FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A i jesmo se bili uzjebali daj nam jakog protivnika godinama unazad. Evo evo sad 2 godine zaredom. Nadam se da nam se vise nece ispunjavati ta zelja.
POZNATI SU POTENCIJALNI PROTIVNICI U EL!
Potencijalni protivnici FK Sarajevo u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Europa League su poražene ekipe iz ispod nabrojanih parova.
CFR Cluj v Maccabi Tel-Aviv
BATE Borisov v Rosenborg
The New Saints v København
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Crvena zvezda v HJK Helsinki
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
1. Cluj- FKS 70-30
2. Bate-FKS 65-35
3. New Saints-FKS 20-80
4. Valleta-FKS 20-80
5.Dundalk-FKS 25-75
6. Saburtalo-FKS 40-60
7.Nomme-FKS 35-65
8.HJK-FKS 55-45
9.AIK-FKS 55-45
10. Sutjeska-FKS 35-65
Izvlacimo Valletu ili Nomme.
Potencijalni protivnici FK Sarajevo u trećem kolu kvalifikacija za UEFA Europa League su poražene ekipe iz ispod nabrojanih parova.
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
1. Cluj- FKS 70-30
2. Bate-FKS 65-35
3. New Saints-FKS 20-80
4. Valleta-FKS 20-80
5.Dundalk-FKS 25-75
6. Saburtalo-FKS 40-60
7.Nomme-FKS 35-65
8.HJK-FKS 55-45
9.AIK-FKS 55-45
10. Sutjeska-FKS 35-65
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahaha tačnorevolt je napisao/la:A i jesmo se bili uzjebali daj nam jakog protivnika godinama unazad. Evo evo sad 2 godine zaredom. Nadam se da nam se vise nece ispunjavati ta zelja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Po ovome smo omda nenosiocivest je napisao/la:POZNATI SU POTENCIJALNI PROTIVNICI U EL!
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
1. Cluj- FKS 70-30
2. Bate-FKS 65-35
3. New Saints-FKS 20-80
4. Valleta-FKS 20-80
5.Dundalk-FKS 25-75
6. Saburtalo-FKS 40-60
7.Nomme-FKS 35-65
8.HJK-FKS 55-45
9.AIK-FKS 55-45
10. Sutjeska-FKS 35-65
Ovo nije tačnovest je napisao/la:POZNATI SU POTENCIJALNI PROTIVNICI U EL!
BATE Borisov v Rosenborg
Ferencváros v Valletta
Dundalk v Qarabağ
Saburtalo v GNK Dinamo
Celtic v Nõmme Kalju
Maribor v AIK
Sutjeska v APOEL
1. Cluj- FKS 70-30
2. Bate-FKS 65-35
3. New Saints-FKS 20-80
4. Valleta-FKS 20-80
5.Dundalk-FKS 25-75
6. Saburtalo-FKS 40-60
7.Nomme-FKS 35-65
8.HJK-FKS 55-45
9.AIK-FKS 55-45
10. Sutjeska-FKS 35-65
i mene to buni, konto sam da ce se znat zasigurno sta smo, al kako god i ko nenositelj ima klubova koje bi lako prosliMortemHz je napisao/la:Znači editovali su ovo sad i opet su nas ostavili kao nosioce.. šta je reć' batm01hzne je napisao/la:
Joj sto vi mene j.ebete sad,taman me dobrila uhvatila sad mi govorite nije tacno ovo idu neku drugi protivnici.
I ova UEFA sere te vako te nako
I ova UEFA sere te vako te nako
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da vam bude lakse, svi koji su ispali u prvom pretkolu LP, i drugom pretkolu LP su nama moguci protivnici. Eh sad da li cemo to docekat kao nositelji ili nenositelji, to jos niko ne zna. Al cisto sumnjam da mozemo biti nosioci, eventualno da automatski taj lucky loser bude nosioc.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
bordobijeli
- Kontakt:
U drugom pretkolu lige prvaka ima 10 parova a u
drugom pretkolu evropske lige ima 9 parova sto znaci prolazi 19 timova u trece pretkolo i mi smo 20 ekipa. Eh sad koje nositelj ko ne to je još ?? Po ovom sad uefinom ima 11 kao nosioca i 9 koji nisu a vidjecemo.
drugom pretkolu evropske lige ima 9 parova sto znaci prolazi 19 timova u trece pretkolo i mi smo 20 ekipa. Eh sad koje nositelj ko ne to je još ?? Po ovom sad uefinom ima 11 kao nosioca i 9 koji nisu a vidjecemo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa gledam ove liste, lakši protivnici bi bili kad bi bili nenosioci, makar po imenima

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je, put šampiona. A za potove ce se znati kad saberu to sve, ko je u igri za playoff.bordobijeli je napisao/la:U drugom pretkolu lige prvaka ima 10 parova a u
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
u 2 kolu imas 15 nositelja i 3 nenositelja u PlayOffu imas 6 nositelja i 10 nenositelja, nama srece treba bili nositelji il nenositelji, al ne treba luda sreca, vec samo da ne izvucemo 3/4 od mogucih 10bordobijeli je napisao/la:U drugom pretkolu lige prvaka ima 10 parova a u
Zayebani su Bgm i oni, ako budemo imali vise volje. Pobjeda je naša.joker90 je napisao/la:Next!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možemo li ispoštovati voljeni klub u nedjelju sa posjetom???
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vrlo važna utakmica u nedjelju, strašan start bi bio kad bi odma otresli glavnog konkurenta.
FK Sarajevo
Bez dileme...ako se na svim ostalim igracima primjetila razlika u kvaliteti i superiornosti domacih igraca, niti jednog trenutka u duel igri nisam vidio da je Celticov igrac superiorniji od Hodzica, bilo da je rijec o njihovom beku, krilu ili veznom koji bi se nasao oci u oci s Hodzicem.Fudo je napisao/la:Zamjerite koliko hocete ali Hodzic je meni najbolji kod nas u ove 2 tekme
...isti mi je profil igraca kao i Oremus, samo sto je jedan bek a drugi vezni...dobro postavljanje, sitniji koraci,,okretni, dobri na lopti, vole je povuci...dva najveca pojacanja za sada u svakom slucaju.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 17 jul 2019, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sta je sa zutima dal se prenose ? Mrzi me gledat u pravilima UEFA jer ne vjerujem dacu naci
Imali smo paklen dvomeč gdje je ova naša ekipa prošla vatreno krštenje, oni su igrali sa poluamaterima. Nismo se obrukali, tako da bi posjeta mogla za vikend biti baš top. Mora se ovo iskoristiti i odmah da im na 3 boda idemo. Samo jako protiv Zrinjskog! Šta je sa Letićem i povredom?ledesma je napisao/la:Zayebani su Bgm i oni, ako budemo imali vise volje. Pobjeda je naša.joker90 je napisao/la:Next!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
sad sto sam procito kaze da se zuti brisu u PlayOffu, malo smo bespotrebno zute dobijali, nadam se da nece napravit pometnju nekuextazy je napisao/la:Sta je sa zutima dal se prenose ? Mrzi me gledat u pravilima UEFA jer ne vjerujem dacu naci
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.