Treći žuti je suspenzija, znači svi mogu dobit još po jedan a tek onda onaj sljedeći je suspenzija.extazy je napisao/la:sad sto sam procito kaze da se zuti brisu u PlayOffu, malo smo bespotrebno zute dobijali, nadam se da nece napravit pometnju nekuextazy je napisao/la:Sta je sa zutima dal se prenose ? Mrzi me gledat u pravilima UEFA jer ne vjerujem dacu naci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hodzic je dosta neinteligentan igrac. Voljni momenat mu je bio na nivou.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Hocel ba neko napisat kad je utakmica u nedelju ?
Hvala.
Hvala.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
mozda sam i previse optimistican, ali cu se iskreno razocarati posjetom manjom od 10 milja, eto odigrali protiv Celtica dvomec, za nase uslove solidno odigrali, pogotovo kako smo proslih godina znali, s tim sto imamo potencijala i za vise, bilo je tu i dosta nekog straha u dvomecu, a eto dolazi ti realno idealna ekipa za 1. kolo PL, vjerovatno najveci konkurent za titulu, pojacali se dobro, spremni i oni, ocekujem da tempo utakmice bude realno iznad nekog prosjeka PLBIH, pa ne znam sta vise treba da bi raja dosla u sto vecem broju na utakmicuMortemHz je napisao/la:Možemo li ispoštovati voljeni klub u nedjelju sa posjetom???
Pyro is not a crime !
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kovacevic odlican kalibar lige petice
Hebibovic solidno
Hodžić se uozbiljio vrlo dobar
Lazic u prvom par greska poslje standardno dobar
Šebercic ima neka loša dodavanja al ok
Oremus odlicno samo kod drugog gola se povlacio a treba napasti loptu
Krste borio se kapitenski ne zelim loše nista reci ma da je upitno koliko daje na ovoj poziciji.
Rahmanovic bolji nego u prvoj utakmici veceras ok
Milanovic tanko veceras
Tatar loš al zabio i to je njegov veliki kvalitet sto je pribran u šansama i cesto zabija da Hebibovic ima njegovu realizaciju igrao bi u Milanu
Ahmetovic kao uvijek trcao al veceras bez nekog konkretnog ucinka.
Sisic solidno
Djokanovic mi se svidjeo kako je odvazan samo naprijed. Guzina 5 min premalo igrao.
U nedjelju svi na kosevo!!!
Hebibovic solidno
Hodžić se uozbiljio vrlo dobar
Lazic u prvom par greska poslje standardno dobar
Šebercic ima neka loša dodavanja al ok
Oremus odlicno samo kod drugog gola se povlacio a treba napasti loptu
Krste borio se kapitenski ne zelim loše nista reci ma da je upitno koliko daje na ovoj poziciji.
Rahmanovic bolji nego u prvoj utakmici veceras ok
Milanovic tanko veceras
Tatar loš al zabio i to je njegov veliki kvalitet sto je pribran u šansama i cesto zabija da Hebibovic ima njegovu realizaciju igrao bi u Milanu
Ahmetovic kao uvijek trcao al veceras bez nekog konkretnog ucinka.
Sisic solidno
Djokanovic mi se svidjeo kako je odvazan samo naprijed. Guzina 5 min premalo igrao.
U nedjelju svi na kosevo!!!
19 satiLik je napisao/la:Hocel ba neko napisat kad je utakmica u nedelju ?
Hvala.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?
Sprcimo treneru Celtica staru za ovaj komentar, ali jesmo ih vala krpili po nogama ko da je kantonalna liga. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Može li nas biti 12k ?MortemHz je napisao/la:Možemo li ispoštovati voljeni klub u nedjelju sa posjetom???
benko21 je napisao/la:19 satiLik je napisao/la:Hocel ba neko napisat kad je utakmica u nedelju ?
Hvala.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilachurem je napisao/la:Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?
edit: i ovdje smo donedavno bili nosici ali evo oni su promijenili
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... l2019.html
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 18 jul 2019, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilachurem je napisao/la:Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Historicar
- Kontakt:
Velkoski jedini ima dva kartonaBordoSarajevo je napisao/la:Treći žuti je suspenzija, znači svi mogu dobit još po jedan a tek onda onaj sljedeći je suspenzija.extazy je napisao/la:sad sto sam procito kaze da se zuti brisu u PlayOffu, malo smo bespotrebno zute dobijali, nadam se da nece napravit pometnju nekuextazy je napisao/la:Sta je sa zutima dal se prenose ? Mrzi me gledat u pravilima UEFA jer ne vjerujem dacu naci
- prisonbreak
- Kontakt:
Mi ga u Celiku nafuralihurem je napisao/la:Bez dileme...ako se na svim ostalim igracima primjetila razlika u kvaliteti i superiornosti domacih igraca, niti jednog trenutka u duel igri nisam vidio da je Celticov igrac superiorniji od Hodzica, bilo da je rijec o njihovom beku, krilu ili veznom koji bi se nasao oci u oci s Hodzicem.Fudo je napisao/la:Zamjerite koliko hocete ali Hodzic je meni najbolji kod nas u ove 2 tekme
...isti mi je profil igraca kao i Oremus, samo sto je jedan bek a drugi vezni...dobro postavljanje, sitniji koraci,,okretni, dobri na lopti, vole je povuci...dva najveca pojacanja za sada u svakom slucaju.
