Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Koga briga za filmove i o tome hoce li se pricati o nekom vise nego o drugom i je li igrao lijepo ili nije? Gledaju se cinjenice i brojke. Ako bude prvi po broju GSa kad se svi penzionisu, najjaci ce biti ikada. A imace tu jos i tri-cetiri asa u rukavu ala svi Mastersi (ova dvojica ocito nece sve osvojiti), broj sedmica br. 1 itd. Trenutno nije najjaci ikada, ali sve su prilike da ce biti.
Hahah ma jel se to u tvom glasu neki strah osjeti.Cuj ti price bez obzira ako Novak sve rekorde obori nece bit kao ova dvojica hahaha.To mozda majstore u tvojoj glavi.Ali tvoja glava je jedan um i nije relevantna da prema njoj baziramo misljenje ostatka svjeta,KONTAS?Novak gazi ga vrhu i samo ga visa sila moze zaustavit.Ako u kosarci,nogometu ili nekom drugom sportu raspravljas o toj velicini onda mozes koristit neke krivine u pricama jer su to timski sportovi dok u tenisu nema toga.Sve je na induvidualnom nivou,ako si najbolji onda si najbolji nema krivina.Igramo 1 na 1 pobjedim te bolji sam cao.AA23 je napisao/la:Rafa je veći teniser od Novaka, sve dok ovaj nema više titula od njega na GSovima, isto je i za Rogera.
Meni iskreno nikad Novak neće biti što su ova dvojica u tenisu, ne znam, jednostavno tako će biti to i ostati, bez obzira na rekorde i broj titula, o ovoj dvojici će se pričati mnogo više nego o Novaku koliko god neke boljelo.
Btw. jel moguće da ljudi odma diskredituju Rafu jer mu se Novak približio na dva Slemauozbiljite se, ne bi me čudilo da opet Rafa i Roger pobjegnu Novaku par Slemova i sve tako, Federer ovakvom igrom može do novog Slema, malo sreće će biti više prisutno naredni put i ja nisam pesimističan.
Što se Rafe tiče, RG je njegov to se zna, a na USO je dobar u zadnje vrijeme, nek posluša žrijeb i eto šanse.
Previše se ushypao Novak, da mu ne bude zadnja ovo, a
Rafe vec kasni solidno za Novakom i nije uopste u toj prici za G.O.A.T-a .Ostaje samo da se skine Federer a to bi se moglo desit u najboljem slucaju za tacno godinu dana.U najgorem za 2,5 godine.
Sad Novak lagano napada Cincinati da postane jedini igrac koji ima sve masterse po 2 puta.A jedini je i koji ima sve masterse da te podsjetim.Na USO je veci favorit nego na WBD i tu ne bi trebalo bit prevelikih problema.Ostane mu jos sangaj da odbrani i to ce mu garantovat da obara tvog fedja sa prvog mjesta po sedmicama.Gledaj i uzivaj i napisi nam po neki komentar
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federer zaradio vise para od ove dvojice zajedno
Najbitnija zivotna statistika
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Cuj filmove snimaju..
Pa snimaju se i plasiraju zadruge i ostala smeca, pa to ne mora da znaci da je kvalitetnije od bilo kojeg kulturno-umjetnickog programa!
Normalno da su planetarno popularniji i medijski atraktivniji jedan Svajcarac i Španac od "nekog" istocnjaka, pogotovo sto se isti malo kasnije pojavio u odnosu na ovu dvojicu i srusio do tada oreol nedodirljivog i nepobjedivog dua koji je svjetsku tenisku publiku podijelio u 2 tabora.
Pitao bih te ja kakvi bi se filmovi snimali i kakva bi "misljenje medijskog mjenja" bilo da je Djoković recimo Amerikanac ili jos bolje receno Britanac....
Pa snimaju se i plasiraju zadruge i ostala smeca, pa to ne mora da znaci da je kvalitetnije od bilo kojeg kulturno-umjetnickog programa!
Normalno da su planetarno popularniji i medijski atraktivniji jedan Svajcarac i Španac od "nekog" istocnjaka, pogotovo sto se isti malo kasnije pojavio u odnosu na ovu dvojicu i srusio do tada oreol nedodirljivog i nepobjedivog dua koji je svjetsku tenisku publiku podijelio u 2 tabora.
