FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije loše. Tatar očajan, Hodžić dobar, Vladan sjajan, a Oremuš i Rahmanović klase

Stvarno Tatar isto amater neki, smiješna predstava.
Znaci cim je vise od 10.000 pisi propaloDenchi je napisao/la:isto ko da ne igraju često protiv vakih ekipa tobejarabiFudo je napisao/la:Kako samo prepadnuti djeluju svi osim rahmanovica. Imas 2 put situaciju 4 na 3 i lopta ide u aut. Uklizuju par puta sami sebi i gube lopte. Mislim nije losa igra ali prepuna straha
ili pred 60.000 ljudi
![]()
![]()
![]()
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Joj jest se Tatar usro sta je ovo.Nezna on gdje ce ,bas pogubljen djeluje.
Kovacevic
ma bravo momcino.
Besim mi se bas bas svidja kako igra,strasno ce to pojacanje biti.
Hajd bar znamo udarit
Kovacevic
Besim mi se bas bas svidja kako igra,strasno ce to pojacanje biti.
Hajd bar znamo udarit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
duplakruna46
- Kontakt:
Ovo je bilo lose, odvratno, antifudbal! Ni znanja ni kuveta, hrabrosti, muda, volje!
Ovo nije ni defanzivna taktika. Ovo je cisto neznanje igraca na celu sa Husrefom!
Ovo nije ni defanzivna taktika. Ovo je cisto neznanje igraca na celu sa Husrefom!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
-
ajdohordas
- Kontakt:
U trenucima izgledamo kao kantonalne ekipe.
Raduje me zelja kod pojedinaca.
Inace i ovaj Celtic jeste klasna ekipa i level vise u odnosu na nas, ali imaju bruku propusta i u kretanju i u predaji lopte samo sto mi niti znamo niti mozemo.
Raduje me zelja kod pojedinaca.
Inace i ovaj Celtic jeste klasna ekipa i level vise u odnosu na nas, ali imaju bruku propusta i u kretanju i u predaji lopte samo sto mi niti znamo niti mozemo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ovo je drugi sport, rezultat je dobar s obzirom na omjer snaga. Naša reprezentacija ne bi mogla parirati ovoj ekipi, fizički su preyebeni, ne trče već lete, tačno smo kao čunjevi al drugačije ni ne može, ne bi ni Dinamo mogo ovoj ekipi Celtica ništa.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po čemu je Rahmanovic klasa života vam eto
Ma stas pokazati i igrati kad su ljudi 3 levela iznad, dobro je ovo da je kako zabiti jedan pocasni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Puno se gubimo u čistim situacijama plus loptu moramo zadržavat malo duže (bar kad možemo i imamo priliku), a ne da je odmah nabijamo.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Kompleks niže vrijednosti.
Kovacevic najbolji.
Rahmanovic i Oremus mudonje.
Tatar na desnom krilu je jalov u našoj ligi , a kamoli protiv jednog Celtica.
Kovacevic najbolji.
Rahmanovic i Oremus mudonje.
Tatar na desnom krilu je jalov u našoj ligi , a kamoli protiv jednog Celtica.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Bogami i struka nije baš za pozitivne ocjene, stavljaš dva bloka sa 4 i 5 igrača a oni (Seltik) hodaju između linija i prodiru po boku kao da imamo samo trojicu u odbrani.
Joj očekivanja u pm kao da igramo protiv neke osrednje ekipe a ne ekipa koja je 8 pita zaredom bila prvak svoje zemlje i čiji jedan igrač vrijedi ko čitava naša ekipa.
Nemamo DM ovo je i super sa obzirom na okolnosti,greške na sredini terena strah da se krene u napad bojeći se katastrofe.
Nemamo DM ovo je i super sa obzirom na okolnosti,greške na sredini terena strah da se krene u napad bojeći se katastrofe.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Da mi prvo krenemo jednu stepenicu i ne ispadamo od Kukesija...Zete i takvih ekipa.
Evo ko je gledao juce CZ-Sudova, po 500KM se smijem kladiti da mi tu Sudovu ne bi prosli.
Eto na kojem smo mi nivou.
A kad skontam sad koliko vrijedimo 10M€...realnost je 3M€.