Hodzic je jako dobar igrac, steta sto se nisu vise Husref i on zakacili
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Kako je izgledalo u duel igri, rezultat iz dvije utakmice pristojan..
Ljudi su neki drugi svijet za nas u ovom trenutku i nešto čemu treba da težimo.. Od snage, pokretljivosti, pozicioniranja.. Ma ukupno fizika, neki drugi svijet.. Dodaš na to mentalni sklop i moraš biti prezadovoljan razvojem situacije.. Pokazali smo u kratkim momentima da imamo šlifa.. To su momenti koje treba nadograditi u budućnosti..
Jedva čekam nedjelju i nadam se osvetu za ono "hlađenje" poslije prošle titule kad smo upoznali Ćavara iz prve ruke..
Nadam se i da neće biti puno odlazaka.. Tatar odlična reakcija kod gola.. I to je pokazao kroz prošlu sezonu.. Onu reakciju na polukoraku nema niko u ligi.. Jeste bio prespor u odbrani.. Prespor u onoj kontri.. Ali da sve to riješi igrao bi odavno bar u Carl Zeiss Jeni.. Dok ne kupimo ili odškolujemo boljeg, neka ga...
Rahmanović večeras najbolji kod nas.. Muška utakmica i rezon da se zadrži lopta duže od sekunde..
Do nedjelje povedimo nekog novog na utakmicu, pa da slavimo..
Ljudi su neki drugi svijet za nas u ovom trenutku i nešto čemu treba da težimo.. Od snage, pokretljivosti, pozicioniranja.. Ma ukupno fizika, neki drugi svijet.. Dodaš na to mentalni sklop i moraš biti prezadovoljan razvojem situacije.. Pokazali smo u kratkim momentima da imamo šlifa.. To su momenti koje treba nadograditi u budućnosti..
Jedva čekam nedjelju i nadam se osvetu za ono "hlađenje" poslije prošle titule kad smo upoznali Ćavara iz prve ruke..
Nadam se i da neće biti puno odlazaka.. Tatar odlična reakcija kod gola.. I to je pokazao kroz prošlu sezonu.. Onu reakciju na polukoraku nema niko u ligi.. Jeste bio prespor u odbrani.. Prespor u onoj kontri.. Ali da sve to riješi igrao bi odavno bar u Carl Zeiss Jeni.. Dok ne kupimo ili odškolujemo boljeg, neka ga...
Rahmanović večeras najbolji kod nas.. Muška utakmica i rezon da se zadrži lopta duže od sekunde..
Do nedjelje povedimo nekog novog na utakmicu, pa da slavimo..
Ne sanjajte 10 milja protiv Zrinje, lani smo imali 2:2 protiv Atalante, sunčanu nedjelju protiv DKa pa bilo 3 hiljade. Za mene je sve preko 5 milja top posjeta. I to će izvuć dobar broj sezonskih kupljenih prije Celtica.
Al kako je meni drago za Kovačevića jbt, prije 10 mjeseci plakao k'o dijete poslije kikseva na Grbavici pred 10ak milja malenih, noćas pred 50 hiljada hladan k'o špricer. Golman reprezentacije aBd za dvije godine, i ništa ispod liga petice.
Al kako je meni drago za Kovačevića jbt, prije 10 mjeseci plakao k'o dijete poslije kikseva na Grbavici pred 10ak milja malenih, noćas pred 50 hiljada hladan k'o špricer. Golman reprezentacije aBd za dvije godine, i ništa ispod liga petice.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako se je samo osjetio nedostatak jednog klasnog DMF u ovom dvomecu brutala. Nadam se da ga iskopamo do 3.pretkola LE.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Brate jes vidio Đokanovića, kolika muda ima. Leti po terenu, povuče naprijed a odbijaju se od njega. Ne treba nam bolji vjeruj mi!ElCartel11 je napisao/la:Kako se je samo osjetio nedostatak jednog klasnog DMF u ovom dvomecu brutala. Nadam se da ga iskopamo do 3.pretkola LE.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad ce se poceti pretjerivati sa djokanovicem. Polahko ljudi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- SedrenikHz
- Kontakt:
Al jesu ljudi mocni sta je ono
Ako je bilo 100 duela oni su uzeli bar 90 hebote, tacno vidis razliku samo u pas igri. Kad oni posalju to ide jaka i u noge, dok nasi ili je spora ili preslaba ili neprecizna..
Hajmo gazit svinje u nedelju !
SVI NA KOŠEVOO !!!
Ako je bilo 100 duela oni su uzeli bar 90 hebote, tacno vidis razliku samo u pas igri. Kad oni posalju to ide jaka i u noge, dok nasi ili je spora ili preslaba ili neprecizna..
Hajmo gazit svinje u nedelju !
SVI NA KOŠEVOO !!!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Lecler i 13 gostiju.