Pitao bih te ja kakvi bi se filmovi snimali i kakva bi "misljenje medijskog mjenja" bilo da je Djoković recimo Amerikanac ili jos bolje receno Britanac....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Lupas gluposti!BosniaBoston je napisao/la:Federer zaradio vise para od ove dvojice zajednoNajbitnija zivotna statistika
1. Djoković 129 mil. $
2. Federer 122 mil $
3. Nadal 105 mil $
Zarada od osvojenih turnira...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
A i to je upitno "popularniji"marconato je napisao/la:Cuj filmove snimaju..![]()
23
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mislio sam na ukupni net worthmarconato je napisao/la:Lupas gluposti!BosniaBoston je napisao/la:Federer zaradio vise para od ove dvojice zajednoNajbitnija zivotna statistika
1. Djoković 129 mil. $
2. Federer 122 mil $
3. Nadal 105 mil $
Zarada od osvojenih turnira...
#Punoljetstvo
Ma sve i da nisu, neka bude da jesu, a ovaj da ih i dalje tambura, nemam nista protivGOAT je napisao/la: A i to je upitno "popularniji"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mi se nećemo miješati (mi, navijači Federera), nije to naša borba.AA23 je napisao/la:Rafa je veći teniser od Novaka, sve dok ovaj nema više titula od njega na GSovima, isto je i za Rogera.
Meni iskreno nikad Novak neće biti što su ova dvojica u tenisu, ne znam, jednostavno tako će biti to i ostati, bez obzira na rekorde i broj titula, o ovoj dvojici će se pričati mnogo više nego o Novaku koliko god neke boljelo.
Btw. jel moguće da ljudi odma diskredituju Rafu jer mu se Novak približio na dva Slemauozbiljite se, ne bi me čudilo da opet Rafa i Roger pobjegnu Novaku par Slemova i sve tako, Federer ovakvom igrom može do novog Slema, malo sreće će biti više prisutno naredni put i ja nisam pesimističan.
Što se Rafe tiče, RG je njegov to se zna, a na USO je dobar u zadnje vrijeme, nek posluša žrijeb i eto šanse.
Previše se ushypao Novak, da mu ne bude zadnja ovo, a
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako su izašli 
Kako će biti lijepo kad opet neki Gmazovi počnu da ga hvataju, volim što ste ubijeđeni, lako se to samopouzdanje obije o glavu.
Sjećam se kako su prije par godina već ga proglasili da će biti GOAT jer nije mu niko mogao ništa, onda prc i ova dvojica pobjegla ispred još, ko kaže da su Rafa i Roger otpisani, vi? Jel se vaše mišljenje računa? Moje mišljenje je kao i većine, da priči Roger-Rafa Novak nikada neće svojim karakterom, stavom, igrom prići, nikad i tako će da bude, znam da boli ybg, sad će da kažu da ih svi mrze
.
Novakova nesreća je ta što su se ova dvojica desila prije njega, tajming, yebiga.
Ljudi su ubijeđeni da je to zbog toga što je Novak istočnjak, ali bio je i Marat Safin pa ga ljudi voljeli i poštovali, cijenili, ali eto Novaka mrze jer je Srbin
Neće se na vašu žalost pojaviti zadugo neki teniser i karakter koji će da osvoji toliko fanova kao ova dvojica, ti bukvalno možeš da praviš filmove (kao što neko reče gore) na osnovu ove dvojice, bajka, priča, romansa teniska koja je najveća ikad. Ovaj je borac, drugi je umjetnik, obojica imaju šampionske duhove i jedan su drugom najveći rivali otkako su stupili na tenisku scenu.
Deranje majica i lomljenje reketa, psovanje familije, jadan on sam se bori protiv sviju, žrtva Novak niko ga ne voli i slično
sve se pokaže na terenu, po zaslugama, a Kirdžonja ga najbolje opisuje, pokušaj da bude Roger/Rafa, medjutim uvijek će ostati onaj " treći " pored Rafe i Rogera, my apologies 
@Uno
Ma znam prijatelju, ali koliko god bio fan Rogera ne mogu da vjerujem da su ljudi najahali disrespektovati Rafu odjednom, čuj nije kontender za GOATa

Kako će biti lijepo kad opet neki Gmazovi počnu da ga hvataju, volim što ste ubijeđeni, lako se to samopouzdanje obije o glavu.