Mi smo coravi kod ociju koliko je nasa liga losa,kakav spor fudbal se igra, kako taktike nema, ma odron.
Zavaravamo se kad utrpamo nekoj Zvijezdi 09 par komada i svi se nalozimo.
Ne vidimo da u ekipi imas 2-3 igraca ozbiljna ovo ostalo za Evrope je smijesno.
Uhvatimo se mi nase lige to je za nas...ubijmo vrijeme
Evo ko je gledao juce CZ-Sudova, po 500KM se smijem kladiti da mi tu Sudovu ne bi prosli.
Eto na kojem smo mi nivou.
A kad skontam sad koliko vrijedimo 10M€...realnost je 3M€.
Mi smo coravi kod ociju koliko je nasa liga losa,kakav spor fudbal se igra, kako taktike nema, ma odron.
Zavaravamo se kad utrpamo nekoj Zvijezdi 09 par komada i svi se nalozimo.
Ne vidimo da u ekipi imas 2-3 igraca ozbiljna ovo ostalo za Evrope je smijesno.
Uhvatimo se mi nase lige to je za nas...ubijmo vrijeme
Bogami nije meni krivo kad mi gubimo a imamo neku igru, musku, pa nisu tobejarabi Bogovi ovi zeleni. Al kad ti potpuno izgubljeno izgledas bez neke ideje bez žara, kao da prvi put u zivotu igraju. Eh to je problem!
A kad dolaze u Sarajevo svi neki profesionalci sve bi to po 10k platu, pa kako ljudino? Kad ai izgubljen na terenu? Kako?
A kad dolaze u Sarajevo svi neki profesionalci sve bi to po 10k platu, pa kako ljudino? Kad ai izgubljen na terenu? Kako?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Poslije prvog poluvremena možemo biti zadovoljni rezultatom. Igra loša, u odbrani smo i solidni obzirom koliko su imali loptu. U napadu očajni. Čak smo i imali par lijepih šansi za kontru, otvorili se, ali kombinatorika katastrofa. Nema smirenosti i pregleda igre kod dodavanja pa se brzo sve usere. I naravno najveći problem je sprema, fudbal igraš ako možeš trčati i to je sve. Istaknuo bih i pohvalio Hodžića, odlično zatvaranje na lijevoj strani. I Kova pokazao da je pred njim budućnost.
Zadnja izmjena: broj6, dana/u 17 jul 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja ne znam zašto i kako su objavili oni na zvaničnoj da je ovo rasprodan stadionFudo je napisao/la:Znaci cim je vise od 10.000 pisi propaloDenchi je napisao/la:isto ko da ne igraju često protiv vakih ekipa tobejarabiFudo je napisao/la:Kako samo prepadnuti djeluju svi osim rahmanovica. Imas 2 put situaciju 4 na 3 i lopta ide u aut. Uklizuju par puta sami sebi i gube lopte. Mislim nije losa igra ali prepuna straha
ili pred 60.000 ljudi
![]()
![]()
![]()
Na terenu ne znam kad smo lošije izgledali, oči mi krvare.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahahahahhhahahahahahahhahahahahahahhah
Igraci nam sami padaju
Bez da ih iko dotakne
Padaju
Spetljaju se i padnu
Hahahahahahahahahhaahahhaahahah
Tatar otrca ispred lopte ostavi loptu iza sebe
Velkoski dodaje duhovima po glasgowu
Jeboteee jel realno koliki smo levati u ovoj predivnoj igri
Igraci nam sami padaju
Bez da ih iko dotakne
Padaju
Spetljaju se i padnu
Hahahahahahahahahhaahahhaahahah
Tatar otrca ispred lopte ostavi loptu iza sebe
Velkoski dodaje duhovima po glasgowu
Jeboteee jel realno koliki smo levati u ovoj predivnoj igri
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja bi Kurdica na zadnjeg veznog a Krste naprijed Tatar klupa. Nazalost al vidi se razlika u klasi, ljudi brzi, jaci, raznose nas u svakom duelu.
Treba ovog Tatara prodat sto prije
Trenutno korisnika/ca: James1987, nedimmmm1337 i 15 gostiju.