La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?
Al novinar blizak klubu je to izbacio tako da je sigurno istina, ne ide na turneju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja ne znam koji je **** tim ljudima pa su 'poludili' na njega, od Juventusa pa dalje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jel toliko losLillard je napisao/la:Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?![]()
Al novinar blizak klubu je to izbacio tako da je sigurno istina, ne ide na turneju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
U Rusiji je izgledao top jer je imao 3 stopera iza. SP ga je dovelo na tu neku razinu, ali on je doveden iz Burnleya za 4 milijuna. Najgori igrač Tottenhama prošle sezone, to bi ti rekao svaki navijač.L-Train je napisao/la:Jel toliko losLillard je napisao/la:Ako Bog da istina jeL-Train je napisao/la:Gdje onaj @Lillard,jel istina da je Trippier uskoro jorgandzija?![]()
Al novinar blizak klubu je to izbacio tako da je sigurno istina, ne ide na turneju.iskreno nisam puno pratio Tottenham ove sezone pa ne znam kakav je bio,ali u Rusiji na SP mi je izgledao top.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nicolas Otamendi ima želju da se vrati u Valenciju... koliko je njegov transfer moguć, teško je reći, ali vidjet ćemo..
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
I sta kaze Barto gdje ce De Ligt?
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Kako je to tradicionalno Raiola odigrao, klauzula 150M koja se aktivira od 2022 godine. Dakle tamo za godinu i p'o vec ce moci cuti kmecanje za novim ugovorom, nudit ce klijenta svim klubovima, pogotovo Unitedu, znate vi to po PogbiPoliceman je napisao/la:I sta kaze Barto gdje ce De Ligt?
27.10.2020
Sjecas se ovog
a nisi mi vjerovao

Sta ste stvarno mislili da ce lik propustiti priliku da igra s Ronaldom

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Kome jos treba ta kiksara, najizvikaniji mladi igrac danasnjice 
Pa ja, kao sto si ti rekao da Griezmann nece igrati za Barcelonu vec United, jos prije 2 godinePoliceman je napisao/la:Sjecas se ovoga nisi mi vjerovao
E sad da te pitam, hoce li doci Neymar u Barcelonu? Da znam mozemo li poceti slavit.
Inace 150M za 2 godine ce biti normalnija cijena, to ce top klubovi moci hladno da plate. Zahtjev de Ligta kazu da se stavi klauzula.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona 
Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
27.10.2020
- anonymousHD
- Kontakt:
Zajebali vas.leorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
A dobro Vidal je vec bio u 30im ok igrac al nista posebnoleorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
Toni Kroos, 24 godine upraov bio prvak svijeta, jedan od najboljih igraca na prvenstvu, zabio 2 gola u polufinalu, wc veznjak i prodas ga za 24 miliona
Rakitić veca krađa od Kroosa, kojeg prezentuju kao krađu stoljeća. Jeftiniji bio 
Pa nisu nas zayebali, covjek je recimo imao bolju sezonu od Busquetsa koji je tu 10 godina iako nije tip igraca za BarceanonymousHD je napisao/la:Zajebali vas.leorey je napisao/la:Bayern uvijek bio gospoda, nama dali Vidala za 16M funtiMElloo je napisao/la:Na danasnji dan, heist of the century.Toni Kroos u Real za ybenih 24 miliona
Kad uzmes u obzir da je Paulinho kostao 40, ovo je super.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ima li potrebe uopšte da se spominje Marc-Andre ter Stegen i yebenih 12 miliona eura 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nijemci vazda gospoda, s BVB smo pogrijesili al dobro tad su culi da imamo para. Pa Dortmund poznat po tome sto igrace daje za bagatelu.BoixosNois1899 je napisao/la:Ima li potrebe uopšte da se spominje Marc-Andre ter Stegen i yebenih 12 miliona eura
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.