FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-mas ... ige/326246
I kad neko kaze nece igrac ovdje ni za vecu platu radi kvaliteta lige. Covjek odbio Sociedad jer mu je Dinamo ponudio vise love, plati svako ce ti doci, bar vecina.
I kad neko kaze nece igrac ovdje ni za vecu platu radi kvaliteta lige. Covjek odbio Sociedad jer mu je Dinamo ponudio vise love, plati svako ce ti doci, bar vecina.
Ma lova samo ba. Kolko para toliko muzike.
Ja ne znam samo sto ljudima toliko tesko pada poraz od Celtica... Ljudi profesionalci,s godisnjim budzetom kakav Sarajevo nema od pocetka lige sve kad saberes,svaku sezonu od poslije rata pa do sada... O treninzima i pripremi utakmice da ne pricamo... Sve dok se nekad ne pojavi covjek koji ce ulozit 10-15 miliona samo u igrace mozemo sanjati i o Ligi prvaka i o Europa ligi... Ako se ikad takav i pojavi... A ovi malezijski ili eto sad vijetnamski bogatasi nisu nista uradili da klub ode na visi nivo kad je u pitanju europa... Nije problem ni Atalanta ni Celtic,nasi klubovi kaskaju za Bugarima,Srbima,Hrvatima,Slovencima itd... Ne mozes dovoditi igraca iz Srbije iz klubova koji su osrednji i tako isto iz Hrvatske i ocekivat da namucis instituciju poput Celtica...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- AlfredNobel
- Kontakt:
Inače to tako samo ide na PES-u i Master ligi.rishovski je napisao/la:Ja ne znam samo sto ljudima toliko tesko pada poraz od Celtica... Ljudi profesionalci,s godisnjim budzetom kakav Sarajevo nema od pocetka lige sve kad saberes,svaku sezonu od poslije rata pa do sada... O treninzima i pripremi utakmice da ne pricamo... Sve dok se nekad ne pojavi covjek koji ce ulozit 10-15 miliona samo u igrace mozemo sanjati i o Ligi prvaka i o Europa ligi... Ako se ikad takav i pojavi... A ovi malezijski ili eto sad vijetnamski bogatasi nisu nista uradili da klub ode na visi nivo kad je u pitanju europa... Nije problem ni Atalanta ni Celtic,nasi klubovi kaskaju za Bugarima,Srbima,Hrvatima,Slovencima itd... Ne mozes dovoditi igraca iz Srbije iz klubova koji su osrednji i tako isto iz Hrvatske i ocekivat da namucis instituciju poput Celtica...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nathan potpisao prije 2 dana novi ugovor do 2021.
i ja sam to video da ga oni na TM vratili. sad sam pitao sto su to uradili. kazu tamo u savezu pise da se on vratio u stari klub.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Jel ti misliš da je on otišo u Dinamo samo zbog para?zagorski je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-mas ... ige/326246
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Prvenstveno.SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel ti misliš da je on otišo u Dinamo samo zbog para?zagorski je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-mas ... ige/326246
Kad je mogao Messi hormone piti, moze i Cruzskoroalen je napisao/la:Do tad nek ide u McDonalds, fali mu 20 kila, za sad je na nivou juniorskog fudbala.Zip je napisao/la:"Nije istinita informacija da sam napustio svoj trenutni klub. I dalje sam član FK Sarajevo, za koji ću nastupati naredne sezone”, kazao je Nathan da Cruz
![]()
Samo čvrsto veceras momci u inat dušmanima... 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
2:1 veceras
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Treba mu bas onoliko kao i najboljem fudbaleru svijeta LM .belosevic23 je napisao/la:Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igracskoroalen je napisao/la:E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
belosevic28
- Kontakt:
Po statutu ne mozemo igrati drugu formaciju osim 4231, ne smijemo imati igrace mrsavije od 67 kg i trener nam ne moze biti niko ko nije vojnik kluba.
Tako da je otkaz Cruzu logican slijed. Kad poraste k'o Said bujrum. Do tada :caocaovozdrica:
Tako da je otkaz Cruzu logican slijed. Kad poraste k'o Said bujrum. Do tada :caocaovozdrica:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zao mi sto mi kao klub ovo ne shvatamo . Stavis Djokanovica na zadnjeg veznog umjesto igraca od 32 g. Skrenes paznju fudbalskom svijetu(malom) da ovaj klub Sarajevo ima Akademiju. Kako god odigrao nece se osjetiti ogromna razlika (ako je i bude). Kad ces staviti u izlog Djokanovica,Salcina i dr. ,ako neces sad . Protiv Mladosti DK , ko ce ga gledati , mozda neki Turcin iz 2 lige.vest je napisao/la: Ovo sa celticom je utakmica u kojoj nemas sta izgubit jer niko ne ocekuje da ces proci neka uzivaju i dokazu se. Za igrace je ovo prilika da se dokazu makar klubovima tipa hearts ili rangers pa da rijese egzistenciju a nama koji milion.
Nas zadatak je da ne kiksamo u 3.kolu LE jer je prilika solidna da vidimo tu grupnu fazu. I protiv celtica nisu izgledali lose pa ako mozemo odigrat 180minuta kao prvih 35. ima nade.
- belosevic23
- Kontakt:
Messi je jedan na Svijetu i jos njih nekoliko sa 1,60+ koji imaju top u nozi kao Gomez iz Atalante i Saciri iz Liverpula, a Cruz nema kuveta da opuca sa 16 metara na gol, treba mu jos misicne mase za ozbiljnog fudbala nemojte se prosipatSamozdravlje je napisao/la:Treba mu bas onoliko kao i najboljem fudbaleru svijeta LM .belosevic23 je napisao/la:Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igracskoroalen je napisao/la:E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
Dinamo igra evropuzagorski je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/dinamo-mas ... ige/326246
Sociedad nikad
i to pije vode
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vcrs vodimo 2:0 i penal u 90+ minuti...
Velkoski uzima loptu, iiiiii.....
Velkoski uzima loptu, iiiiii.....
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Messi je jedan na Svijetu i jos njih nekoliko sa 1,60+ koji imaju top u nozi kao Gomez iz Atalante i Saciri iz Liverpula, a Cruz nema kuveta da opuca sa 16 metara na gol, treba mu jos misicne mase za ozbiljnog fudbala nemojte se prosipat[/quote]belosevic23 je napisao/la:Treba mu bas onoliko kao i najboljem fudbaleru svijeta LM .belosevic23 je napisao/la:Treba mu 20 kg mase i 20 cm visine da bi mogao igrati seniorski fudbal, kad to bude imao moze se dalje pricati kakav je igracskoroalen je napisao/la:E jbg, ode Cruz. A imao je šlifa u pm, mogao je bit solidan igrač.
luka Modric
1:4 kvota 100, pa ko voli neka izvoliVanja8 je napisao/la:Samo čvrsto veceras momci u inat dušmanima...