Odlazak u inostranstvo
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Odlazak u inostranstvo
Saudijac, kakav saudijski arap 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma napisao Arap, pa skontam da su recimo Sirija i Jordan civilizacija za Saudiju i tu se pogubim.rio_Ferdy88 je napisao/la:Saudijac, kakav saudijski arap
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ljudi sletili na tamnu stranu mjeseca, na forumu u Bosni raspravljaju o plemenskim ubistvima
- Sarrifufna
Hm, da li je uopste covjek sletio na mjesec. Zanima me sta forumski puk misli na tu temu. Molim debatujte.

pocasni precjednik @ FK Formula
Da hoce slwtiti mail za termin napokon, nek slijece ko hoce, neka se ubija ko hoce da se docepati grada mercedesa pa da se ukinu domene .baSarrifufna je napisao/la:Hm, da li je uopste covjek sletio na mjesec. Zanima me sta forumski puk misli na tu temu. Molim debatujte.![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
jesu kako da nisu
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je za temu najveće svjetske misterije, bila je već debata, prelistaj maloSarrifufna je napisao/la:Hm, da li je uopste covjek sletio na mjesec. Zanima me sta forumski puk misli na tu temu. Molim debatujte.![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarrifufna
Pa mnogi su otisli, neki se mozda i vratili. Zelio bih cuti misljenja kroz prizmu migracija i promjene mjesta prebavalista. Da li je neko promijenio misljenje o slijetanju na mjesec. Usput moze i samo kratko "RICHTIG oder FALSCH" na temu "Vakcinacija". Molim debatujte.

Vakcinišul švabe kerove, i imajul ospice. Hvala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Sarrifufna
Kako te nije sramota postavljati tako intimna pitanja

Rogatički gen rodžo heheheOsim13 je napisao/la:Nisam zapadnjak = ne znam za manire
Baš se pitam šta bi švabe rekle kad bi vidjele mog komšiju Gojka kako mlavi prase maljem po čeluPenaltiky je napisao/la:Rogatički gen rodžo heheheOsim13 je napisao/la:Nisam zapadnjak = ne znam za manire
Po americkim fakultetima, sto se tice inzenjerstva ima dosta profesora iz SA, kao i doktora. Kina, Indija i Pakistan, cak po najboljim fakultetima su oni profesori u velikim brojevima.Penaltiky je napisao/la:Išli su ljudi uzimali fine pare. Zamisli Saudijski Arap inžinjer ili doktorVarg je napisao/la:ako ti je opcija ic u saudijsku arabiju il si munjen il si elvis saric
- ASD
- Kontakt:
Iz SA? baš dosta?soko je napisao/la:Po americkim fakultetima, sto se tice inzenjerstva ima dosta profesora iz SA, kao i doktora. Kina, Indija i Pakistan, cak po najboljim fakultetima su oni profesori u velikim brojevima.Penaltiky je napisao/la:Išli su ljudi uzimali fine pare. Zamisli Saudijski Arap inžinjer ili doktorVarg je napisao/la:ako ti je opcija ic u saudijsku arabiju il si munjen il si elvis saric
Za ove nabrojane razumijem, znali su dati i nobelovce, ali to za SA mi nije poznato, da je i njih dosta.
Ma kakva SA, možda koji ispliva. Što se islama i nauke tiče tu su Pakistan i Iran, ostalo na nivou BiH.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije u SA bajno. Dosta im zavisi od trzista nafte i odnosa sa Iranom. Sada je tako da zna se desiti kako mjesecima nema plata. Dobro je ako si Amer ili bijelac pa zaradis nesto ali moras vrsiti pritisak da ti se isplacuje. Prema fizikanerima su okrutni, Pakistan i tako te drzave. 200KM plata i ponasanje kao prema robovima, padnes sa zgrade samo nastave raditi zakopaju te u beton.
Najveci graditelji su porodica Bin Laden, cak ima prica da grade opasno i po USA.
U UAE deru sa stanarinama, za nas je Njemacka idealna i isplativa.
Najveci graditelji su porodica Bin Laden, cak ima prica da grade opasno i po USA.
U UAE deru sa stanarinama, za nas je Njemacka idealna i isplativa.
Osama the Builder, diži pa ruši
Satraše one Nepalce, gaze ih ko mrave
Satraše one Nepalce, gaze ih ko mrave
Ima samo ne kao Pakistanaca npr.ASD je napisao/la: Iz SA? baš dosta?
Za ove nabrojane razumijem, znali su dati i nobelovce, ali to za SA mi nije poznato, da je i njih dosta.
Ovi iz SA ganjaju vise gradzevinstvo, dosta rade isto sa Catepillar kompanijom.
Ma oni drže firme, pogledaj samo na wikiju ko su im gl. inžinjeri i arhitekte na najvećim zgradama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.