RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Pohvala klubu za bojkotovanje ovih kvazinovinara poput Smlace i ostalih 
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Puna podrška upravi na ovome potezu!RodjeniiBrato je napisao/la:Pohvala klubu za bojkotovanje ovih kvazinovinara poput Smlace i ostalih
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ne mozes u ovom poslu biti pristran nekim klubovima, a nekima glumis objektivnost, a istovremeno gledas da ih na neki nacin "ponizis". Svi znamo koga ovi novinarcici sa ss.ba "favorizuju", a koga gledaju da "uzdrmaju", ali sta ces to je "objektivnost" bh novinara*p!p!t@* je napisao/la:Puna podrška upravi na ovome potezu!RodjeniiBrato je napisao/la:Pohvala klubu za bojkotovanje ovih kvazinovinara poput Smlace i ostalih
P.S nije ovo od jucer, nego mjesecima ova objektivnost pojedinih novinara je u najmanju ruku smijesna
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma ruku na srce svi portali zive od klikova. Svima je draze procitati cigangluk da su Ibro i Zeba jedan drugom psovali majku nego da je uradjena fasada (ko sto i jeste) na sjevernoj tribini. To je mozda nama zanimljivo ali svako drugi ce to preskociti isto kao sto i ja preskocim vezano za druge klubove. Pisali su i o Misimovicu,pa neki dan o Celiku kako je igrac izjavio da nemaju plata i da su nezdrava sredina,pa Cova kad je sa strankom bio kod komsija,ma o mnogim klubovima se svasta pisalo. To raja voli taj ciganluk
isto kao i godinu dana ove pi.cke sto se postavljaju. Udjem pogledam svaku. Sta cu volim sise i guzove
to je posao i od toga se zivi. Ko to ne konta onda ne znam
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Nek postenjem zarade platu, a ne lazimaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ruku na srce svi portali zive od klikova. Svima je draze procitati cigangluk da su Ibro i Zeba jedan drugom psovali majku nego da je uradjena fasada (ko sto i jeste) na sjevernoj tribini. To je mozda nama zanimljivo ali svako drugi ce to preskociti isto kao sto i ja preskocim vezano za druge klubove. Pisali su i o Misimovicu,pa neki dan o Celiku kako je igrac izjavio da nemaju plata i da su nezdrava sredina,pa Cova kad je sa strankom bio kod komsija,ma o mnogim klubovima se svasta pisalo. To raja voli taj ciganlukisto kao i godinu dana ove pi.cke sto se postavljaju. Udjem pogledam svaku. Sta cu volim sise i guzove
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Brat moj ako ja znam da sam ispravan zaboli me racku sta neko govori ili pise o meni. Tako isto i nas klubRodjeniiBrato je napisao/la:Nek postenjem zarade platu, a ne lazimaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma ruku na srce svi portali zive od klikova. Svima je draze procitati cigangluk da su Ibro i Zeba jedan drugom psovali majku nego da je uradjena fasada (ko sto i jeste) na sjevernoj tribini. To je mozda nama zanimljivo ali svako drugi ce to preskociti isto kao sto i ja preskocim vezano za druge klubove. Pisali su i o Misimovicu,pa neki dan o Celiku kako je igrac izjavio da nemaju plata i da su nezdrava sredina,pa Cova kad je sa strankom bio kod komsija,ma o mnogim klubovima se svasta pisalo. To raja voli taj ciganlukisto kao i godinu dana ove pi.cke sto se postavljaju. Udjem pogledam svaku. Sta cu volim sise i guzove
