Možda je i do mene, ali ja nisam vidio da iko piše na ovoj temi za savjete kako se domoći Katra ili Saudijske Arabije ili bilo koje druge islamske zemlje.BosniaBoston je napisao/la: “Niko nece da ide medu muslimane”.Ne znam sta si mislio,ali ne zvuci bas u duhu liberalnih vrijednosti
Za ovo prvo se slažem, naplaćuju im reket u vidu oružja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Saudijci su zaštićeni svugdje, isfaširaju čovjeka u tuđoj zemlji jer piše loše o njima, niko ništa, još im za nagradu Ameri prodaju nuklearnu tehnologiju. Svijet je licemjeran, al će svi radi para zažmiriti na toPantelija je napisao/la:Koliko znam , OD treceg koljena je dozvoljeno ili sam fulio ... mada glupa tema, pogotovo kada se opravdavaju bogatiji arapi ... od ****, droge, prostitucije, pedofilije... ali zasticeni dole ko sveci
Da ne pričamo o tome što podržavaju Kineze u onome što rade muslimanima tamo, kampovi kojih bi se i Goebbels postidio
Svako malo im Saudijci kupuju neko oružje.
Ali, ovo dole se ne slažem, prije bih rekao da podržavaju Ujgure i Tibet, ali je Kina prevelika za neku veću pomoć, ali ni Ujguri nisu baš neki saveznik za primjer.