Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
AYAN je napisao/la:Hajmo organizovati neku akciju uz pomoc SportSport-a pa da se ovakav dres na kraju i usvoji...riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
Dres je jako lijep..
Predobar dres! Definitivno, bolji ne bi mogli imati.riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
nijanse su kao na svedskim dresovima, kad bi bile malo svjetlije super bi bilo
Zvjezdice su sastavni simbol i imaju svoj znacaj predstavljaju poseban simbol i neka ih gdje jesu one su na pravom mjestuRed Bull je napisao/la:Dres je moderan i kupio bih ga odmah, samo što bih ja izbacio ove zvjezdice, ne predstavljaju ama baš ništa bosanskohercegovačko, čak i na državnoj zastavi mi djeluju smiješno.
ovaj dres je perverzija,nema boljeg samo NIKEjasmin93 je napisao/la:Predobar dres! Definitivno, bolji ne bi mogli imati.riki je napisao/la:E ovako ,po vama dali bi trebalo mjenjati dizain,boju dresa Fudbalske/Nogometne reprezentacije BiH.Evo sa jednog foruma jedan prijedlog meni se bas svidja vase misljenje?????
pa ne možeš ni realizovati, dok naši kriminalci u savezu ne vide kakvog tala, nema ništa ni od adidasa, pume, nike isl.rob do bagro je napisao/la:prejak ovaj dres nike nema ga boljeg al hajd ti realizuj ovo