HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ne znam jel i dalje vlada oprez sa Šovšićem kao i prošle sezone. Ako jest, onda pretpostavljam da ćemo igrat s dva zadnja vezna (Rustemović - Pezer) i da bi Šovšić mogao ući pred kraj utakmice malo. Uostalom, prva postava će pokazati način razmišljanja trenera - malo ziheraški ili ipak odigrati za publiku i dodatno uigravati napadačku opciju.
Sa Šovšićem ne vlada nikakav oprez,suhilist je napisao/la:Ne znam jel i dalje vlada oprez sa Šovšićem kao i prošle sezone. Ako jest, onda pretpostavljam da ćemo igrat s dva zadnja vezna (Rustemović - Pezer) i da bi Šovšić mogao ući pred kraj utakmice malo. Uostalom, prva postava će pokazati način razmišljanja trenera - malo ziheraški ili ipak odigrati za publiku i dodatno uigravati napadačku opciju.
skoro čitavu prošlu sezonu je bio ozlijeđen,
jedan od naših najbitnijih igrača,
tako i standardan za prvih 11,
a prva naša opcija na zadnjem veznome bi trebao Zlomislić biti, tek onda Rustemović ili Pezer.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Govorimo o uzvratnoj utakmici protiv Pandeva. Zlomislić nije prijavljen za Europu.Taramba je napisao/la:Sa Šovšićem ne vlada nikakav oprez,suhilist je napisao/la:Ne znam jel i dalje vlada oprez sa Šovšićem kao i prošle sezone. Ako jest, onda pretpostavljam da ćemo igrat s dva zadnja vezna (Rustemović - Pezer) i da bi Šovšić mogao ući pred kraj utakmice malo. Uostalom, prva postava će pokazati način razmišljanja trenera - malo ziheraški ili ipak odigrati za publiku i dodatno uigravati napadačku opciju.
a prva naša opcija na zadnjem veznome bi trebao Zlomislić biti, tek onda Rustemović ili Pezer.
Sigurno ce rotirati, na osnovu priprema je stekao donekle jasnu sliku o prvih 11, ali ne moze sad to stalno gurat, ovaj rezultat je donio idealnu priliku da isproba igraca koji su mu bili dvojbeni, npr. Benca na krilu, Lendric u spicu, Pezer i Cirjak u sredini, Gojkovic na stoperu i da dadne priliku Zlomislicu i Ticinovicu. Moguce da ce biti bas skroz promjenjna prva ekipa. Dok protiv Sarajeva ocekujem povratak ovih prvih 11 osim ako se neko ne istakne u uzvratu, zbog kojeg je i dobro rotirat.
2 mozes naknadno prijavit tako da su on i tič prijavljenisuhilist je napisao/la:Govorimo o uzvratnoj utakmici protiv Pandeva. Zlomislić nije prijavljen za Europu.Taramba je napisao/la:Sa Šovšićem ne vlada nikakav oprez,suhilist je napisao/la:Ne znam jel i dalje vlada oprez sa Šovšićem kao i prošle sezone. Ako jest, onda pretpostavljam da ćemo igrat s dva zadnja vezna (Rustemović - Pezer) i da bi Šovšić mogao ući pred kraj utakmice malo. Uostalom, prva postava će pokazati način razmišljanja trenera - malo ziheraški ili ipak odigrati za publiku i dodatno uigravati napadačku opciju.
HŠKZ
Zlomislić jeste nakon prve utakmicesuhilist je napisao/la:Govorimo o uzvratnoj utakmici protiv Pandeva. Zlomislić nije prijavljen za Europu.Taramba je napisao/la:Sa Šovšićem ne vlada nikakav oprez,suhilist je napisao/la:Ne znam jel i dalje vlada oprez sa Šovšićem kao i prošle sezone. Ako jest, onda pretpostavljam da ćemo igrat s dva zadnja vezna (Rustemović - Pezer) i da bi Šovšić mogao ući pred kraj utakmice malo. Uostalom, prva postava će pokazati način razmišljanja trenera - malo ziheraški ili ipak odigrati za publiku i dodatno uigravati napadačku opciju.
naknadno prijavljen za Europu;)
-
Ulaznica 10 KM
Prodaja, danas od 10:00-20:00 u fan shopu, sutra od 10:00 na stadionu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Godišnje sljedeći tjedan, navodno se čipiraju radi novog sustava na ulazu pa zato kasnePiazzaGrande je napisao/la:Ulaznica 10 KM
-
Da, samo ne znam kako ce onih nekolicina, vjecno nezadovoljnih, docekati sljedeci tjedan do pustanja sezonskih u prodajusuhilist je napisao/la:Godišnje sljedeći tjedan, navodno se čipiraju radi novog sustava na ulazu pa zato kasnePiazzaGrande je napisao/la:Ulaznica 10 KM

Btw.mislim da Zlomislic nema pravo nastupa u 1.kolu kvalifikacija za EL, tj.nije prijavljen...moramo sacuvati koji as iz rukava za nizozemce...
Btw2.Mislim da bi trebali danas predstaviti new home kit 2019/20...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Nevezano za ovu utakmicu, odavno mislim ovo napisati...
Svaka cast novinaru Slavenu Niksicu koji pise o Zrinjskom za Dnevni list, odlicni tekstovi za razliku od smeceraja u sportskim i vecernjem BiH, sto ne cudi znajuci kakvi mrzitelji nasega kluba uredjuju sportske stranice za BiH u pomenutim novinama...
Svaka cast novinaru Slavenu Niksicu koji pise o Zrinjskom za Dnevni list, odlicni tekstovi za razliku od smeceraja u sportskim i vecernjem BiH, sto ne cudi znajuci kakvi mrzitelji nasega kluba uredjuju sportske stranice za BiH u pomenutim novinama...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Extra novi dresovi, produljeno s Macronom do 2021.
-

Volim te bola'!
Volim te bola'!
PiazzaGrande je napisao/la:

još da je rezervna garnitura crni dres
sa crvenom lentom bilo bi savršeno

Mislim da će se samo prva garnitura mijenjat, al tko znaTaramba je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:![]()

-
Ima i na ledjima jedan fin detalj, nadam se da ce uskoro pr sluzba izbaciti jos fotografija...suhilist je napisao/la:Mislim da će se samo prva garnitura mijenjat, al tko znaTaramba je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:![]()
Dres je mrtva sminka...
Ne znam za crni, mozda na zimu...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Bez Bencuna danas...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Izgleda da bi nas mogao napustiti jedan veznjak koji nema bh papire, "ljubimac" objektivne mostarske publike... 

Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Riječi ti se pozlatile ako je istina. . .
-
- Kontakt:
O kome se radi?PiazzaGrande je napisao/la:Izgleda da bi nas mogao napustiti jedan veznjak koji nema bh papire, "ljubimac" objektivne mostarske publike...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.