Utakmice klubova iz BiH na TV-u

kovacic
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la kovacic » 15 jul 2019, 16:36

TETRAPAK je napisao/la:Pa nekad ovoliko utakmica nisi mogao vidjeti za polusezonu. Ako hoces da gledas klub u gostima opcija ti bilo da odes na tekmu ili upalis radio. Nevjerovatno da se tog mracnog :lol: perioda ne sjecate. Treba ih samo stisnuti da nadju nekog da im u HD radi.
Eto kao sad je bolje, niko živ nema Moju TV u Sarajevu, a prenose najviše sarajevske klubove :urnebes:

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 15 jul 2019, 16:37

kovacic je napisao/la:
TETRAPAK je napisao/la:Pa nekad ovoliko utakmica nisi mogao vidjeti za polusezonu. Ako hoces da gledas klub u gostima opcija ti bilo da odes na tekmu ili upalis radio. Nevjerovatno da se tog mracnog :lol: perioda ne sjecate. Treba ih samo stisnuti da nadju nekog da im u HD radi.
Eto kao sad je bolje, niko živ nema Moju TV u Sarajevu, a prenose najviše sarajevske klubove :urnebes:
Pisljive 2 marke prijenos. Jok eto bolje na radiju slusati 10-15 minuta od 90.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 jul 2019, 17:09

Ja ne znam kolike koristi imaji klubovi od toga sto im platforma MOJA TV prenosi utakmice?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 jul 2019, 17:26

Prvoligasi trebaju osnovati svoju Udrugu, i onda da upravljaju tom ligom, raspolazu TV i ostalim komercijalnim pravima itd...
Volim te bola'!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 15 jul 2019, 17:42

Samo vi koji koristite Moja tv i redovno pratite svoje klubove,tj placate za svaku utakmicu mozete natjerati Telekom da prenosi budu kvalitetniji i niko drugi.Onog momenta kada opadne interes ljudi da placaju gledanje svake utakmice Bh Telekom ce se zapitati zasto je to tako i sta trebaju uraditi da bi redovne platise vratili,od vas zavisi dalje razvijanje i kvalitet prenosa Premier Lige BIH..

Ako vama odgovaraju ovakvi prenosi utakmica i ne zelite nista uraditi kako bi se kvalitet poboljsao,kako bi imali veci izbor za ono sto placate mozete biti sigurni da ni u narednih 10 godina necete gledati bolje i kvalitetnije prenose kada je BH Telekom u pitanju a posebno BHT..

Sigurno da bi razvoj Lige isao bolje i brze,regularnost takmicenja,konstantne sudijske greske i jos mnogo drugih stvari..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 15 jul 2019, 20:46

Ma da su Arene otkupile prava pa hajd, ne bi mi bilo krivo. Arene mislim da ima svaki kablovski operater. Imaju i HD i sve. Jedino mana imaju jednu arenu bih pa kad se poklapaju termini onda ne bi bas sve prenosili.
Druga opcija SportKlub.. cak i on je zastupljeniji mnogo od Moja TV. Ima ga Telemach, ima ga Mts, mislim da ima i Eronet. Imaju kanala kamaru, HD.. ma vrh bi bilo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 15 jul 2019, 20:59

FliX je napisao/la:Ja ne znam kolike koristi imaji klubovi od toga sto im platforma MOJA TV prenosi utakmice?
Skoro nista.
Moja tv je zlo zla. Bolje da snimaju telefonom.
Savez ima koristi.

Moja tv :thumbdown: racku hd.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 15 jul 2019, 21:07

FliX je napisao/la:Ma da su Arene otkupile prava pa hajd, ne bi mi bilo krivo. Arene mislim da ima svaki kablovski operater. Imaju i HD i sve. Jedino mana imaju jednu arenu bih pa kad se poklapaju termini onda ne bi bas sve prenosili.
Druga opcija SportKlub.. cak i on je zastupljeniji mnogo od Moja TV. Ima ga Telemach, ima ga Mts, mislim da ima i Eronet. Imaju kanala kamaru, HD.. ma vrh bi bilo.
Arena bi i diktirala termine onda.
Kad su ove velike vrucine na pocetku sezone jedna utakmica bi mogla ici petkom navece, dvije subotom 19:00 i 21:00, dvije nedjeljem - isti termini i jedna ponedjeljkom navece. Ne bi se preklapalo nista. Onda septembar, oktobar mogu i 3 dnevno, 16:00, 18:00 i 20:00.
Tako funkcionisu prenosi hrvatske lige, sve se prenosi i nista se ne preklapa. Imaju 10 klubova pa im je i lakse da se ustimaju.
Naravno, svi moraju imati reflektore, a u nasoj ligi je to malo kriticno. :D
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 15 jul 2019, 21:34

Ama pojedini nikako da shvate da nije više ni do kvaliteta prenosa koliko je do toga da Moju TV ima samo Moja TV..pa dajte brate taj jedan kanal većini platformi i Totalu i Telemahu i ostalima naplatite svoje usluge i nek svako uzima platformu koju hoće...ne mora biti prenos na Areni ni na Sport Klubu ali de brate i taj jedan kanal da bude dostupan većini

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 15 jul 2019, 21:41

aqarius je napisao/la:Ama pojedini nikako da shvate da nije više ni do kvaliteta prenosa koliko je do toga da Moju TV ima samo Moja TV..pa dajte brate taj jedan kanal većini platformi i Totalu i Telemahu i ostalima naplatite svoje usluge i nek svako uzima platformu koju hoće...ne mora biti prenos na Areni ni na Sport Klubu ali de brate i taj jedan kanal da bude dostupan većini
Pa ljudi su dali daleko najbolju ponudu, nekoliko mili9na za 3 sezon i logicno da ce postaviti na svojoj platformi.

