godina 2078 -> danas ili sutra

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Prvobitno se spominjala ta cifra pa onda 150, tj. da ce rasti po sezonama. Ja sam to spomenuo odmah. Mislim, ok, imali su šansu i drugi da ga dovedu, ali ako se pokaže u velikom klubu tada tek svi zagrizu. To su smiješne cifre postale za već 7/8 ekipa u Evropi. Prvi Real ili Barca će imati potrebu za stoperom jer Pique i Ramo ulaze u godine.Nedved11 je napisao/la:The release clause in the contract of De Ligt will be €125m. (Tmw)
za godinu ili dvije pravac Barca,City i ostali. Đubre je njegov agent neviđeno ako je ovo istina...
ItsRamiz je napisao/la:.......
Oduvijek drag igrač. Imaju moji postovi gdje sam pisao da ga treba dovesti još kada sam saznao da mu ističe ugovor.Padovan je napisao/la:@Pogba
Novi mezimac Ramiz? I ja imam velika očekivanja od njega, samo da ga povrijede zaobiđu...
Od De Ligta i mog šefa ovo 'tomorrow' mi omrzlo baš.Benfica right-back Joao Ferreira (18) will probably be included in the deal for Perin. De Ligt will undergo his medical tests with Juventus tomorrow. (Sky)
Perin koji je odličan i dokazan golman 15M, a ovaj pjetlic 12.IlPrincipino je napisao/la:Benfica right-back Joao Ferreira (18) will probably be included in the deal for Perin.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.