LOVE UNITED HATE ZAGOR !
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- __Liedson__
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
Konačno i Mislioci poklekli...jbg,izmorio nas dalek put u Hercegovinu,iako je tamo @Zagor igrao za sve mladje selekcije te ekipe,nije znao taktiku kojom bi iscupali bod,ili je mozda nije htjeo koristiti ?
LOVE UNITED HATE ZAGOR !

LOVE UNITED HATE ZAGOR !
FK Topnici - Green Dragonsi 1:1
Bas nas nece nas Topnike
R.I.P Memo, fali nam igrac kao sto je on bio (banovali ga) prerano je okoncao karijeru.
Bas nas nece nas Topnike
R.I.P Memo, fali nam igrac kao sto je on bio (banovali ga) prerano je okoncao karijeru.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- majestic24
- Kontakt:
Ma neka..imati ce i BANovici svoju ekipu s kapitenom analiticaromElegant je napisao/la:FK Topnici - Green Dragonsi 1:1
Bas nas nece nas Topnike![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Vukovi Zla pobijedili Mumije sa 3 2 po mom racunanju 
E ovako.Prvo izvinjenje zbog maloga kasnjenja rezultata(Ebo me komsija sa sklapanjem namjestaja
).
Druga stvar delfini zijanili
Trece sve moguce greske prijavite bit ce ispravljene.
I cetvrto sutra nisam tu (Odo do hercegovine jedno janjce okrenuti na razanj
) pa se jos jednom izvinjavam radi tabela.Tabele i liste strijelaca u Ponedeljak ranije obecavam Avatara mi moga.
Druga stvar delfini zijanili
Trece sve moguce greske prijavite bit ce ispravljene.
I cetvrto sutra nisam tu (Odo do hercegovine jedno janjce okrenuti na razanj
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
samo da se zna da su mislioci pustili protivnicu ekipu!!
pa gdje cu protiv zensko cc
pa gdje cu protiv zensko cc
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj jbt...ja sam dobar prognozer al sta mi vrijedi
Evo 4. kolo kako sam se prikljucio FK HEROJI-ma koji su bili pri dnu u 3. ligi.
Prva dva kola po jedan pogodjen rezultat i tu smo uzeli 4 boda mislim,3.kolo pogodim 2 ili 3 tacna rezultata al kako sam zurio,nisam gledo da je kolega@italia imao 3 identicna tipovanja medju ponudjenim parovima i zijanimo sluzbeno 0-3...katastrofa...
takodjer kup nisam stigao tipovat i tu smo zijanili 1-0...jbg da sam ja odigro dobili bi 100%
Konacno,u 4. kolu,danas,pogodim 1 par al odigramo nerjeseno 1-1,inace izostao je nas kapiten pa mozda i zato...prikovani smo za dno i dalje,iako su dobili veliko pojacanje u mom liku
,nije dovoljno...nedostatak srece i odgovornosti ponekad...
al eto u 4. kola imam 5 golova,racunajuci i ono gdje smo sluzbeno zijanili 0-3..statisticki nezz imal ko bolji..ocekujem ponude prvoligasa

Evo 4. kolo kako sam se prikljucio FK HEROJI-ma koji su bili pri dnu u 3. ligi.
Prva dva kola po jedan pogodjen rezultat i tu smo uzeli 4 boda mislim,3.kolo pogodim 2 ili 3 tacna rezultata al kako sam zurio,nisam gledo da je kolega@italia imao 3 identicna tipovanja medju ponudjenim parovima i zijanimo sluzbeno 0-3...katastrofa...
takodjer kup nisam stigao tipovat i tu smo zijanili 1-0...jbg da sam ja odigro dobili bi 100%
Konacno,u 4. kolu,danas,pogodim 1 par al odigramo nerjeseno 1-1,inace izostao je nas kapiten pa mozda i zato...prikovani smo za dno i dalje,iako su dobili veliko pojacanje u mom liku
al eto u 4. kola imam 5 golova,racunajuci i ono gdje smo sluzbeno zijanili 0-3..statisticki nezz imal ko bolji..ocekujem ponude prvoligasa
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vjeruj mi da nema broja koliko sam puta cula taj izgovor. Pobijedim vas u TKD borbama, u kosarci, u odbojci, u znanju iz sporta, pa u tipovanju relutata... izgovor je uvijek isti - zato sto sam zensko. Muska sujeta je cudna stvar i uzivam igrajuci se njome.samir_tm87 je napisao/la:samo da se zna da su mislioci pustili protivnicu ekipu!! pa gdje cu protiv zensko cc
Inace, najljepsi tim Lige vratio se na pobjednicke staze. Svako po jedan gol, dovoljno za sigurnu pobjedu.
