Nosioc/nenosioc znamo si protivnike sinoc su napisani, bukvalno da smo stavljeni medju timove koji dolaze iz 2 kola Lige Prvaka ima tezih protivnika u Europa Ligi, Astana, Ludogore, Sheriff, Slovan, Piast, dok tamo samo Cluj,Bate,Maccabi izbjeccookiech je napisao/la:Ne kontas ocigledno sistem.ledesma je napisao/la:Ovo je trenutno, do ponedjeljka ce se mijenjati.cookiech je napisao/la:Champions path (draw: 12:20 CEST)
Teams
Seeded:
27.500 Astana (KAZ) v 4.000 FC Santa Coloma (AND)
27.000 Ludogorets (BUL) v 2.750 Valur Reykjavík (ISL)
12.250 Sheriff Tiraspol (MDA) v 3.000 Partizani (ALB)
6.250 Dudelange (LUX) v 6.000 Shkëndija (MKD)
6.000 Slovan Bratislava (SVK) v 0.500 Feronikeli (KOS)
4.250 Sarajevo (BIH)*
4.250 Sūduva (LTU) v 0.750 SP Tre Penne (SMR)
4.250 Lincoln Red Imps (GIB) v 1.050 Ararat-Armenia (ARM)
3.850 Piast Gliwice (POL) v 1.125 Riga FC (LVA)
2.250 Linfield (NIR) v 1.500 HB Tórshavn (FRO)
*Losers of first qualifying round tie between Sarajevo and Celtic given bye to third qualifying round
Unseeded:
Ten teams advancing from the UEFA Europa League second qualifying round champions path.
Draw procedure
The ten teams eliminated from the UEFA Champions League will be seeded and drawn against the other ten contenders.
Zamisli ispadne Dinamo Z. ili Maribor? A imaju bolji koeficijent od nas, nemoguce je da budu nenosioci.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koeficijenti neće igrati nikakvu ulogu. Već je bitno u kojoj fazi ispadneš. Nama su mogući protivnici ovi što ispadnu u 2 pretkolu LP.
Nije nuklearna fizika, pa da je teško skontati neke stvari.
Nije nuklearna fizika, pa da je teško skontati neke stvari.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa bolje nam je onda ko ispadne iz 2 prekolo LP ako je tako
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima na obije strane teskih i lakih tako da samo malo srece i 4 kolo je tuledesma je napisao/la:Pa bolje nam je onda ko ispadne iz 2 prekolo LP ako je tako
Dundalk – Qarabag
BATE Borisov – Rosenborg
Crvena zvezda – HJK Helsinki
Saburtalo – Dinamo Zagreb
Sutjeska Nikšić – APOEL
TNS – Kopenhagen
Maribor – AIK Stockholm
Ferencvaros – Valletta
Celtic – Nomme Kalju
Cluj – Maccabi Tel Aviv
SA GUBITNICIMA IGRAMO
zamisli ispadne Celtic i opet ih izvucemo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dundalk, Saburtalo, Sutjeska, TNS, Valleta, Kalju...
Al zapast će nas neka ekipa od ostale 4..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ne mora znacit mozda fakat UEFA grije i hladi loptice, rece ljudi ovom Sarajvu vazda nake teske damo red je da im Kalju dodjeBordoSarajevo je napisao/la:Dundalk, Saburtalo, Sutjeska, TNS, Valleta, Kalju...
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba izbjeci ovu Valletuskoroalen je napisao/la:A i k'o da je bitno, na kraju krajeva. Samo ćemo sebi ispehirat protivnika, po običaju. Milion kombinacija napišemo na forumu, i potrefi nas onaj kojeg smo svi naglasili da treba izbjeć.![]()
Izvlačenje je u ponedjeljak i vozdra, tad ćemo vidjet s kim igramo. Ništa ne možemo promijenit.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
evo kazu arena pl prenosi sta je sad ovo
samo neke tekme i to ovih klubova Borca,Radnika,Mladost itd.tilo je napisao/la:evo kazu arena pl prenosi sta je sad ovo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
johntravolta123
- Kontakt:
Samo tekme koje nisu na rasporedu MojaTV.benko21 je napisao/la:samo neke tekme i to ovih klubova Borca,Radnika,Mladost itd.tilo je napisao/la:evo kazu arena pl prenosi sta je sad ovo
Ova opcija je bila i prosle godine al je Bhtelecom trazio puno para...
Opet smo mi sve na mojatv sranje....
Kako je mislis izbjeci...?ElCartel11 je napisao/la:Treba izbjeci ovu Valletuskoroalen je napisao/la:A i k'o da je bitno, na kraju krajeva. Samo ćemo sebi ispehirat protivnika, po običaju. Milion kombinacija napišemo na forumu, i potrefi nas onaj kojeg smo svi naglasili da treba izbjeć.![]()
Izvlačenje je u ponedjeljak i vozdra, tad ćemo vidjet s kim igramo. Ništa ne možemo promijenit.
Mi smo i Celtic htjeli mimoići,ali...
- ElCartel11
- Kontakt:
Bi li vise voljeli slabog protivnika u 3 pretkolu ili nekog kojeg se moze proci a ima jak koeficient pa da smo onda nosioci u play offu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vrijeme je za ravnopravnog protivnika.ElCartel11 je napisao/la:Bi li vise voljeli slabog protivnika u 3 pretkolu ili nekog kojeg se moze proci a ima jak koeficient pa da smo onda nosioci u play offu?
ISTINA ZA VEDRANA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Da je izbjeć samo Valletu, Kaljua i Sutjesku..
FK Sarajevo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
MA mi kakvi smo pehovi ispast ce celtic i dinamo i strahovacemo opt.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Eto prođe i ovaj dvomeč. Utakmicu nisam gledao pa je neću ni komentarisat samo ću zaključit što su i mnogi prije mene ovde: bezveze se prepali protivnika. I da smo hrabrije odigrali isti bi rezultat bio, jer nisu za više od ovoga kvalitetniji od nas. Nije ni Atalanta.
Sad sačuvat igrački kadar, što se mora prodati prodati masno i sledeće sezone da idemo preko ovakvih protivnika.
Sad sačuvat igrački kadar, što se mora prodati prodati masno i sledeće sezone da idemo preko ovakvih protivnika.
tek ćemo sada vidjeti na čemu smo protiv timova koju su tu negdje i nisu sama krema evropskog fudbala kao što je seltik
Pa nismo baš sve...u početku je 18/19 na MojaTVjohntravolta123 je napisao/la:Samo tekme koje nisu na rasporedu MojaTV.benko21 je napisao/la:samo neke tekme i to ovih klubova Borca,Radnika,Mladost itd.tilo je napisao/la:evo kazu arena pl prenosi sta je sad ovo
Ova opcija je bila i prosle godine al je Bhtelecom trazio puno para...
Opet smo mi sve na mojatv sranje....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.