BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2019./2020.
Ovi Slovaci su katastrofalni ove godine.
Sinoc Slovan ispao od Sutjeske,a i danas igraju sa vrlo malim šansama.
Ruzomberok igra u gostima protiv Levskog sa 2 gola zaostatka i vjerovato nemaju neke šanse.
Dun.Streda takodje igra u gostima protiv Cracovije imaju primljen gol na domacem terenu 1:1.Vrlo teško do sledeće runde.
I naravno Trnava koja ima 2 gola zaostatka protiv Radnika.
Mogli bi biti u 2 kolu EL sa 1 predstavnikom...
Ruzomberok igra u gostima protiv Levskog sa 2 gola zaostatka i vjerovato nemaju neke šanse.
Dun.Streda takodje igra u gostima protiv Cracovije imaju primljen gol na domacem terenu 1:1.Vrlo teško do sledeće runde.
003871312
Treba malom jos iskustva, osnovo ima talenat sad samo rad na sebi i moze daleko.prisonbreak je napisao/la:imao je haos loših reakcija, ma čist njegov drugi golItsRamiz je napisao/la:Meni onaj kovacevic i nije nesto lik se baca i boksuje svaku loptu i primi onaj gol po sredini jest da J oe vise odbrana tu kriva nego on ali etojest odbrana loše reagovala, al šut po sredini terena, pa ona boksovanja, loše skroz.
Stvarno nemam problema pohvaliti kada nešto valja, al sinoć je mali bio skroz loš
Kovačević ce napraviti najveći transfer u istoriji nase lige.
Živi bili pa vidjeli.
Živi bili pa vidjeli.
Kovacevic je veca ubleha od Kjosevskog.
Sad hoce li ga Sarajevo na prevaru prodati druga je prica, Zeljo Kjosevskog nije uspio.
Sad hoce li ga Sarajevo na prevaru prodati druga je prica, Zeljo Kjosevskog nije uspio.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Igrači se inače na prevaru prodaju, pogotovo iz naše lige.
brate ja sam našao bruku linkova utakmica u zadnjih sedam dana i to na YT. Tako da treba probati sa Kayrat live na YT moraće izbaciti neki streamUstanikSBII je napisao/la:Ajmo ljudi neko link za ŠB na poslu sam potražite mi maloFoSte95 je napisao/la:danas aBd 3/3 da bude. Sarajevo se nije obrukalo sa škotima još kad bi ovo troje prošlo sjajan uvod u novu sezonu

UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ljudi neko link za ŠB na poslu sam potražite mi maloFoSte95 je napisao/la:danas aBd 3/3 da bude. Sarajevo se nije obrukalo sa škotima još kad bi ovo troje prošlo sjajan uvod u novu sezonu
ako ima za Tobol biće i sa Kayrat

- UstanikSBII
- Kontakt:
Ajde molim te stavi mi neki link prije tekem na poslu sam nezgodno mi gledatiFoSte95 je napisao/la:UstanikSBII je napisao/la:Ajmo ljudi neko link za ŠB na poslu sam potražite mi maloFoSte95 je napisao/la:danas aBd 3/3 da bude. Sarajevo se nije obrukalo sa škotima još kad bi ovo troje prošlo sjajan uvod u novu sezonu
ako ima za Tobol biće i sa Kayrat
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- prisonbreak
- Kontakt:
Radnik je ekipa koja skroz lose igra u gostima, pa mi kad smo najlosiju ekipu imali dobili ih 3-0
Cisto sumnjam u njihov prolazak

