FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za 6/10 potencijalnih ekipa u 3 pretkolu sam siguran da bi prošli, ali naša sreća pri izvlačenju....
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dosta je vise Atalanta i Gladbacha i Celtica mora i nas nekad Bog pogledatBordoSarajevo je napisao/la:Za 6/10 potencijalnih ekipa u 3 pretkolu sam siguran da bi prošli, ali naša sreća pri izvlačenju....
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa znači da definitivno nije greška, ljudi odma editovali kad je odsviran kraj, da je bila greška, ista bi bila uklonjena i ispravljena u roku 5 minuta a ne bila tu sedmicama.extazy je napisao/la:Ovo Losers prije nije pisalo, znaci editovali su temu al nisu mjenjali "gresku"tm01hzne je napisao/la:
FK Sarajevo
De jos mi recite da su i ova tri sto sam ih boldirao nosioci sa nama i da vec krenem slavit 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa ako smo nositelji i oni su nositelj sa namamiky_hz je napisao/la:De jos mi recite da su i ova tri sto sam ih boldirao nosioci sa nama i da vec krenem slavit
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šofranac letva? Čovjeka pratili pehovi od kako je došao. Kad su mu riješili probleme s devijacijom nosa, sve je bilo uredu. Trebao se sad ostaviti, bio bi odličan u paru s Šerbečićem. Čuj letva, reprezentativac Crne Gore i igrao u Rijeci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Stas' popit pašaextazy je napisao/la:Pa ako smo nositelji i oni su nositelj sa namamiky_hz je napisao/la:De jos mi recite da su i ova tri sto sam ih boldirao nosioci sa nama i da vec krenem slavit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja koliko sam shvatio ovi parovi što pišemo nam nisu mogući protivnici, nego oni koji prođu drugo pretkolo lige evrope a u champions path sutm01hzne je napisao/la:
Gubitnici ovih sto si nabrojao i mi sml nosioci u trexem pretkolu EL.miky_hz je napisao/la:De jos mi recite da su i ova tri sto sam ih boldirao nosioci sa nama i da vec krenem slavit
Sad treba nekl da izvadi i postavi potencijalne nenositelje
I ja to mislim hahahbroj6 je napisao/la:Ja koliko sam shvatio ovi parovi što pišemo nam nisu mogući protivnici, nego oni koji prođu drugo pretkolo lige evrope a u champions path sutm01hzne je napisao/la:
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 17 jul 2019, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ima nezgodni protivnika koji nisu nositelji Ludogorec, šerif, Slovan, Piast poljaci, Astana. Tako da sve je do srece bio ili ne nosioc isto je.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A čemu brutalno laganje?Historicar je napisao/la:OD SVIH NENOSITELJA, SAMO MI I PARTIZANI NISMO PROŠLI DALJE.ŠUGAVA SUTJESKA IZBACILA SLOVAN, ŠOFRANAC IGRAČ UTAKMICE![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Piše da su nenositelji oni koji su ispali u 1. pretkolu LP (ch path), prošli u 2. pEL te prođu to 2.
PLAYOFF
https://****.oslobodjenje .ba/evropska-takmicenja/poznati-potencijalni-protivnici-sarajeva-u-trecem-pretkolu-evropske-lige/160783tm01hzne je napisao/la:I ja to mislim hahahbroj6 je napisao/la:Ja koliko sam shvatio ovi parovi što pišemo nam nisu mogući protivnici, nego oni koji prođu drugo pretkolo lige evrope a u champions path sutm01hzne je napisao/la:
Prati se forum hahaha
Vakat je više za malo **** sreće u izvlačenju, nakon ovih ekipa iz liga petice, Celtica i pizdarija! Samo me boli što ista dva gola primamo sa 25m. On se namješta, nikog u bloku, tačno bih kosu čupao od muke.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
SP Tre Penne (SMR)* v Sūduva (LTU)
Piast Gliwice (POL) v Riga FC (LVA)
Partizani (ALB) v Sheriff Tiraspol (MDA)
Group 2
Ararat Armenia(ARM) v Lincoln Red Imps (GIB)*
Valur Reykjavík (ISL) v Ludogorets (BUL)
Slovan Bratislava (SVK) v Feronikeli (KOS)
Group 3
Santa Coloma (AND)** v Astana (KAZ)
HB Tórshavn (FRO) v Linfield (NIR)
Shkëndija (MKD) v F91 Dudelange (LUX)
Piast Gliwice (POL) v Riga FC (LVA)
Partizani (ALB) v Sheriff Tiraspol (MDA)
Group 2
Ararat Armenia(ARM) v Lincoln Red Imps (GIB)*
Valur Reykjavík (ISL) v Ludogorets (BUL)
Slovan Bratislava (SVK) v Feronikeli (KOS)
Group 3
Santa Coloma (AND)** v Astana (KAZ)
HB Tórshavn (FRO) v Linfield (NIR)
Shkëndija (MKD) v F91 Dudelange (LUX)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znači editovali su ovo sad i opet su nas ostavili kao nosioce.. šta je reć' batm01hzne je napisao/la:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Tako je, a to bi mogli biti Ludogorec, Astana, Slovantm01hzne je napisao/la:Piše da su nenositelji oni koji su ispali u 1. pretkolu LP (ch path), prošli u 2. pEL te prođu to 2.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, Proximic i 24 gosta.