FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Wolverine
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Wolverine » 06 nov 2010, 23:20

Brnjoo je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:brnjo se pokusava igrat paje i cikcange. sve u svemu cirkus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jes vidio ti moj Wolverine, ti si uvijek bio za postenja i spustanja kape. Koji vam debili podrzavaju klub to je nemoguce, koja bi budala uopste rekla da Xavi i Iniesta nemaju pojma.

Ljudi sta se palite, gori ste od bparene :lol:
ma ja na ovu temu u zadnje vrijeme dolazim samo kad sam zeljan smijanja, a da nemam drugi izvor zabave. ozbiljne diskusije trazim po drugim forumima :D al fakat, gdje su nestali miky, sajoni i ostali stari navijaci barce :(

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 nov 2010, 23:24

Zna li neko kad ce se igrati el clasico?Govori se da ce biti ponedeljak to mi se nimalo nesvidja.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 06 nov 2010, 23:25

Rijesene sve dileme - El Clasico se igra u nedjelju :)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 06 nov 2010, 23:56

Romariooo je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ljudi jeste vi svjesni da jedan igrac nama moze rjesiti skoro sve probleme. Taj momak se zove G. Bale. On komotno moze odigrati na krilu tamo gdje fali igrac, sto znaci da bi Iniesta ostao u vezi, sa Xaviem, Sergiom, Maskeranom i Keitom (vise nego solidan vezni red).

Napadacki trojac taj gore, Bale-Vila- Messi, zamjena vise nego adekvatna Pedro, i mozda dovesti neko manje zvucno ime da zamjeni Bojana tu :D

Odbrana nam je pokrivena jos uvijek kako treba, Abidal i Maxvel mogu pokriti tu ljevu stranu, a po potrebi i G. Bale, gdje bi Pedro dobio priliku u prvoj tako da bi samo jedan igrac a to je G. Bale rjesio 85% probelma sa sastavom :D

Ja sam za G. Bale jos od prosle sezone, a o ovoj necu da pricam :D

Ne moze druze igactip Bale kod nas igrati krilo, jedino beka lijevog moze igrati, jer u nasem sistemu igre ne postoji klasicno krilo, nego onaj koji igra lijevo je desnjak (Henry, Vilja, Pedro), dok je nase desno krilo Messi koji je ljevak. Nsa krila ne idu ono na centarsuteve, nego se ubacuju u sredinu okomito.

Bale bio bio strasno pojacanje, jer i nasi bekovi u stvari vise su krila nego bekovi, Guardiola to forsira, u zadnje vrijeme vise igramo 3-5-2 formaciju nego onu klasicnu 4-3-3, primijetili st sigurno kako toizgleda, puyol pique i busquets ostanu u zadnjoj liniji, do alves i maxwell odu dosta naprijed i igraju krila. U rijetkim trenucima kad protivnik ima loptu, oni se povuku na bekove.

Bale bio kod nas sigurno bio bek, i to je igrao i u totenhamu prosle godine, a naprijed na lijevoj strani bio sigurno bio Pedro ili Vilja

Vjeruj mi moze, znam sta pricam, ne bi mu maxvel igrao 2-3 utakmice na toj poziciji, ne znam da li si pratio tekme, ja imam mogucnost pratiti svaku tekmu Barce 2-3tekme Maxvel je igrao na krilu, i solidno je to odradio. Moje misljenje je da bi Bale mogao odigrati tu, iako se slazem u potpunosti da je Bale tip igraca Alvesa i na beku bi bio vise nego odlican. A ovo za kupovinu jednog igraca, kad bi se odlucivalo kojeg kupiti koji bi najvise koristio to bi bio Bale na to sam mislio, ali nisam se kako treba izrazio :D

@ Brnjoo

Momce mlado ja bih te zamolio da odes sa ove teme, jer ja pokusavm voditi normalnu konverzaciju sa navijacima Barcelone, nit me zanima Real niti Arsenal a ni tamo neki sesnaesti klub.

Znam da pokusavas navuci djecu da se svadjaju sa tobom sto dovoljno pokazuje kakvog si karaktera tako da jos jednom bih te zamolio da malo prosetas sa ove teme imas temu Real Madrid pa se prisjeti svih tih El Classica pici materina i slicno, sutra igrate gradski derbi a ti se opterecen sa Barcelonom. Ajde ljepo idi negdje drugo prosipati te svoje malo je reci maloumne fazone i razno razne igrice.

A svi navijaci Barce pogotovo ovi maladji ne osvrcite se na ovakve komentare momaku ocigledno dosadnno pa bi da se svadja, znate onu.

Sa budala ne vrijedi ulaziti u raspravu, prvo vas spusti na svoj nivo a onda iskustvom i pobjedi. Ili bar tako nekako :D
Mes Que Un Club

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 nov 2010, 01:20

Valja možete sutar uzet bod Getafeu opasno su se zahuktali možda nas mogu skinut sa prvog mjesta kako god držim avm palčeve da ih zaustavite :P :lol:
Očekujem sutra 1:1 za vas :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 nov 2010, 01:27

LBJ MVP je napisao/la:Valja možete sutar uzet bod Getafeu opasno su se zahuktali možda nas mogu skinut sa prvog mjesta kako god držim avm palčeve da ih zaustavite :P :lol:
jesi skroman,,
nista 3 boda i ti fazoni :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 nov 2010, 01:34

LBJ MVP je napisao/la:Valja možete sutar uzet bod Getafeu opasno su se zahuktali možda nas mogu skinut sa prvog mjesta kako god držim avm palčeve da ih zaustavite :P :lol:
Getafe nemoze s ebenim Svabama...samo sramoti spanjolsku ligu u Europi :oops:
Getafe se nalazi u losem stanju, 2 ko kuca..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2010, 01:52

