FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 18 jul 2019, 02:59

Kamuflazn je napisao/la:Sad ce se poceti pretjerivati sa djokanovicem. Polahko ljudi.
Opusti se, neće niko kapitenu mjesto uzeti :nene:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2019, 06:04

benko21 je napisao/la:
THEC je napisao/la:
hurem je napisao/la:Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?
ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilac
slika
Ovo već ima smisla..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 jul 2019, 06:11

benko21 je napisao/la:
THEC je napisao/la:
hurem je napisao/la:Mi ako cemo ostati nositelji u 3.pretkolu, onda od ovih 10 sto ispadnu u 2'pretkolu LP ce jedan izvisiti, ili gledajuci najslabiji koeficijent pa da bude 10:10, ili ce ostaviti 11 nositelja i 9 nenositelja, pa izvuci 9 parova, a ova dva nosioca sto ostanu zadnji u bubnju ce igrati medjusobno i to je to?
ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilac
slika
Po ovom onda nismo nosioci. Po meni i bolje

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jul 2019, 06:35

Evo i Hebibovic nas napušta.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jul 2019, 06:36

skoroalen je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Kako se je samo osjetio nedostatak jednog klasnog DMF u ovom dvomecu brutala. Nadam se da ga iskopamo do 3.pretkola LE.
Brate jes vidio Đokanovića, kolika muda ima. Leti po terenu, povuče naprijed a odbijaju se od njega. Ne treba nam bolji vjeruj mi!
Treba malca dozirati lijepo da neizgori kao neki. Ali kad je pokazao onakvo znanje protiv jednog Celtica, onda ce u nasoj ligi biti jos jaci. Steta sto nije bio starter u ovdvije tekme, sigurno bi bolje odradio posao od Krleta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jul 2019, 06:38

MortemHz je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
THEC je napisao/la: ma bit ce 10-10 vjerovatno ali sacekat ponedjeljak i tad cemo sigurno znati gdje smo, je li greska na ofc. stranici Uefe ili su ove godine promijenili pravila pa je ekipa koja direktno ode u 3. pretkolo EL nosilac
slika
Ovo već ima smisla..
Sto se mene tice ovdje nam isti ku.rac bili nosioci ili ne, mozes dobiti jake klubove, a mozes i neke sa kim se mozes nositi.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2019, 06:40

Da jer je dosta neočekivano relativno velik broj nenosioca prošao.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 18 jul 2019, 06:41

ElCartel11 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Kako se je samo osjetio nedostatak jednog klasnog DMF u ovom dvomecu brutala. Nadam se da ga iskopamo do 3.pretkola LE.
Brate jes vidio Đokanovića, kolika muda ima. Leti po terenu, povuče naprijed a odbijaju se od njega. Ne treba nam bolji vjeruj mi!
Treba malca dozirati lijepo da neizgori kao neki. Ali kad je pokazao onakvo znanje protiv jednog Celtica, onda ce u nasoj ligi biti jos jaci. Steta sto nije bio starter u ovdvije tekme, sigurno bi bolje odradio posao od Krleta.
Ne seri ElCartel11, čuj dijete od 18 godina bi bolje odradilo posao od Krleta. Pa Velkoski jedan od najboljih naših igrača u ovom dvomeču, pogotovo prvu utakmicu gdje je ginuo i kad su svi ostali pocrkali. Vidjelo se to njegovo iskustvo pa i na ovoj neprirodnoj poziciji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2019, 06:43

mirzatele je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Možemo li ispoštovati voljeni klub u nedjelju sa posjetom???
Može li nas biti 12k ?
Toliko ne bi bilo da nam je utakmica presudna a ne prva, bukvalno ni blizu neće toliko biti. 5-6-7K bi bilo iznadprosječno a i kao što Škoro kaže, možda uspijemo preći preko 5K radi sezonskih.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jul 2019, 06:47

Đokanovic će biti bolji igrač od Cimirota.I vrlo brzo za nas jedna od najvažnijih karika u timu,mali je mašina.
Pod hitno mu produžiti novi ugovor.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 jul 2019, 07:37

broj6 je napisao/la: Ne seri ElCartel11, čuj dijete od 18 godina bi bolje odradilo posao od Krleta. Pa Velkoski jedan od najboljih naših igrača u ovom dvomeču, pogotovo prvu utakmicu gdje je ginuo i kad su svi ostali pocrkali. Vidjelo se to njegovo iskustvo pa i na ovoj neprirodnoj poziciji.
Ginut cu i ja ali je fora koliko dajem doprinos ekipi.
I da malac bi bolje odradio posao jer je klasicni DMF, dok Krle to nije, a to nam je falilo u ovom dvomecu, neko ko zna presjeci loptu i uci u duel. Ali bolje drzati starohana nego dati sansu malcu da se razvija pa ja.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,

BOSANSKA KRAJINA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 18 jul 2019, 07:54

Gledam ove moguće protivnike, samo nemoj Ludogorec i Izraelce, što neko napisa ranije, ne treba ni da idemo tamo, ako ih izvucemo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 jul 2019, 08:08