Sjećam se kako su prije par godina već ga proglasili da će biti GOAT jer nije mu niko mogao ništa, onda prc i ova dvojica pobjegla ispred još, ko kaže da su Rafa i Roger otpisani, vi? Jel se vaše mišljenje računa? Moje mišljenje je kao i većine, da priči Roger-Rafa Novak nikada neće svojim karakterom, stavom, igrom prići, nikad i tako će da bude, znam da boli ybg, sad će da kažu da ih svi mrze
Novakova nesreća je ta što su se ova dvojica desila prije njega, tajming, yebiga.
Ljudi su ubijeđeni da je to zbog toga što je Novak istočnjak, ali bio je i Marat Safin pa ga ljudi voljeli i poštovali, cijenili, ali eto Novaka mrze jer je Srbin
Neće se na vašu žalost pojaviti zadugo neki teniser i karakter koji će da osvoji toliko fanova kao ova dvojica, ti bukvalno možeš da praviš filmove (kao što neko reče gore) na osnovu ove dvojice, bajka, priča, romansa teniska koja je najveća ikad. Ovaj je borac, drugi je umjetnik, obojica imaju šampionske duhove i jedan su drugom najveći rivali otkako su stupili na tenisku scenu.
Deranje majica i lomljenje reketa, psovanje familije, jadan on sam se bori protiv sviju, žrtva Novak niko ga ne voli i slično
@Uno
Ma znam prijatelju, ali koliko god bio fan Rogera ne mogu da vjerujem da su ljudi najahali disrespektovati Rafu odjednom, čuj nije kontender za GOATa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Treba se podrzat stari(ji) rivalUnofficialpage je napisao/la:Mi se nećemo miješati (mi, navijači Federera), nije to naša borba.AA23 je napisao/la:Rafa je veći teniser od Novaka, sve dok ovaj nema više titula od njega na GSovima, isto je i za Rogera.
Previše se ushypao Novak, da mu ne bude zadnja ovo, a![]()
#Punoljetstvo
Imao sam i rasprave sa tobom, različita mišljenja, ali nakon ovog posta ti samo mogu reći kapa dole majstore, u riječ si rekao suštinu sve priče!AA23 je napisao/la:Kako su izašli
Sjećam se kako su prije par godina već ga proglasili da će biti GOAT jer nije mu niko mogao ništa, onda prc i ova dvojica pobjegla ispred još, ko kaže da su Rafa i Roger otpisani, vi? Jel se vaše mišljenje računa? Moje mišljenje je kao i većine, da priči Roger-Rafa Novak nikada neće svojim karakterom, stavom, igrom prići, nikad i tako će da bude, znam da boli ybg, sad će da kažu da ih svi mrze.
Deranje majica i lomljenje reketa, psovanje familije, jadan on sam se bori protiv sviju, žrtva Novak niko ga ne voli i sličnosve se pokaže na terenu, po zaslugama, a Kirdžonja ga najbolje opisuje, pokušaj da bude Roger/Rafa, medjutim uvijek će ostati onaj " treći " pored Rafe i Rogera, my apologies
@Uno
Ma znam prijatelju, ali koliko god bio fan Rogera ne mogu da vjerujem da su ljudi najahali disrespektovati Rafu odjednom, čuj nije kontender za GOATa![]()
![]()
![]()
Ma znao sam da će se roditi Noletovi botovi ovdje, samo sam čekao da prodje par dana da ih vidiš kako niču, skoči pa reci hop, a ne " Novak goat boat, rafa nije ni za goata, federer djed stari na drogama, novak da nije povrede bio bi sad najjaci bua bua.. "shevchet je napisao/la:Imao sam i rasprave sa tobom, različita mišljenja, ali nakon ovog posta ti samo mogu reći kapa dole majstore, u riječ si rekao suštinu sve priče!AA23 je napisao/la:Kako su izašli
Sjećam se kako su prije par godina već ga proglasili da će biti GOAT jer nije mu niko mogao ništa, onda prc i ova dvojica pobjegla ispred još, ko kaže da su Rafa i Roger otpisani, vi? Jel se vaše mišljenje računa? Moje mišljenje je kao i većine, da priči Roger-Rafa Novak nikada neće svojim karakterom, stavom, igrom prići, nikad i tako će da bude, znam da boli ybg, sad će da kažu da ih svi mrze.
