Wolverine je napisao/la:jos svega dvadesetak dana do nove šestice. jestel nervozni?

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Wolverine je napisao/la:jos svega dvadesetak dana do nove šestice. jestel nervozni?

tako cesto pobjedzujete barcu pa stavljate slike drugih(rijetkih)ekipa koje su dobile barcu...Portillo je napisao/la:Wolverine je napisao/la:jos svega dvadesetak dana do nove šestice. jestel nervozni?
HAHah ovo je bilo niskoWolverine je napisao/la:vi nemate eto'a da vam beka igra, tako da nema sanse da se ponovi taj trk murinha.
znam ja da se vama tresu gace, al vas je stid priznat.
a uvod u novu blamazu ide vec protiv atletika. ne ginu vam tri komada.
Head-to-head resultsT-MAC je napisao/la: tako cesto pobjedzujete barcu pa stavljate slike drugih(rijetkih)ekipa koje su dobile barcu...
NEPROCJENJIVO
Nije tacno, ja sam vec priznao. USrane gace nam se tresu na samu pomisao da cemo uskoro igrati s Barcom. No, sta je tu je, dobio vas je Hercules zasto ne bi mogao i Real Madrid. - Halo, HerculesWolverine je napisao/la:vi nemate eto'a da vam beka igra, tako da nema sanse da se ponovi taj trk murinha.
NEPROCJENJIVOPortillo je napisao/la:Head-to-head resultsT-MAC je napisao/la: tako cesto pobjedzujete barcu pa stavljate slike drugih(rijetkih)ekipa koje su dobile barcu...
NEPROCJENJIVO
Real Madrid wins 68
FC Barcelona wins 62
Draws 30
Total matches 160
Najvise se uzdam u SaruRaul_64 je napisao/la:
@južnjak ako ova deklarisana navijačica Atletika bude iza gola Casillasa možda i pobjedite
I u tome ima istineWolverine je napisao/la:jbg pipita nije svako real da ga pobjedjuju treceligasi iz godine u godinu.

nije niko ko Real slažem seWolverine je napisao/la:jbg pipita nije svako real

Pa Real nije nijednu dosad utakmicu odigrao kao što je Inter prošle sezone igrao. Niđe veze ti je ovo poređenje. Pa i ne tresu nam se gače kad pogledamo kako Farsa igra protiv Herculesa, protiv Mallorce, protiv Rubina, protiv Copenhagena. Ove sezone su preloše, što jest, jest..Wolverine je napisao/la:vi nemate eto'a da vam beka igra, tako da nema sanse da se ponovi taj trk murinha.
tax-dođe ali se zadrži max 2 dana pa put BanovićeBrnjoo je napisao/la:tax
JameS
Harrison
Mirza H
El_Siete tako nesto
Gdje su ti kraljevi? Ja ovih dana samo trazim ove izgubljene, mozda taxa cak i ima ovdje, samo ne vidim da pise. Stvarno fale
pa nije ni inter onako igrao sve utakmice, vec samo protiv najdom... najboljeg tima na svijetuanonymousHD je napisao/la:Pa Real nije nijednu dosad utakmicu odigrao kao što je Inter prošle sezone igrao. Niđe veze ti je ovo poređenje. Pa i ne tresu nam se gače kad pogledamo kako Farsa igra protiv Herculesa, protiv Mallorce, protiv Rubina, protiv Copenhagena. Ove sezone su preloše, što jest, jest..Wolverine je napisao/la:vi nemate eto'a da vam beka igra, tako da nema sanse da se ponovi taj trk murinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.