FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte kakve dresove jbt..samo liniju neku bijelu povucite nek se nesto desi
Kakve smo kurate sreće pa izvukosmo Celtic. Da je neki drugi bio, možda bi i prošli. 2-1 je podnošljivo. Al ipak treba imati puuuuno sreće za dalje.
Ovaj Šofranac kod nas svako 5 dana povreda ili neki problemi, ovamo razvaljuje.. svašta
Da vidimo sad u kojem broju cemo ispostovati klub i igrace u nedjelju
- siroliver69
- Kontakt:
Nije ovo loše toliko bilo, jbg...tanjoha smo mi za evrope još u igrackom a posebno u strucnom segmentu.
I, da, koja budala pusti Šofranca olako, nije mi jasno. Ne zbog gola, nego inace. Još Lazic ako ode
I, da, koja budala pusti Šofranca olako, nije mi jasno. Ne zbog gola, nego inace. Još Lazic ako ode
koja razlika jbt...ne samo u kondiciji nego koliko su ljudi samo fizicki jaci pa oni vase igrace odguraju od lopte kao da su ne juniori nego pjetlici...pojedini od ovih igraca sarajeva nemaju sta da traze u klubu dogodine ako se zeli napraviti iskorak...velkoski prvi...koliko je covjek trom to je prosto nevjerovatno..po meni ono sto je on odigrao mogao je odigrati i mustafic i dzokanovic..nista ama bas nista drugacije nebi bilo. tatar i hebibovic mogu biti samo rezervna krila a sa njima kao starterima tesko ce se ista ozbiljnije moci napravit...po meni hus je napravio katastrofalnu gresku sto nije poceo sa sabanovicem da momku da sansu i da skuplja iskustvo jer rezultat nebi bio nista drugaciji niti bi bolje prosli da je tatar bio lijevo umjesto milanovica a hebib na desnom krilu...zasto neprobati sa handzicem kao starterom jer ahmetovic sve vise i vise lici na na panja...da bi se sarajevo moglo nadati necemu protiv ekipa koju su taj nizi 2gi rang ili jaci 3ci rang tipa celtic zvezda itd treba vam jos 6 do 7 pojacanja tj igraca 3ceg ranga tipa oremus s tim da u timu ostanu serbecic lazic oremus i kovacevic....
Treba srece u zdrijebu, vidjet cemo sve u ponedjeljak nadam se nekom koga mozemo proc pa u PlayOffu sta Bog da, mozes i tamo naletit na nekoga "slabijeg" al uz ludu srecuStroj1946 je napisao/la:Kakve smo kurate sreće pa izvukosmo Celtic. Da je neki drugi bio, možda bi i prošli. 2-1 je podnošljivo. Al ipak treba imati puuuuno sreće za dalje.
Cekaj tek je dvije sastaviobroj6 je napisao/la:Ovaj Šofranac kod nas svako 5 dana povreda ili neki problemi, ovamo razvaljuje.. svašta
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako se ne varam dobijamo nekog od ovih sto prodju 2. pretkolo EL.miky_hz je napisao/la:CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
The New Saints v København
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Crvena zvezda v HJK Helsinki
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
Znaci mi cemo na nekog od ovih porazenih ako sam skontao?
Ova tri(boldirana) ako fulimo,mislim da smo protiv ostalih ako ne favoriti onda sigurno isti.
Sve mi znamo.
Mi smo nositelji, jos uvijekmiky_hz je napisao/la:CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
Ova tri(boldirana) ako fulimo,mislim da smo protiv ostalih ako ne favoriti onda sigurno isti.
Jel ovih 10 ekipa(ukljucujuci i nas) cine taj zrijeb koje ekipe mozemo dobiti?
Ako smo nosioci, bgmi imamo dobre sanse da izvucemo protivnika protiv kojwg se moze igrati.
Iliovih 9 ekipa i mi smo nositelji i igramo protiv ovih sto dolaze iz drugog pretkola EL ?
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel ovo kukaju za Sofrancom?
Krv ti yebem
Krv ti yebem
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Pitaristok
- Kontakt:
Ja bih pocrnio i mađaremiky_hz je napisao/la:CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
Ma madjari prolaze, da je Valettu izvuc bilo bi superPitaristok je napisao/la:
Ja bih pocrnio i mađaremiky_hz je napisao/la:CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
Realno nismo se obrukali u dvomeču sa Celticom!!!
Ljudi su za klasu bolji, možda smo prošli bolje protiv njih nego što bi neke ekipe iz ovog kola.
Čekamo ponedeljak pa mozda nam se sreća vrati onda
Ljudi su za klasu bolji, možda smo prošli bolje protiv njih nego što bi neke ekipe iz ovog kola.
Čekamo ponedeljak pa mozda nam se sreća vrati onda
miky_hz je napisao/la:Cekaj tek je dvije sastaviobroj6 je napisao/la:Ovaj Šofranac kod nas svako 5 dana povreda ili neki problemi, ovamo razvaljuje.. svašta
Hahahaha, sad il nikad! Na kraju najgori od nenositeljatm01hzne je napisao/la:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Da mi je neko ponudio ovaj rezultat prije dvomeča, odmah bih potpisao. Imali smo propusta i imamo za čime žaliti, ali sve u svemu prolazna i za igrače i Husrefa. Samo da nas sreća sad pomazi u 3. pretkolu EL, a i jedan dmf bi legao, Emire! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo Losers prije nije pisalo, znaci editovali su temu al nisu mjenjali "gresku"tm01hzne je napisao/la:
Suti samo da ih je kako izvuci u ponedeljak,pojeo bi ga Ahmo ko dijete buhtlubroj6 je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Cekaj tek je dvije sastaviobroj6 je napisao/la:Ovaj Šofranac kod nas svako 5 dana povreda ili neki problemi, ovamo razvaljuje.. svašta![]()
ja ne vjerujem kakva letva će igrati drugo pretkolo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Laganini1986 i 9 gostiju.