:twisted:
ElCartel11 je napisao/la:
broj6 je napisao/la: Ne seri ElCartel11, čuj dijete od 18 godina bi bolje odradilo posao od Krleta. Pa Velkoski jedan od najboljih naših igrača u ovom dvomeču, pogotovo prvu utakmicu gdje je ginuo i kad su svi ostali pocrkali. Vidjelo se to njegovo iskustvo pa i na ovoj neprirodnoj poziciji.
Ginut cu i ja ali je fora koliko dajem doprinos ekipi.
I da malac bi bolje odradio posao jer je klasicni DMF, dok Krle to nije, a to nam je falilo u ovom dvomecu, neko ko zna presjeci loptu i uci u duel. Ali bolje drzati starohana nego dati sansu malcu da se razvija pa ja.
Dzaba pises, kod nas se fudbal gleda koliko ko trci i maše, a ne kako zatvara protivnika, prati igrace i linije. Sinoc npr krste im napravi dodavanjem iz svog sesnesterca lopte ddirekt u noge igracu celtica priliku, bespotrebno. Pa onda na sreeini par puta pasovi koji su rizicni, jedan ili dva presjecena, dva u aut.
DodajMo i direktnu odgovornost za prvi gol na kosevu gdje je 2-3 puta imao sansu napraviti lagani faul, a na kraju uci u blok sto nije uradii. I ne, ne pljujem ga, nego to nije njegov posao i njegova pozicija, niti to zna igrati niti je igtao. Na stranu njegova borba ali sinoc djokanovic aa 18 ni jedan duel nije izgubio, zato sto zna. Zna presjeci loptu, zna cekati prorivnika na pas i dribling, krste to ne zna. I tu zavrsava svaka diskusija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 18 jul 2019, 08:11

amypitar je napisao/la:Đokanovic će biti bolji igrač od Cimirota.I vrlo brzo za nas jedna od najvažnijih karika u timu,mali je mašina.
Pod hitno mu produžiti novi ugovor.
To sam napisao ovdje nekada i ja stojim iza toga,mali ce igrati u ligi 5 sigurno.
Mnogo sam ga podrzavao i drago mi je sto je onako izgledao,bez imalo reapekta sa nekoliko duela ,ubrzanjem i trkom gdje je pokazao kako treba da izgleda pravi DMF,pa onim zagradjivanjem igraca kao da je na treningu u Butmiru a sve sa 3 seniorske utakmice i 18 godina.Dobili smo igraca koji treba da ostane ovdje i razvije se a onda ce svi brzo zaboraviti na "kapitalce"jer ce transfer ovog malog biti najveci kapital kluba i finansijski i marketinski.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 jul 2019, 08:13

Đokanovića odmah protiv Zrinjskog na dmf. Kad se nije pred 50-ak hiljada izgubio sinoć, neće sigurno ni protiv Zrinjskog pred 6-7k na Koševu. Ako počne redovno momak da igra, siguran sam da će i ugovor da produži, jer se fino pokazalo da Sarajevo može da bude najbolja odskočna daska za momke poput njega.
Bahati, bahati Željkan!
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jul 2019, 08:25

joker90 je napisao/la:Đokanovića odmah protiv Zrinjskog na dmf. Kad se nije pred 50-ak hiljada izgubio sinoć, neće sigurno ni protiv Zrinjskog pred 6-7k na Koševu. Ako počne redovno momak da igra, siguran sam da će i ugovor da produži, jer se fino pokazalo da Sarajevo može da bude najbolja odskočna daska za momke poput njega.

Mene je strah da ne produži,ne treba biti neki stručnjak da skontas da je malac, kapitalac, samo takav.Siguran sam da će do kraja prvog dijela sezone biti nezamjenjiv u prvih 11.
Nismo svjesni kakvog igrača imamo,on će u ovoj ligi rasturati.
Kakvu ima drskost,ne bježi od lopte,ide u duel,takvu samovjerenost ima da je to nevjerovatno.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 18 jul 2019, 08:37

Da su ovi iz Celtica brži i agilniji od nas bar 20 puta - jesu, da smo ispadali kao amateri i vrtili nas kao djecu - to stoji, al ja sam zadovoljan fizičkom spremom naših igrača u ovom dvomeču. Mislio sam da ćemo baš past u drugom pol. sinoć jer su ovi uspostavili žestok tempo al to se nije desilo čak smo dosta bolje drugo pol odigrali. Ako ovako budu tračali u ligi, zadnjih pola sata ćemo preskakat protivnike.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 18 jul 2019, 08:44

Treba istući Škote, nije to mala stvar...

#MesariIzSarajeva #DošliIgratiLopteAOniSeTuku #TravnikJePonosan
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jul 2019, 08:55

benko21 je napisao/la:
THEC je napisao/la:
slika
Zamisli opet Celtic dobijemo :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 jul 2019, 09:04

Mi da bi prosli Celtic, treba da se poklopi 100 stvari.

Mi smo jucer pravo amaterski izgledalu u prvom poluvremenu.
Nevvjerovatna kolicina straha je bila.

Vidim mnogi pricaju za Velkoskog, kao odlican bio.
Pa ne bih se bas slozio, sem sto se fkt borio i trcao. Imao je dosta gresaka. Kao i svi ostali igraci.

Nego rece Kovacevic kriv za drugi gol, a lik se namjesto da puca prema golu onoliko koliko zeli, nikog pored njega.

Mi smo usli u ovaj dvomec bez DMF i LB, i to je tskodjer jedna amaterska greska.
Ja cu protiv svakog kluba biti optimista, tako sam i bio protiv Celtica.
Siguran sam da smo mogli puno vise nego sto smo pruzili.
Ljudi jesu svemirski brod za nas, al su vise tako ispali jer smo im mi dozvoljavali.

Sve u svemu, dok god budemo govorili nek se nismo osramotili, nemamo sta ocekivati u Evropi.

Zelio bih se zahvaliti igracima i ss nadvomecu, sto su nam prvo omogucili ovo, na borbi i na dva gola koja smo dali.
Ocito, da volimo velikim davati golove :D Atalanta dva, Borusia dva :D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []