolja sa kvotom stranaca a sad trenutno imamo Lakica, Martelata, Lukanovica, Ristica i Uzelca...Nadam se da neko od zadnje dvojice ima bh pasos.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.
prema naprijed ima ih i viska
a najvise brine to sto Smajic stvarno nema predstave o nasoj ligi, klubovima, opasnim igracima.
mi cemo isto igrati protiv svih ekipa. Mozda je to i dobro da imamo svoj stil, ali nekad moras pripaziti na neke stvari, prvenstveno ce visoke ekipe da nam prave probleme, a kad dodje novembar i mart- kaljuze, mi cemo se bas bas muciti
a najvise brine to sto Smajic stvarno nema predstave o nasoj ligi, klubovima, opasnim igracima.
mi cemo isto igrati protiv svih ekipa. Mozda je to i dobro da imamo svoj stil, ali nekad moras pripaziti na neke stvari, prvenstveno ce visoke ekipe da nam prave probleme, a kad dodje novembar i mart- kaljuze, mi cemo se bas bas muciti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nama ce najveca kaljuza ove sezone biti domaci teren, jer utakmicu svake sedmice nit teren moze izdrzati, nit ga oni znaju odrzavati. Jedino ce Zvijezda imati gori teren od nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.
Jedan grad, jedna ljubav!
Zar nije rečeno da će oni igrati svoje domaće u Banovićima? Negdje kao da sam to pročitala nekad ranije.Gifron je napisao/la:Nama ce najveca kaljuza ove sezone biti domaci teren, jer utakmicu svake sedmice nit teren moze izdrzati, nit ga oni znaju odrzavati. Jedino ce Zvijezda imati gori teren od nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma nema šanse odlijepit njihov opanak od Tušnja, J*** onog ko im potpisa da igraju.Aerials je napisao/la:Zar nije rečeno da će oni igrati svoje domaće u Banovićima? Negdje kao da sam to pročitala nekad ranije.Gifron je napisao/la:Nama ce najveca kaljuza ove sezone biti domaci teren, jer utakmicu svake sedmice nit teren moze izdrzati, nit ga oni znaju odrzavati. Jedino ce Zvijezda imati gori teren od nas.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma doci ce 1 ili 2 igraca prema nazad.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Beduin
- Kontakt:
Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakvim Pravilima, da se htjelo moglo se.Beduin je napisao/la:Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jednostavno je.JI kaze to je stadion svih nas!A ako je tako onda je i njihov ma sta to značilo i nemas opcije im zabraniti(buduči da postoji sud za ljudska prava u Strazburu,logično.).Mada Tusan nije uslovan ni za jednu ekipu a kamoli dvije.Beduin je napisao/la:Valjda sto je gradski stadion pa ne mozes premijerligasa odbiti. Dok su igrali Federalnu ligu i moglo im se ne dati, ali u PL... kulturno Azmir uceruje Jasminu, po pravilima
Zadnja izmjena: NjonjoVam, dana/u 15 jul 2019, 11:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRŽAVA TUZLA!!
Smiješno je kako ima nekih koji bi radije da dijelimo stadion sa Slogom jer je tako Azmir uvalio Jasminu, nego da samo mi igramo na stadionu sto bi značio kvalitetniji teren za naše domaće utakmice.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.