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Ovo je put kojim je jedan premijerligaš krenuo prije 2-3 godine, i proveo se kako se proveo - stvorila se takva atmosfera da su na portalima pisali "sudija pogurao" i kada su svirani ocigledni penali. Nazalost, jedan klub ne moze pobijediti javnost i vecinu, kakva god bila. Prozvani portali najvise uticu na misljenje javnosti (i sportskih radnika - igraca, trenera, sudija,...). Treba to pametnije i mudrije raditi...FSB je napisao/la:FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Klub koji je prosao golgote svih mogucih vrsta ne moze poremetiti ni 100 pijandura poput Konjhodzica iz propalog **** (oslobodjenje), ni milion Smlaca (ovaj prvi je otvoreno pisao protiv Veleza i Ibre Rahimica u minuloj sezoni Prve lige FBiH ujedno favorizujuci Zeljinu prostituku - Olimpik). Rezimski, neobjektivni i pristrasni "novinari" su najmanje sto treba da brine Rodjene.rtm86 je napisao/la:Ovo je put kojim je jedan premijerligaš krenuo prije 2-3 godine, i proveo se kako se proveo - stvorila se takva atmosfera da su na portalima pisali "sudija pogurao" i kada su svirani ocigledni penali. Nazalost, jedan klub ne moze pobijediti javnost i vecinu, kakva god bila. Prozvani portali najvise uticu na misljenje javnosti (i sportskih radnika - igraca, trenera, sudija,...). Treba to pametnije i mudrije raditi...FSB je napisao/la:FK Velež Mostar prati koji mediji objektivno izvještavaju o njemu a koji pristrasno pokušavaju da mu ukaljaju ugled. Sa profesionalcima će se sarađivati, sa amaterima ne.
Naravno, za takve ublehase uvijek postoji lijek, a ako nastave s demagogijom koju prosipaju onda ce dobiti i adekvatan odgovor.
I na sve mogu dodati samo: Jadan li je onaj na cije misljenje utjecaj imaju "novinari" poput navedenih.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Hajd' svrati da ti predam pregled kolaOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Tebi bujrum kad god dodjes
Ti si naša ljubav jedina!
Ako ne bude u četvrtak eto meZoom088 je napisao/la:Hajd' svrati da ti predam pregled kolaOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
fudbalfudbal je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Tebi bujrum kad god dodjes
-
VolimVelez
- Kontakt:
Javi se drugi put ranije pa da svratis maloOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
Mostar u srcu Velež do groba !
VažiVolimVelez je napisao/la:Javi se drugi put ranije pa da svratis maloOsim13 je napisao/la:Rođeni maloprije sam vam prošao pored stadiona, bombona prava. Krov prejak. Jedva čekam te ligaške susrete
pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
-
RASanticeva
- Kontakt:
Navijacke grupe bi trebale na krajnji dio sjeverne (centralne) - regularni navijaci su tu sa domacima kao sto je to bilo sa TOŠK-ovim navijačima i svima ostalima tko je dolazio jer nema belaja na Centralnoj. Upad na centralnu je 7, na natkrivenu 10, na RA tribinu 5 ako se dobro sjecamamar009 je napisao/la:pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
Mostar u srcu, Velež do groba
Mislim da to nije moguce! Po propozicijama premijer lige, gostujuci navijaci moraju imat posebnu trbinu.RASanticeva je napisao/la:Navijacke grupe bi trebale na krajnji dio sjeverne (centralne) - regularni navijaci su tu sa domacima kao sto je to bilo sa TOŠK-ovim navijačima i svima ostalima tko je dolazio jer nema belaja na Centralnoj. Upad na centralnu je 7, na natkrivenu 10, na RA tribinu 5 ako se dobro sjecamamar009 je napisao/la:pozz.na kojoj tribini ce se nalaziti gostujuci navijaci posto dolazimo u subotu...i koja je cijena ulaznice...lp za navijace Veleza i Ibru Rahimica...CL...
Max Allegri
Propozicije i pravila su tu da se krse, zar ne?
Na Tusnju, recimo, vec 10 godina gostujuci navijaci idu na centralnu tribinu.
Primjer

Na Tusnju, recimo, vec 10 godina gostujuci navijaci idu na centralnu tribinu.
Primjer

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.