Stolac dominira !
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Prvi poraz, dobro smo se držali. 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
gromovi pobjedili aaaa
prva pobjeda
prva pobjeda
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- samir_tm87
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Vjeruj mi da nema broja koliko sam puta cula taj izgovor. Pobijedim vas u TKD borbama, u kosarci, u odbojci, u znanju iz sporta, pa u tipovanju relutata... izgovor je uvijek isti - zato sto sam zensko. Muska sujeta je cudna stvar i uzivam igrajuci se njome.samir_tm87 je napisao/la:samo da se zna da su mislioci pustili protivnicu ekipu!! pa gdje cu protiv zensko cc![]()
Inace, najljepsi tim Lige vratio se na pobjednicke staze. Svako po jedan gol, dovoljno za sigurnu pobjedu.
Stolac dominira !
leki ja sam prije meca rekao da necu igrat protiv tebe
Joj izludi me ovo. Pa sto si onda postao ista ?? Zasto bih to ja trebala biti neko kome ce se popustati ?samir_tm87 je napisao/la: leki ja sam prije meca rekao da necu igrat protiv tebe
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Vidis da te zezalejla je napisao/la:Joj izludi me ovo. Pa sto si onda postao ista ?? Zasto bih to ja trebala biti neko kome ce se popustati ?samir_tm87 je napisao/la: leki ja sam prije meca rekao da necu igrat protiv tebe
BH Fanaticosi dizu formu,sto je veoma dobro.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- samir_tm87
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Joj izludi me ovo. Pa sto si onda postao ista ?? Zasto bih to ja trebala biti neko kome ce se popustati ?samir_tm87 je napisao/la: leki ja sam prije meca rekao da necu igrat protiv tebe
zato sto si zensko
Uprava Mislish Uniteda će sutra organizovati sjednicu zbog sumnjivih radnji na utakmicu sa Stolac H. Naime, igrač Samir je viđen prije meča u društvu ljudi bliskih klubu iz Hercegovine, a očigledno je bilo da na utakmici nije dao ni pola svoje snage.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Samo da se zna da ce i predstavnici Kljusinara prisustvovati sastanku, jer postoji velika mogucnost da se u ovoj situaciji nesto radi protiv nas, obzirom da nam je SK SH direktn konkurent za ulazak u prvu liguZagor je napisao/la:Uprava Mislish Uniteda će sutra organizovati sjednicu zbog sumnjivih radnji na utakmicu sa Stolac H. Naime, igrač Samir je viđen prije meča u društvu ljudi bliskih klubu iz Hercegovine, a očigledno je bilo da na utakmici nije dao ni pola svoje snage.
![]()
![]()
- samir_tm87
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:Uprava Mislish Uniteda će sutra organizovati sjednicu zbog sumnjivih radnji na utakmicu sa Stolac H. Naime, igrač Samir je viđen prije meča u društvu ljudi bliskih klubu iz Hercegovine, a očigledno je bilo da na utakmici nije dao ni pola svoje snage.
![]()
![]()
ali je opet postigao pogodak sa pola snage kada je vidio da je sve gotovo i da nece ugrozit dogovor
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
The Game je napisao/la:Samo da se zna da ce i predstavnici Kljusinara prisustvovati sastanku, jer postoji velika mogucnost da se u ovoj situaciji nesto radi protiv nas, obzirom da nam je SK SH direktn konkurent za ulazak u prvu liguZagor je napisao/la:Uprava Mislish Uniteda će sutra organizovati sjednicu zbog sumnjivih radnji na utakmicu sa Stolac H. Naime, igrač Samir je viđen prije meča u društvu ljudi bliskih klubu iz Hercegovine, a očigledno je bilo da na utakmici nije dao ni pola svoje snage.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FIFA ce imati posla.Savez se ogradjuje od svi spekulacija oko namjestanja rezultata
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.