Frankovci - Iniesta je dugo jedan od najboljih Barsinih fudbalera. Vi kojima mediji isperu mozak - sad Robenom, sad Kakom, sad Ozilom, sad Marijom malo smirite, gledajte sta je mozak a ne trkace balerine. Inijesta kad vise ne bude igrao je nesto sto po meni dugo i tesko Barsa nece moci nadoknaditi a vi to u nervozi i zurbi naravno nemozete razumjeti. Vase horuk partije bez imalo mozga na sredini terena ce vam se olupati o glavu. Evo tresu mi se koljena od tih horuk napada sistemnom trci-ttrci samo trci i lupaj, pucaj milion lopti - jedna ce uc u gol - drugu ce glumac ubaciti na frku. E malo sutra - dal su kante ili nisu (Iniesta-Xavi-Messi) vidjecemo brzo. To su mozgovi o cijoj igri vi mozete samo sanjati. Vasi trkaci izgledaju kao slonovi na kojima sjede pohlepni i drze im kikiriki pred surlom. A oni bez glave samo srljaju. Zivi bili pa vidjeli iole jacu tehnicki ekipu na sredini terena kako ce ih povaljat. Za Barselonu ne brinem. Mozgovi cekaju slonove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 07 nov 2010, 10:46

bparena je napisao/la:Frankovci - Iniesta je dugo jedan od najboljih Barsinih fudbalera. Vi kojima mediji isperu mozak - sad Robenom, sad Kakom, sad Ozilom, sad Marijom malo smirite, gledajte sta je mozak a ne trkace balerine. Inijesta kad vise ne bude igrao je nesto sto po meni dugo i tesko Barsa nece moci nadoknaditi a vi to u nervozi i zurbi naravno nemozete razumjeti. Vase horuk partije bez imalo mozga na sredini terena ce vam se olupati o glavu. Evo tresu mi se koljena od tih horuk napada sistemnom trci-ttrci samo trci i lupaj, pucaj milion lopti - jedna ce uc u gol - drugu ce glumac ubaciti na frku. E malo sutra - dal su kante ili nisu (Iniesta-Xavi-Messi) vidjecemo brzo. To su mozgovi o cijoj igri vi mozete samo sanjati. Vasi trkaci izgledaju kao slonovi na kojima sjede pohlepni i drze im kikiriki pred surlom. A oni bez glave samo srljaju. Zivi bili pa vidjeli iole jacu tehnicki ekipu na sredini terena kako ce ih povaljat. Za Barselonu ne brinem. Mozgovi cekaju slonove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haha koji si ti mozak, zbog cega se ti palis ccc
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2010, 10:54

e nek si mu reko :D
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 nov 2010, 10:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 nov 2010, 10:56

Raul7 je napisao/la:
bparena je napisao/la:Frankovci - Iniesta je dugo jedan od najboljih Barsinih fudbalera. Vi kojima mediji isperu mozak - sad Robenom, sad Kakom, sad Ozilom, sad Marijom malo smirite, gledajte sta je mozak a ne trkace balerine. Inijesta kad vise ne bude igrao je nesto sto po meni dugo i tesko Barsa nece moci nadoknaditi a vi to u nervozi i zurbi naravno nemozete razumjeti. Vase horuk partije bez imalo mozga na sredini terena ce vam se olupati o glavu. Evo tresu mi se koljena od tih horuk napada sistemnom trci-ttrci samo trci i lupaj, pucaj milion lopti - jedna ce uc u gol - drugu ce glumac ubaciti na frku. E malo sutra - dal su kante ili nisu (Iniesta-Xavi-Messi) vidjecemo brzo. To su mozgovi o cijoj igri vi mozete samo sanjati. Vasi trkaci izgledaju kao slonovi na kojima sjede pohlepni i drze im kikiriki pred surlom. A oni bez glave samo srljaju. Zivi bili pa vidjeli iole jacu tehnicki ekipu na sredini terena kako ce ih povaljat. Za Barselonu ne brinem. Mozgovi cekaju slonove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Slonovi na terenu - navijaci ko lignje ljigave - kad ostanu bez argumenata - po vama drugi se pale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - zivotitnjsko carstvo

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 nov 2010, 14:51

bparena je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:
Slonovi na terenu - navijaci ko lignje ljigave - kad ostanu bez argumenata - po vama drugi se pale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: - zivotitnjsko carstvo
Boze ti sacuvaj 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 nov 2010, 19:03

Moze link ?SAMO ne atdhe.net
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 07 nov 2010, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 nov 2010, 19:03

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 nov 2010, 19:12

imate na arenasport 3 :)

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 nov 2010, 19:13

anonymousHD je napisao/la:imate na arenasport 3 :)
Kad bi imo arenasport 3 :mrgreen:
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 nov 2010, 19:23

Ahhh sta Villa promasi na pocetku tekme, posle i Messi :?

FK Željezničar

Podrška Papetu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 nov 2010, 19:24

Jbg ono šta Villa promaši sa 5 metara u situaciji kad je 1 na 1 sa golmanom, ono nebi ni najveci pocetnik :?
Evo iskupi se sa asistencijom za Messija...0-1 u 22. minuti.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 07 nov 2010, 19:25

Ko ce drugi :mrgreen:
Rođen s tobom da budem

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 07 nov 2010, 19:25

jaooooo asista Ville :shock: majstor,Messi za 0:1

al kakva asistencija :o
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 11 gostiju.