Da, on i Bojo Brat tandem u veziOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Aj kako je moćan lik, a crnac, sve ono što ja i irfo želimo. Slučajnost?!

Pun mjesec, ja k'o Bogi zavijam na nju
Odma krenuo, još ovo gdje čuči strah u kosti unosi odma, al se sjetih prokletstva...potpisat momka hitnoLjoZee je napisao/la:Ne stavljaj ovog fejk Bubu na avatarOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
Balenciaga dresovi, Čitav klub navija za nju (titulu)Raonffa je napisao/la:Da, on i Bojo Brat tandem u veziOsim13 je napisao/la:Jel Koreli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Potpis Bube je adet za sve u klubu!Osim13 je napisao/la:Balenciaga dresovi, Čitav klub navija za nju (titulu)Raonffa je napisao/la:
Da, on i Bojo Brat tandem u vezi
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Povuci crtu Ousmane
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Ovoj slici odgovara stih:
“A pogled leden kao vrh Himalaja”
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
E na ovo sam mislio, nemoj da ko dira sliku pik moj avatar kad dječko šarneLjoZee je napisao/la:
De uhakat ćeš ga ko i Rusa
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kvalitet se vidi u samom pogleduLjoZee je napisao/la:
4 gola sad ako zabije odmah ide 5-godisnji ugovor 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nez o čemu pričaš...Rokoko87 je napisao/la:De uhakat ćeš ga ko i Rusa
Jeko ovaj jel to neka zajebancija sa dresovima ili neki novi igrac.Izgleda fajter.
Pripazi ti Remzu, ovaj Buba je i van terena opasan igračAlipasino je napisao/la:Jeko ovaj jel to neka zajebancija sa dresovima ili neki novi igrac.Izgleda fajter.
Raonffa je napisao/la:Pripazi ti Remzu, ovaj Buba je i van terena opasan igračAlipasino je napisao/la:Jeko ovaj jel to neka zajebancija sa dresovima ili neki novi igrac.Izgleda fajter.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- plavousrcu
- Kontakt:
Nije ovaj crni los. Zna lopte igrati, linije kretanja ok, skolovan igrac. Meni rekao bih pojacanje u rangu ovih malaca iz federalke.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
Mesa je majstor, ali mu fali malo kuveta. A zadnja linija... ****. Valjda ce zadnji vezni zatvarati to.
Mesa je majstor, ali mu fali malo kuveta. A zadnja linija... ****. Valjda ce zadnji vezni zatvarati to.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mesi svjezine nedostaje, ali vidi se da zna i da je majstor. Mislim da ce valjati. Kad sam dolazio Ermin na pomocnom trenira a sta je sa Krpom i Ramom?kerimatomic1921 je napisao/la:Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mislim da nije nista, samo posteda.plavousrcu je napisao/la:Mesi svjezine nedostaje, ali vidi se da zna i da je majstor. Mislim da ce valjati. Kad sam dolazio Ermin na pomocnom trenira a sta je sa Krpom i Ramom?kerimatomic1921 je napisao/la:Bojo odlican, odlican. Veseli i Asim dobri danas. Zaim je odlican na spicu do pred kraj, imao je 2 promasaja gluho bilo.
Eric
Stanic,Kemo,Bogi,Pavic
Hajdar,Bojo
Asim,Rama,Veseli
Krpic (Zaim)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: b00t, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Redfire16, WeekendOffender i 34 gosta.