Evo može ipak, da se fudo ne sikiraadi3125 je napisao/la:Evo serbečić ne moze igrati prvo kolo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
Historicar
- Kontakt:
Evo otjerali smo Cruza, bez da smo mu poštenu šansu pružili

Extra za Besima,sad se lakse dise
Cruz nas je napustio,vratio se u Brazil.
Cruz nas je napustio,vratio se u Brazil.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ozbade43 je napisao/la:Evo može ipak, da se fudo ne sikiraadi3125 je napisao/la:Evo serbečić ne moze igrati prvo kolo
Gdje pise
E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- belosevic23
- Kontakt:
Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igracskoroalen je napisao/la:E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Ajd ne riseFudo je napisao/la:Po cemu je to polozio? Sto nije oborio novi rekord? Nama posle italijana sve ispod 5 je izgleda polozeno. Da je svih 11 stavio na gol nebi primio vise od tri gola. Ne kazem ja da je FKS treba pobjediti Celtica ali netreba ni nako prepadnuto odigrati narucito nakon gola za 1-0, igras kuci 30.000 ljudi iza tebe, pokazi zube stisni malo ali pametno. Mi i nakon 3-1 isto smo igrali ko kad je bilo 1-0 za nas. Nas mentalitet najbolje ocrtava igra repke protiv francuza i sad italije, ono igras ekstra, cak nadigravas protivnika, povedes 1-0 i onda stupi taj mentalni blok i useres se pobjede.Kamuflazn je napisao/la:Husref je polozio u prvoj tekmi, poslije sve ide na bonus.
Valjda igraci imaju i neke bonuse u slucaju pobjede.
Ja ba, on zapeo u razvoju k'o Neymar i Oscar, nema ni 90 kila a igrao bi fudbal.belosevic23 je napisao/la:Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igracskoroalen je napisao/la:E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
Nije husref kriv sto kod prvog gola njihov voda 3 nasa igraca i golman prima udarac sa 25m po sredini gola.Fudo je napisao/la:Po cemu je to polozio? Sto nije oborio novi rekord? Nama posle italijana sve ispod 5 je izgleda polozeno. Da je svih 11 stavio na gol nebi primio vise od tri gola. Ne kazem ja da je FKS treba pobjediti Celtica ali netreba ni nako prepadnuto odigrati narucito nakon gola za 1-0, igras kuci 30.000 ljudi iza tebe, pokazi zube stisni malo ali pametno. Mi i nakon 3-1 isto smo igrali ko kad je bilo 1-0 za nas. Nas mentalitet najbolje ocrtava igra repke protiv francuza i sad italije, ono igras ekstra, cak nadigravas protivnika, povedes 1-0 i onda stupi taj mentalni blok i useres se pobjede.Kamuflazn je napisao/la:Husref je polozio u prvoj tekmi, poslije sve ide na bonus.
Mi da smo izgurali so 60.min sa golom prednost ne bi izgubili siguran sam.
Ne bole porazi od celtica, atalante, basela ili gladbacha. Mi moramo dobit 90% ovih slabijih od nas (kukesi, zeta..) i potuci se sa ovim na nasem nivou sto smo cesto i uspjeli.
To je fudbal izbacivali smo i mi sigmu, genk, helsingborg,
spartak, levski, atromitos, haugesund koji sigurno nisu dosli skinutih gaca.
Ovo sa celticom je utakmica u kojoj nemas sta izgubit jer niko ne ocekuje da ces proci neka uzivaju i dokazu se. Za igrace je ovo prilika da se dokazu makar klubovima tipa hearts ili rangers pa da rijese egzistenciju a nama koji milion.
Nas zadatak je da ne kiksamo u 3.kolu LE jer je prilika solidna da vidimo tu grupnu fazu. I protiv celtica nisu izgledali lose pa ako mozemo odigrat 180minuta kao prvih 35. ima nade.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Koga je ujela zmija taj se i guštera plaši.
Ja zadovoljan večeras,samo da se ne obrukamo.Po najavama njihovog trenera, oni će ići maksimalno,i trpace koliko god budu mogli.
Zna li se koliko će naši večeras biti.
Ja zadovoljan večeras,samo da se ne obrukamo.Po najavama njihovog trenera, oni će ići maksimalno,i trpace koliko god budu mogli.
Zna li se koliko će naši večeras biti.
"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz

Do tad nek ide u McDonalds, fali mu 20 kila, za sad je na nivou juniorskog fudbala.Zip je napisao/la:"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz
![]()
Kockoglavi je napisao/la:Ajd ne riseFudo je napisao/la:Po cemu je to polozio? Sto nije oborio novi rekord? Nama posle italijana sve ispod 5 je izgleda polozeno. Da je svih 11 stavio na gol nebi primio vise od tri gola. Ne kazem ja da je FKS treba pobjediti Celtica ali netreba ni nako prepadnuto odigrati narucito nakon gola za 1-0, igras kuci 30.000 ljudi iza tebe, pokazi zube stisni malo ali pametno. Mi i nakon 3-1 isto smo igrali ko kad je bilo 1-0 za nas. Nas mentalitet najbolje ocrtava igra repke protiv francuza i sad italije, ono igras ekstra, cak nadigravas protivnika, povedes 1-0 i onda stupi taj mentalni blok i useres se pobjede.Kamuflazn je napisao/la:Husref je polozio u prvoj tekmi, poslije sve ide na bonus.
Evo cekam da stomak proradi, mozda veceras. Golem si Dudelange.
Pogledajte rezultate Celrtica u europi na strani, npr Sudvu nisu dobilo, nisu Qarabega i izgubili od nekih luzera, a kod bas se slavi Husref sto je postavio dobru igru i samo izgubio 3 1.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 17 jul 2019, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Joj novinara sami sebe demantuju u roku od 5 minutaZip je napisao/la:"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Veceras vidim utakmicu kao dobru šansu za dokazivanje i podizanje samopouzdanja, nemamo neki pritisak prilika da pokazes koliko znas s vrlo jakom ekipom. Nadam se da ne cemo podbaciti pa da bude neka velika blamaza.
Treba ovo za Besima dobro provjeriti ,nemoj na foru neku da naletimo bezveze.
A ima i onaj recept za povecanje visine by ogulinculibrkoooglo iz nadrealistaskoroalen je napisao/la:Do tad nek ide u McDonalds, fali mu 20 kila, za sad je na nivou juniorskog fudbala.Zip je napisao/la:"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz
![]()
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Potvrdili iz savezamiky_hz je napisao/la:Treba ovo za Besima dobro provjeriti ,nemoj na foru neku da naletimo bezveze.
zagorski je napisao/la:A ima i onaj recept za povecanje visine by ogulinculibrkoooglo iz nadrealistaskoroalen je napisao/la:Do tad nek ide u McDonalds, fali mu 20 kila, za sad je na nivou juniorskog fudbala.Zip je napisao/la:"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.