kinder_jaje je napisao/la:Da li se znaju sudije sad za prvo kolo gdje ko sudi?
u srijedu tek
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
kinder_jaje je napisao/la:Da li se znaju sudije sad za prvo kolo gdje ko sudi?
SalemeeeePenaltiky je napisao/la:sutra licitacija, ko će najbolje natovit Salema.
Poslaće Azmir kajmakaPenaltiky je napisao/la:sutra licitacija, ko će najbolje natovit Salema.
Od čistog sisoje kajmaka i sira.Osim13 je napisao/la:Poslaće Azmir kajmakaPenaltiky je napisao/la:sutra licitacija, ko će najbolje natovit Salema.
Tri janjeta su gotova,četvrto će upakovati za ponijeti sve spremno restoran PrenjRASanticeva je napisao/la:SalemeeeePenaltiky je napisao/la:sutra licitacija, ko će najbolje natovit Salema.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam ko se raspitiva, ali mozda cemo mi morati igrati sa juniorima jer mozda se nasi ne vrate do nedelje.GradKamena2 je napisao/la:Posto vidim da se Sarajlije raspituju ko su nam stranci u ekipi eo ovde cu im odgovorit,da im ne pisem po temi.
Rugašević,Ćurjurić,Čirjak,Mandić,Uche,Tićinović
Čirjak vjerovatno ide,a i ako ostane neće bit problema nikakvih za ekipu,Stojkić kad se vrati vjerovatno će ispred Rugaševića,a i da ne bude tako Uche i Cirjak ce bit tek 4-5 opcije u sredini.
WestTrebina je napisao/la:Ne znam ko se raspitiva, ali mozda cemo mi morati igrati sa juniorima jer mozda se nasi ne vrate do nedelje.GradKamena2 je napisao/la:Posto vidim da se Sarajlije raspituju ko su nam stranci u ekipi eo ovde cu im odgovorit,da im ne pisem po temi.
Rugašević,Ćurjurić,Čirjak,Mandić,Uche,Tićinović
Čirjak vjerovatno ide,a i ako ostane neće bit problema nikakvih za ekipu,Stojkić kad se vrati vjerovatno će ispred Rugaševića,a i da ne bude tako Uche i Cirjak ce bit tek 4-5 opcije u sredini.
Njima to ne igra ulogu kad zijane gdje god odu.Zenicanin988 je napisao/la:"Drugačije je igrati u Zenici i npr. u Gabeli, uz dužno poštovanje". Amar Osim
pa skenerom jbt hahah, isto kosto u marketu nesto kupujes i on ti otkuca skenerom kod, imas kod na karti i on ti otkuca uredjajem tim na ulazuChapman1886 je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
Stampaju se karte sa bar-kodom.Chapman1886 je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
extazy je napisao/la:pa skenerom jbt hahah, isto kosto u marketu nesto kupujes i on ti otkuca skenerom kod, imas kod na karti i on ti otkuca uredjajem tim na ulazuChapman1886 je napisao/la:Kako se skeniraju karte na stadionima kod nas koji imaju skenere?
Samo kad je dzabePenaltiky je napisao/la:Koja zemlja seljaka. Jeste kad na partiju il na koncertu bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.