FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pisao sam tad baš da bi Ermin i Krpić skupa mogli biti pun pogodak
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- lijevapolutka
- Kontakt:
dresovi bi trebali biti u srijedu ili četvrtak u fan shopu
pogodite ko nas oblaci?

pogodite ko nas oblaci?
moSa ljoŽe
Vec smo prezivjeli taj sok za dobavljaca opreme.lijevapolutka je napisao/la:dresovi bi trebali biti u srijedu ili četvrtak u fan shopu![]()
pogodite ko nas oblaci?![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
e izgleda da smo se bezveze sokirali i sukobljavaliLjoZee je napisao/la:Vec smo prezivjeli taj sok za dobavljaca opreme.lijevapolutka je napisao/la:dresovi bi trebali biti u srijedu ili četvrtak u fan shopu![]()
moSa ljoŽe
Evo ja ću vam ekskluzivu prenijeti, Adidas će biti. Info iz treće ruke.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sto ba? Sta to ti znas, a mi ne?lijevapolutka je napisao/la:e izgleda da smo se bezveze sokirali i sukobljavaliLjoZee je napisao/la:Vec smo prezivjeli taj sok za dobavljaca opreme.lijevapolutka je napisao/la:dresovi bi trebali biti u srijedu ili četvrtak u fan shopu![]()
![]()
![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- lijevapolutka
- Kontakt:
Vec smo prezivjeli taj sok za dobavljaca opreme.
[/quote]
e izgleda da smo se bezveze sokirali i sukobljavali
[/quote]
Sto ba? Sta to ti znas, a mi ne?
[/quote]
kako mi rekoše u fan shopu ostaje UMBRO
e izgleda da smo se bezveze sokirali i sukobljavali
Sto ba? Sta to ti znas, a mi ne?
kako mi rekoše u fan shopu ostaje UMBRO
moSa ljoŽe
To je kljuc svega. Predribla neko igraca mora drugi preuzeti sto znaci da ostaje rupa koju moze iskoristiti neki nas igrac. Kod nas je samo dodaj s jedne na drugu stranu, odbrana se pomjera i lagano zatvara. Zato se i patimo toliko. Stoper svakako da treba, a destruktivce mislim da imamo. Tu je Bojo koji je velika radilica, oduzma dosta lopti, dobro se krece i osvaja one nicije lopte, pored njega je i Hajdar ili Alispahic. Mislim da smo tu dobro pokriveni. Treba nam pravo krilo koje ce praviti razliku na terenu, proci nekoga, podvaliti loptu ili osutati, otvarati prostor drugim igracima. Previse je jednolicno ovako.Rokoko87 je napisao/la:Al znate šta mi je najjače?
To što mi već par sezona nemamo igrača koji pravi višak, koji je brz i prodoran, nego sve ide na silu, zabijanjem u protivničke igrače i preskakanjem sredine.
Najbliži tome bili su Zakarić i Miro, ali ni kod njih to nije bilo prirodno toliko.
Nama samo treba takav jedan igrač, jedan destruktivac i jedan stoper koji je siguran kako bismo imali ekipu za veće domete, a ja iskreno ne vidim kako će se promijeniti išta bez gore navedenog.
Cuva Bog Zelju svog!
To je toHongKong je napisao/la:To je kljuc svega. Predribla neko igraca mora drugi preuzeti sto znaci da ostaje rupa koju moze iskoristiti neki nas igrac. Kod nas je samo dodaj s jedne na drugu stranu, odbrana se pomjera i lagano zatvara. Zato se i patimo toliko. Stoper svakako da treba, a destruktivce mislim da imamo. Tu je Bojo koji je velika radilica, oduzma dosta lopti, dobro se krece i osvaja one nicije lopte, pored njega je i Hajdar ili Alispahic. Mislim da smo tu dobro pokriveni. Treba nam pravo krilo koje ce praviti razliku na terenu, proci nekoga, podvaliti loptu ili osutati, otvarati prostor drugim igracima. Previse je jednolicno ovako.Rokoko87 je napisao/la:Al znate šta mi je najjače?
To što mi već par sezona nemamo igrača koji pravi višak, koji je brz i prodoran, nego sve ide na silu, zabijanjem u protivničke igrače i preskakanjem sredine.
Najbliži tome bili su Zakarić i Miro, ali ni kod njih to nije bilo prirodno toliko.
Nama samo treba takav jedan igrač, jedan destruktivac i jedan stoper koji je siguran kako bismo imali ekipu za veće domete, a ja iskreno ne vidim kako će se promijeniti išta bez gore navedenog.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Moje želje za Borac (ako Ermin nije spreman, onda Krpić)
Erić
Stevanović - Osmanković - Bogičević - Pavić
Bojo - Hajdarević
Mujezinović - Alispahić - Ramović
Krpić
Erić
Bojo - Hajdarević
Krpić
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
Nije Meša spreman da bi počeo utakmicu.Maxi je napisao/la:Moje želje za Borac (ako Ermin nije spreman, onda Krpić)
Erić
Bojo - Hajdarević
Krpić
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- MocMahale444
invincible1921 je napisao/la:Fkt ne kontam kako je vako bekoristanMocMahale444 je napisao/la:Krpic je igrac manje. Tip trebao u ufc ici kakav fudbal ba.Sto je najgore nemoj da se ne lazemo dobar je on igrac, za nase lige cak bi se usudio rec i iznadprosjeca, pa igra glavom bolje nego pola tima nogom...al fkt nevjerovatno koliko je beskoirsatan. Jbt zna se desit da bukvalno, al bukvalno ne dirne pet puta loptu za vrijeme utakmice
![]()
![]()
![]()
Daleko da ne zna lopte ali pokazuje da nije zainteresovan za loptanje. Setka se bez volje. Lopru kad prima kao da se od zid odbije. Lik namrgodjen mrzi zivot takav mu je izraz lica.
Asim bunny bi bio zakovan za klupu. Lik promasio vise sansi od Laze sidrasa.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
HAJDE!!!!!!!!!!!
Svaki put trnci prođu braco
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Znam kako ti je.Rokoko87 je napisao/la:Svaki put trnci prođu braco
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma treba napuniti Grbavicu u inat dusmanima. Sve ostaviti po strani, uzeti sal i napuniti hram da sve gori.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- desnibocni
- Kontakt:
Asim Bunny... Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, kunem se Bogom da sam oplakao... Svasta.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
Amar Buldić novi igrač Želje mislim ide prvo u juniore dolazi iz Gradine.Prošle sezone igrao za seniore Gradine 18 godina ima
Trenutno korisnika/ca: farisbond245, Helemnejse, Pact1921, Zeljoo1921 i 56 gostiju.