Deranje majica i lomljenje reketa, psovanje familije, jadan on sam se bori protiv sviju, žrtva Novak niko ga ne voli i sličnosve se pokaže na terenu, po zaslugama, a Kirdžonja ga najbolje opisuje, pokušaj da bude Roger/Rafa, medjutim uvijek će ostati onaj " treći " pored Rafe i Rogera, my apologies
@Uno
Ma znam prijatelju, ali koliko god bio fan Rogera ne mogu da vjerujem da su ljudi najahali disrespektovati Rafu odjednom, čuj nije kontender za GOATa![]()
![]()
![]()
![]()
Nekoliko sedmica prije ljudi pisali kako je Rafa ispred Rogera na pojam GOATa, a sad Rafa nije ni za GOATa a Federer je njegov preostali rival do kojeg mu " još malo " fali da ga predje a " ionako je već nole boat goat bla bla "
Joj ti poredjenja, Safin koji je uzeo 2 GS i Djoković koji prijeti da postane najveci ikada?!AA23 je napisao/la:
Ljudi su ubijeđeni da je to zbog toga što je Novak istočnjak, ali bio je i Marat Safin pa ga ljudi voljeli i poštovali, cijenili, ali eto Novaka mrze jer je Srbin![]()
Zar ti stvarno mislis da njima nije veliki trn u oku da tamo neki lik s Balkana bude No1?!
Bas zato nema nista sladje nego kad se Novak popisa po 14 000 debilno-retardiranih britanaca sto mu urlaju na duplu servis gresku!
Koga uostalom boli ona stvar ko je popularniji, kad je jedino mjerodavno ono sto pokazes na terenu i sta osvojis!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poenta je u tome da je sport na kraju krajeva obicna zabava za sire narodne mase,te da uprkos tome sto Nole ima dosta sanse da bude koza,uvijek ce ovi biti sinonim za taj sport.Npr Bach je najznacajniji muzicar svih vremena,pa idalje vecina ljudi bi radije slusali Drakea nego njega.Isto kao sto bi radije gledali Rogera i Rafu nego Noleta cak i ako Nole ih prestigne po trofejima.A i ima tu dosta i do stila igre.Ne slazem se u potpunosti sa njihovom teorijom,ali vidim poentumarconato je napisao/la:Joj ti poredjenja, Safin koji je uzeo 2 GS i Djoković koji prijeti da postane najveci ikada?!AA23 je napisao/la:
Ljudi su ubijeđeni da je to zbog toga što je Novak istočnjak, ali bio je i Marat Safin pa ga ljudi voljeli i poštovali, cijenili, ali eto Novaka mrze jer je Srbin![]()
![]()
Zar ti stvarno mislis da njima nije veliki trn u oku da tamo neki lik s Balkana bude No1?!
Bas zato nema nista sladje nego kad se Novak popisa po 14 000 debilno-retardiranih britanaca sto mu urlaju na duplu servis gresku!
Koga uostalom boli ona stvar ko je popularniji, kad je jedino mjerodavno ono sto pokazes na terenu i sta osvojis!!!
