Musa lose odigrao? Reci mi nesto novo...BosniaBoston je napisao/la:Pricam o trenutnom stanju.Ovo su statistike od 15.7.2019.japa je napisao/la:Jes stim sto ti ti osvojeni Mastersi i zavrsni Mastersi se mogu promjeniti za jedan jedini turnir, izbjegao si i medjusobne duele i godine na broju jedan, a i te sedmice ti padaju jer Djokovic ima ogromnu prednost i jos dugo vremena ce biti broj 1BosniaBoston je napisao/la:Paja strucnjak as usual
Evo sad cu ja istaci neke faktore
Osvojeni GSovi-Roger
Osvojeni Mastersi-Rafa
Sedmice br.1-Roger
Osvojeni zavrsni masteri-Roger
Olimpijske igre-Rafa
GS finala-Roger
Davis Cup-Rafa
Kompletirani mastersi-Nole
Sveukupno titule-Roger
cini mi se da mu treba da ostane do kraja godine (sto je skoro nemoguce da ne ostane) i da provede dio 20e na broju jedan i odose sedmice..
Uglavnom djaba ti sve nakon jucerasnjeg dana kako imas obraza reci da je Federer Goat? Pa taman da ima 10 GSova vise a ne 2 ili 4 on ne moze biti goat nakon jucerasnjeg dana. postalo je sve jasnije juce goat ce biti Nole ili Rafa ovisno sta se desi u naredne dvije godine.
P.S Musa juce lose odigrao.Da te malo obradujem
I ja pricam o trenutnom stanju a trenutno stanje je takvo da je Djokovic ubjedljivi broj 1 i da ce te sedmice evidentno pasti kao neki argument Federeru, takodjer je trenutno stanje da je Federer kao i mnogo puta do sada chokirao i da nikako ne moze biti goat. Trenutno stanje je takodjer ovo najjaca era tenisa 2010-2020, jos jedan GS je ostao da se zakljuci dekada Novak 15, Nadal 12, Federer 5....sve je receno.