Hvala Bogu pa i Ti napisa post nidje veze .skoroalen je napisao/la:Kod nas je svaki strani trener Ješić, svaki stranac na terenu Ikande il Stepanov, svaki domaći koji dođe odnekle Alispahić, svaki domaći iz lige Lelić, svaki akademac Mujakić.
A u suštini, ništa od tog nije istina. Strani trener ti može bit bolji od domaćeg, do sad su bili promašaji al sutra može doć neko ko će nas uvest u grupnu fazu, k'o Matthaus Partizana 2003. Možeš dovest igrača koji dvije godine na klupi sjedi a da prekuca ligu, a eto već vas je većina proglasila Gavrića promašajem a igrao svaku utakmicu u JSL prošle sezone. Većina akademaca se jest pokazala bolje od dovedenih igrača al ne svaki, nekad moraš dovest i pojačanje. Ovaj momak je spomenut kao i more njih na temi, a nijedan koji je iole spominjan nije doveden, pa ne znam čemu odmah pljuvanje.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ja se javio nakon prve tekme nako u cudu @benko21 i pitam ga u fazonu jesi vidio Sheriff kucu izgubi glat, ja se fol zacudio kako ovo jel moguce ,kad me ohladi odgovoromMortemHz je napisao/la:Sheriff kući izgubio od Gruzijaca 0:3 a sada im u Gruziji za 10 minuta dali 3 gola![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ja se javio nakon prve tekme nako u cudu @benko21 i pitam ga u fazonu jesi vidio Sheriff kucu izgubi glat, ja se fol zacudio kako ovo jel moguce ,kad me ohladi odgovoromMortemHz je napisao/la:Sheriff kući izgubio od Gruzijaca 0:3 a sada im u Gruziji za 10 minuta dali 3 gola![]()
.Imao je dojave neke
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
opa pley se traži
Emire zaista si Emir
Kojašević:
Postoji li šansa da opet nekad obučeš bordo dres?
"Naravno da bih volio, zašto da ne. Sarajevo je bilo i ostalo moj klub. Prije dolaska u Sutjesku kontaktirali su me iz kluba, konkretno Emir Hadžić. U međuvremenu su propali pregovori, jer su vjerovatno željeli nekog mlađeg tako da sam sada tu u Nikšiću."
Emire zaista si Emir
Kojašević:
"Naravno da bih volio, zašto da ne. Sarajevo je bilo i ostalo moj klub. Prije dolaska u Sutjesku kontaktirali su me iz kluba, konkretno Emir Hadžić. U međuvremenu su propali pregovori, jer su vjerovatno željeli nekog mlađeg tako da sam sada tu u Nikšiću."
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I na kraju odustali od Kojasevica i okrenuli se mladjem GavricuDenchi je napisao/la:opa pley se traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emire zaista si Emir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kojašević:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Ja se javio nakon prve tekme nako u cudu @benko21 i pitam ga u fazonu jesi vidio Sheriff kucu izgubi glat, ja se fol zacudio kako ovo jel moguce ,kad me ohladi odgovoromMortemHz je napisao/la:Sheriff kući izgubio od Gruzijaca 0:3 a sada im u Gruziji za 10 minuta dali 3 gola![]()
.Imao je dojave neke
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eto mu prilike da se podmladi do zime..Denchi je napisao/la:opa pley se traži![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Emire zaista si Emir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kojašević:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Naši trenutno treniraju na Celtic parku.
Eto ispade vam sherif
Rasprodate sve ulaznice za nas sutrasnji mec.
Ljudi prate svoj klub bilo ko da im dolazi.
Svaka cast.
Melji R'ajvo !

Svaka cast.
Melji R'ajvo !
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bit ce i nas 5000 protiv zrinjskog.Lik je napisao/la:Rasprodate sve ulaznice za nas sutrasnji mec.
Svaka cast.
Melji R'ajvo !![]()
![]()
6500 Ide hladnobordobijeli je napisao/la:Bit ce i nas 5000 protiv zrinjskog.Lik je napisao/la:Rasprodate sve ulaznice za nas sutrasnji mec.
Svaka cast.
Melji R'ajvo !![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ispade i Dungelange pored Sheriffa,fino fino

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ispast će i Slovan i Qarabeg 
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 16 jul 2019, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Bice aBd play off a onda da nas sreca malo pogleda a i ako nas ne pogleda aBd izborimo grupe.
Samo sto ce tada biti tesko drzati korak u ligi ali valjda od tih 2,75 miliona eura nasi nabace kojeg kapitalca(ovo kapitalac je samo za nobela
)
Al valjda se u ligi dokazu ovi talenti
Samo sto ce tada biti tesko drzati korak u ligi ali valjda od tih 2,75 miliona eura nasi nabace kojeg kapitalca(ovo kapitalac je samo za nobela
Al valjda se u ligi dokazu ovi talenti
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Kalju prošo,valleta prosla,siburtalo prosli dalje..ovo ko neki turnir u moldaviji po imenima jbt
Lik je napisao/la:Rasprodate sve ulaznice za nas sutrasnji mec.
Svaka cast.
Melji R'ajvo !![]()
![]()
Pa ne dolazi im Sarajevo svaki dan.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
skoroalen je napisao/la:Smije se o igračima svašta pisat, dok su neke druge persone zaštićene od svake kritike, a kamoli uvrede.Zip je napisao/la:
Uz duzno potovanje, al ne znam kako mozes reci za jednog igraca Sarajeva da je zohar. A kunes se u ljubav prema klubu, a nazivas momka zoharom, momka koji je osvojio mnogo toga za Sarajevo.
Mislim da bi trebalo malo vise stida da pokazemo kada nekoga uzimamo komentarisati.#justsayin
Skoro sam napisao da ću SPAMovat temu svaki put kad neko uvrijedi nekog od igrača. I Dupovac je Sarajevo, ima dvije titule i kup sa Sarajevom, playoff EL sa Sarajevom. Kapiten one generacije koja je osvojila titulu do svog odlaska. Amer Dupovac je vojnik Sarajeva!
Vrlo rado cu ti pomoc u SPAMovanju teme... postovanje i podrska prije svega..
Kritika je dobra al kad se pretjerano koristi ubija..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Burberry46, Google [Bot] i 27 gostiju.