E nek sam docekao da se navijaci klubova prepucavaju zbog dresova. Valjda meni koji spadam u tu neku old school navijačku generaciju nikad izgled odnosno oprema nisu bili toliko bitni, nek su mi dresovi ekipe za koju navijam najruzniji i najnekvalitetniji ako treba, ako moj tim daje golove i pobjedjuje...Ne razumijem koja vam je to furka, pokusavam je zaobici ali skoro pa nemoguce, na temi evo prvo moje Slobode par stranica prodje u polemisanju oko dresova i proizvodjaca a da se ne spomene igracki kadar...Hocel nam to igraci biti bolji ako lijepo izgledaju na terenu?
Meni je ta tema toliko sporedna da se ne bih ni ukljucivao ali evo vidim ovdje se prepucavate ko ima No1 ko ima Nike, dzaba vam to sve ako oni u No1 dresovima dodju i razmontiraju i daju peticu ovima sto nose Nike...Dzaba ti poslije i Adidas i Nike, nosaj ih kuci ako si na terenu taraba...
Da se razumijemo, nisam ja protiv toga, podrzavam kvalitet i reprezentativnost, ali da se ljudi prepucavaju zbog opreme, smjesno totalno...