Takodjer svake godine izbace da moze ko god hoce otkupiti pravo prijenosa utakmica, i to nisu uopste neke bauk cijene 2 000 KM haman po utakmici ili je 4 000, sto je to Areni i SK skupo to je nesto drugo
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 15 jul 2019, 23:13

Inace ne uplaćujem ali cu za Sarajevo-Zrinjski uplatiti sigurno (nmg na tekmu otići :facepalm: )

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 16 jul 2019, 07:08

MocMahale444 je napisao/la:
FliX je napisao/la:Ja ne znam kolike koristi imaji klubovi od toga sto im platforma MOJA TV prenosi utakmice?
Skoro nista.
Savez ima koristi.

Ne znam je li se nešto promijenilo, ali Bh Telecom je zauzvrat svim klubovima plaćao kotizaciju za sezonu, sudije i ostala službena lica. U ovo vrijeme kokuzluka, većina klubova to prihvati kao odličan deal.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 16 jul 2019, 08:26

Nažalost, osuđeni smo na moja tv.
Ajd da bar ima krštenih linkova, pa da kaže čovjek, može se.

A ni sk ni arena ne nude novac, tako da...

Ko plaća, taj je i gazda.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jul 2019, 19:50

jose je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
Skoro nista.
Savez ima koristi.

Ne znam je li se nešto promijenilo, ali Bh Telecom je zauzvrat svim klubovima plaćao kotizaciju za sezonu, sudije i ostala službena lica. U ovo vrijeme kokuzluka, većina klubova to prihvati kao odličan deal.
Isto njesra i sad. Mislim da to ide u korist malim klubovima.
Moja tv je nesto najgore. Kamere ubi Boze.

Nas glupi glupavi savez nema blage a tek klubovi.

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 17 jul 2019, 20:02

MocMahale444 je napisao/la: Mislim da to ide u korist malim klubovima.
Pa onda bi ti trebo biti sretan. Jer koliko je meni poznato ti se izjasnjavas kao navijac zelje :kafa:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 jul 2019, 20:21

WestTrebina je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la: Mislim da to ide u korist malim klubovima.
Pa onda bi ti trebo biti sretan. Jer koliko je meni poznato ti se izjasnjavas kao navijac zelje :kafa:
Golem klub je to druze Tobeti. Nego izgleda da tebi steti.
Gledaj ba sta radimo Famosu

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 17 jul 2019, 20:43

aqarius je napisao/la:Ama pojedini nikako da shvate da nije više ni do kvaliteta prenosa koliko je do toga da Moju TV ima samo Moja TV..pa dajte brate taj jedan kanal većini platformi i Totalu i Telemahu i ostalima naplatite svoje usluge i nek svako uzima platformu koju hoće...ne mora biti prenos na Areni ni na Sport Klubu ali de brate i taj jedan kanal da bude dostupan većini
Bravo kolega,u centar!!

Hebo vise HD,i kvalitet snimka...doskora smo na tranzistoru slusali..Evo recimo,prvi prenos u sezoni je u subotu u 20 i 30,Zeljeznicar-Borac...
Osnovni problem nije tehnicki kvalitet prenosa,vec sto smo takve utakmice ovdje svi komentarisali do prije koju godinu,dok je Arenasport prenosila...I citava RS,kao i hrvatski kantoni,bukvalno svi..usijao bi se forum,od komentarisanja detalja utakmice,sudijskih gresaka,navijackih skandiranja i svega sto prati jednu takvu utakmicu....a u subotu ce to komentarisati samo ovaj dio sa bosnjackom vecinom dokle dopire signal Moja tv,i nas 1% entuzijasta koji cemo kupiti tu utakmicu za 1,99 km...i hebavat se sa registracijom na BHT potal,VISA karticom i gledanjem na laptopu (ako nam ga nije neko iz porodice vec zauzeo i bezecovao :D )...

Za savez bi popularizacija lige trebala biti mnogo vaznija od toga da li ce neko ponuditi koju desetinu ili stotinu hiljada maraka vise za prenos na godisnjem nivou.

evo,kako je ovo fino sto Celtik-Sarajevo mozemo sada gledati svi,upravo pocinje

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 17 jul 2019, 21:31

Samo drug moj što ni dijelovi sa bošnjačkom većinom sigurno 60-70 % nemaju Moju TV,,određen procenat većih gradova ima Moju TV većina ti je na Telemahu i ostalim platformama.I ja lično sam u tome bošnjačkom dijelu ,ali šta trebam imati 2 kablovske(pa nisam lud) ili uzeti Moju TV i ostai bez Formule1,MotoGP,Engleske i Španske lige i svega ostalog.

WestTrebina
Kontakt:

Post Postao/la WestTrebina » 17 jul 2019, 22:46

A dobra je i ova arena. Ako se ne ukljuce u 20-toj minuti, onda ti na kraju umjesto penala ubace reklame.
Ili ovako ko danas ukljuce se kad sudija da znak da utakmica pocne, ali zato nakon utakmice 15 minuta gledas sliku praznog stadiona :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2019, 22:53

WestTrebina je napisao/la:A dobra je i ova arena. Ako se ne ukljuce u 20-toj minuti, onda ti na kraju umjesto penala ubace reklame.
Ili ovako ko danas ukljuce se kad sudija da znak da utakmica pocne, ali zato nakon utakmice 15 minuta gledas sliku praznog stadiona :mrgreen:
I vako sam nabadas koja je minuta nije ni postojao graficki prikaz,sreca sat mi pored tv-a stoji pa sam nekako vrijeme mjerio.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, Uprava i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []