Nemoj lagat djabakontrasviju je napisao/la:Al meni je najjače kako je Alem do prije 15 dana govorio kako je CP3 još uvijek zvijezda, da se može lako trejdati, da ima vrijednost, a sad je super role igrač koji je primao 40 miliona
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: 2019-20 NBA Preseason
- BuffonGigi
- Kontakt:
Niko njega ne ponizava, on je i dalje masina kakva je uvijek bio.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
Samo je sad svima ostalo kristalno jasno da ta masina sluzi samo za nabijanje statistike, i da nikad od njega pobjednik nece biti. Lik ce syebati svaki sistem u koji dodje. Zna igrati samo 1 na 5 i to je to.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
@kontra
Ako sam rekao da se moze trade, pa jel se trade-o?
cuj frajer govori kao da se CP nije mogao tradeat, a trade odradjen za istog
e jebga
Ako sam rekao da se moze trade, pa jel se trade-o?

- BuffonGigi
- Kontakt:
Nego sta se ovo desava, nebeska fransiza nudi okolo DDR-a?
- kontrasviju
- Kontakt:
Pogrešno si me shvatio. Nisam ja nikad ni rekao da se ne može CP trejdati, već si ga ti prije trejda smatrao zvijezdom, pa da će se zbog toga naći trejd za njega, a sad ga već smartaš role playerom. O tome ti ja govorimalemsa je napisao/la:@kontra
Ako sam rekao da se moze trade, pa jel se trade-o?cuj frajer govori kao da se CP nije mogao tradeat, a trade odradjen za istog
e jebga

1921
Prosle sezone nisam, to izmisljas. Ili si pomjeso prije 2 sezone i ovu.kontrasviju je napisao/la:Pogrešno si me shvatio. Nisam ja nikad ni rekao da se ne može CP trejdati, već si ga ti prije trejda smatrao zvijezdom, pa da će se zbog toga naći trejd za njega, a sad ga već smartaš role playerom. O tome ti ja govorimalemsa je napisao/la:@kontra
Ako sam rekao da se moze trade, pa jel se trade-o?cuj frajer govori kao da se CP nije mogao tradeat, a trade odradjen za istog
e jebga
Skinut mi mod sad mogu pisat gluposti.
Lakersi osvajaju
Lakersi osvajaju
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Embrace the hateSarmelino je napisao/la:Skinut mi mod sad mogu pisat gluposti.
Lakersi osvajaju

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Imao je on i KDa da zavrsava mec,imao je i PGa,pa je opet radio sra.nja.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
Zar neko zaista misli da ce se on u potpunosti skloniti Hardenu i prihvatiti da jasno bude 2.opcija,a jos uvijek je u prajmu??Nemojte biti naivni.On ako se skroz skloni,on nije ni kpristan igrac.
Pa sklono se PG-u prosle sezone, PG bio mvp kandidat, KD bio 4 puta scoring champ i mvp. Sta si gledao prosle sezone?NEZALAGANJE je napisao/la:Imao je on i KDa da zavrsava mec,imao je i PGa,pa je opet radio sra.nja.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
Zar neko zaista misli da ce se on u potpunosti skloniti Hardenu i prihvatiti da jasno bude 2.opcija,a jos uvijek je u prajmu??Nemojte biti naivni.On ako se skroz skloni,on nije ni kpristan igrac.
Dovoljno kao prosle sezone, taman. Mada je bolje da Russ vodi pg
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 jul 2019, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Prvi put se slazem. On nije koristan, on je stetocina.NEZALAGANJE je napisao/la:Imao je on i KDa da zavrsava mec,imao je i PGa,pa je opet radio sra.nja.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja ne vidim da se on sklonio toliko,njegov usg% ne ukazuje na to,kao ni more zavrsnica koje je on preuzeo,a George bio u dobrom ritmu.alemsa je napisao/la:Pa sklono se PG-u prosle sezone, PG bio mvp kandidat, KD bio 4 puta scoring champ i mvp. Sta si gledao prosle sezone?NEZALAGANJE je napisao/la:Imao je on i KDa da zavrsava mec,imao je i PGa,pa je opet radio sra.nja.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
Sta ne vidis, PG bio cista prva opcija, za razliku od sezonu prije toga (prve sezone sa PG) kad je bilo drugacije, proske sezone je defintivno uzeo korak nazad i pustio Georgea da igra. Nama samo treba igrac koji ce preuzet uz Bradu, CP je to mogao prve sezone i dobro je bilo, prosle sezone to nije mogao, WB ima vece sanse u tome i to je toNEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne vidim da se on sklonio toliko,njegov usg% ne ukazuje na to,kao ni more zavrsnica koje je on preuzo,a George bio u dobrom ritmu.alemsa je napisao/la:Pa sklono se PG-u prosle sezone, PG bio mvp kandidat, KD bio 4 puta scoring champ i mvp. Sta si gledao prosle sezone?NEZALAGANJE je napisao/la: Imao je on i KDa da zavrsava mec,imao je i PGa,pa je opet radio sra.nja.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja fakt,ti svoju pricu.Ponavljam,usg% ne pokazuje da se on uopste pomjerio toliko,a Boga mi ni brojne utakmice kad je pokusavao da zatvori tekmu,iako je Georgea islo.
Istina,Westbrook ima vece i bolje sanse od CPa da preuzme,kad je Harden na klupi.Isto tako,losiji je fit of CPa kad se zatvara tekma.
Istina,Westbrook ima vece i bolje sanse od CPa da preuzme,kad je Harden na klupi.Isto tako,losiji je fit of CPa kad se zatvara tekma.
Ne samo na klupi, nego uobicajeno
Vidi ljepote

Vidi ljepote
haha čuj da Harden završava utakmice

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako Davis igra, lik ima ybnih 13 tekmi u PO,BuffonGigi je napisao/la:Niko njega ne ponizava, on je i dalje masina kakva je uvijek bio.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
Samo je sad svima ostalo kristalno jasno da ta masina sluzi samo za nabijanje statistike, i da nikad od njega pobjednik nece biti. Lik ce syebati svaki sistem u koji dodje. Zna igrati samo 1 na 5 i to je to.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Brokula je napisao/la:haha čuj da Harden završava utakmice![]()

- BuffonGigi
- Kontakt:
Halo kompleks, o kome se prica?Bobadilla je napisao/la:Kako Davis igra, lik ima ybnih 13 tekmi u PO,BuffonGigi je napisao/la:Niko njega ne ponizava, on je i dalje masina kakva je uvijek bio.Rokoko87 je napisao/la:Ja ne razumijem zašto ljudi toliko ponižavaju Russa, igrač koji svojom dinamikom može promijeniti cijeli tok meča, samo što će sada imati Hardena da završava meč i to je to, jedina razlika
WB je uradio vise od AD sigurno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.