#Punoljetstvo
Kakvo ti je to poređenje Bach-Drake? Muzika je stvar ukusa, ne možeš odrediti ko je najbolji. Možeš samo odrediti ko je najpopularniji i ko najviše zarađuje. Ovdje jasno imaš stavke koje te definišu najboljim ikada. Što neko ranije napisa, individualni je sport, tačno se sve može odrediti. Slažem se da će Rafa i Roger vjerovatno ostati popularniji od njega, ali njega će boliti ona stvar ako postane GOAT kad se sve završi. I definitivno će biti film sa njima trojicom, nema šanse da prave samo o Rogeru i Rafi.BosniaBoston je napisao/la: Poenta je u tome da je sport na kraju krajeva obicna zabava za sire narodne mase,te da uprkos tome sto Nole ima dosta sanse da bude koza,uvijek ce ovi biti sinonim za taj sport.Npr Bach je najznacajniji muzicar svih vremena,pa idalje vecina ljudi bi radije slusali Drakea nego njega.Isto kao sto bi radije gledali Rogera i Rafu nego Noleta cak i ako Nole ih prestigne po trofejima.A i ima tu dosta i do stila igre.Ne slazem se u potpunosti sa njihovom teorijom,ali vidim poentu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Boli njih ki.ta hoce li biti ili nece imaju para za 8 koljena familije(federer vjerovatno i za vise)Finn je napisao/la:Kakvo ti je to poređenje Bach-Drake? Muzika je stvar ukusa, ne možeš odrediti ko je najbolji. Možeš samo odrediti ko je najpopularniji i ko najviše zarađuje. Ovdje jasno imaš stavke koje te definišu najboljim ikada. Što neko ranije napisa, individualni je sport, tačno se sve može odrediti. Slažem se da će Rafa i Roger vjerovatno ostati popularniji od njega, ali njega će boliti ona stvar ako postane GOAT kad se sve završi. I definitivno će biti film sa njima trojicom, nema šanse da prave samo o Rogeru i Rafi.BosniaBoston je napisao/la: Poenta je u tome da je sport na kraju krajeva obicna zabava za sire narodne mase,te da uprkos tome sto Nole ima dosta sanse da bude koza,uvijek ce ovi biti sinonim za taj sport.Npr Bach je najznacajniji muzicar svih vremena,pa idalje vecina ljudi bi radije slusali Drakea nego njega.Isto kao sto bi radije gledali Rogera i Rafu nego Noleta cak i ako Nole ih prestigne po trofejima.A i ima tu dosta i do stila igre.Ne slazem se u potpunosti sa njihovom teorijom,ali vidim poentu
A sto se tice trke za GOATa sacekacemo.Poenta je bila da je sport idalje samo zabava,te da nema 100% jasno definisanih stacki.Nekom su bitniji GSovi,nekom sedmice,nekom ovo,nekom ono itd...
#Punoljetstvo
Vala i taj argument "Fed igra najljepsi tenis" je stvar ukusa. Ok vecini je taj njegov jednorucni backhand i kretnje po terenu lijep al meni licno vala je ljepse gledat one razmjene Nadala i Noleta s vrhunca kad jedno 3-4 puta po poenu obojica izvuku nemoguc udarac iz nemoguce situacije. Ne znam kako ista moze biti impresivnije od Noletove sposobnosti da bilo koji udarac vrati pod noge protivniku il da neki udarac koji bi u 99% situacija bio efektan winnera vrati jednakom snagom i uzme poen.
Cinjenica je da je Nole u zadnjoj deceniji samarao Nadala i Feda u velikoj vecini situacija. Od toga da je Feda dobio 3 od 3 puta u njegovom dvoristu do toga da je znao Nadala na zemlji resetovat na fabricke postavke. Mislim da nema sumnje da je Noletov najbolji tenis ujedno i najbolji tenis nekog tenisera ikad. Federeru i Nadalu ce ako Nole nastavi ovim ritmom (sto je vrlo realno) kroz koju godinu ostat samo ti "subjektivni" argumenti o ljepsoj igri il cemu vec te to da ce uvijek biti popularniji od Noleta.
Cinjenica je da je Nole u zadnjoj deceniji samarao Nadala i Feda u velikoj vecini situacija. Od toga da je Feda dobio 3 od 3 puta u njegovom dvoristu do toga da je znao Nadala na zemlji resetovat na fabricke postavke. Mislim da nema sumnje da je Noletov najbolji tenis ujedno i najbolji tenis nekog tenisera ikad. Federeru i Nadalu ce ako Nole nastavi ovim ritmom (sto je vrlo realno) kroz koju godinu ostat samo ti "subjektivni" argumenti o ljepsoj igri il cemu vec te to da ce uvijek biti popularniji od Noleta.
Kad pocnu pricati pricu o broju fanova, popularnosti, snimanju filmova i ljepoti igre u korist Federera ili Nadala jos navedu Davis kup ko neki faktor znas koliko je sati...ne trebai ti nikakvo priznanje ovo je jos bolje 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pajac hardcore navijac Nadala 
#Punoljetstvo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.