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Slovan je tim dominantan u svojoj lizi, al sto se tice Europe zadnjih godina vazda ispadaju nista bukvlano nisu napravili, taj tim bi Sarajevo moglo izbacit. Slovacka liga je pala, jedino im je taj Slovan ime al i oni u Europi ne prave nistaCickoo je napisao/la:Ovi Slovaci su katastrofalni ove godine.
Odavno Sarajevo nije imalo kvalitetnijeg golmana, jos mlad, fali iskustva, al dobio ga lagano, mislis da ga nije niko zapazio sinoc protiv Celtica, te utakmice prodaju igrace, i kad se proda bice milionski al nece jos. Sinoc je imao dobri odbrana i siguran se cinio, pa **** Pavlovic protiv Atalante da su sa Bjelava osutali dali bi go, dobro se Kova pokazao, svaka utakmica vise iskustva i sve vise sigurniji.avenija je napisao/la:Kovacevic je veca ubleha od Kjosevskog.
- PanajotPano
- Kontakt:
Šta ovo piše na vikipediji za Sarajevo, "BYE"?
Kad to pise znaci da ima direktan prolaz tj da preskace kolo jedno, kod nas to znaci da idemo direktno u 3 koloPanajotPano je napisao/la:Šta ovo piše na vikipediji za Sarajevo, "BYE"?
Pa ja gledam gore kakve veze imaju ovi mečevi drugog pretkola EL sa Sarajevom, jer sam prilično siguran da je odvojen žrijeb za EL, tj. da ovi timovi koji su ispali iz LP (među kojima je i Sarajevo) imaju svoj zaseban put gdje mogu dobiti samo i isključivo protivnike koji su ispali iz kvalifikacija za LP, i nemaju nikakve veze sa timovima koji od početka igraju kvalifikacije EL.extazy je napisao/la:Ma sad znamo protivnikeFoSte95 je napisao/la:SAD mi tek ništa nije jasno, stavili seeded teams pa ispod parove druge runde Europa League Champions Path, a dole u unseeded da upravo pobjediniti tih mečeva su nenosiociMokes je napisao/la:https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Znači možemo dobiti timove iz 2 pretkola LP. Riješena je i ta dilema.
Dundalk
BATE Borisov/Rosenborg
Crvena zvezda/HJK Helsinki
Saburtalo
Sutjeska Nikšić
TNS
Maribor/AIK Stockholm
Valletta
Nomme Kalju
Cluj/Maccabi Tel Aviv
Odnosno da se pojednostavi, u trećem pretkolu EL Sarajevo će igrati protiv timova koji su ispali u drugom pretkolu LP, a u eventualnom play offu EL bi igrali protiv timova koji su ispali u trećem pretkolu LP ili koji su prošli treće pretkolo EL ali samo isključivo pobjednici duela koji su ranije ispali iz LP, dakle totalno nevezano sa timovima koji od početka igraju EL.
Ako sve bude prema očekivanjima, Sarajevo vrlo lako može dobiti laganog protivnika u trećem pretkolu EL, jer timovi poput TNS-a, Dundalka, Helsinkija, Vallete, Kaljua, zaista jesu lagani protivnici za treće pretkolo EL.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Ma sad znamo protivnikeFoSte95 je napisao/la:SAD mi tek ništa nije jasno, stavili seeded teams pa ispod parove druge runde Europa League Champions Path, a dole u unseeded da upravo pobjediniti tih mečeva su nenosiociMokes je napisao/la:https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/s ... d=2001148/
Znači možemo dobiti timove iz 2 pretkola LP. Riješena je i ta dilema.
Dundalk
BATE Borisov/Rosenborg
Crvena zvezda/HJK Helsinki
Saburtalo
Sutjeska Nikšić
TNS
Maribor/AIK Stockholm
Valletta
Nomme Kalju
Cluj/Maccabi Tel Aviv
[/quote]Pa ja gledam gore kakve veze imaju ovi mečevi drugog pretkola EL sa Sarajevom, jer sam prilično siguran da je odvojen žrijeb za EL, tj. da ovi timovi koji su ispali iz LP (među kojima je i Sarajevo) imaju svoj zaseban put gdje mogu dobiti samo i isključivo protivnike koji su ispali iz kvalifikacija za LP, i nemaju nikakve veze sa timovima koji od početka igraju kvalifikacije EL.
Odnosno da se pojednostavi, u trećem pretkolu EL Sarajevo će igrati protiv timova koji su ispali u drugom pretkolu LP, a u eventualnom play offu EL bi igrali protiv timova koji su ispali u trećem pretkolu LP, dakle totalno nevezano sa timovima koji od početka igraju EL.
Ako sve bude prema očekivanjima, Sarajevo vrlo lako može dobiti laganog protivnika u trećem pretkolu EL, jer timovi poput TNS-a, Dundalka, Helsinkija, Vallete, Kaljua, zaista jesu lagani protivnici za treće pretkolo EL.
Ne ne, mi cemo biti u sesiru sa ovima sto su prosli drugo kolo Europa Lige ( a ispali u prvom kolu LP ), i igramo protiv ovi sto su ispali iz drugog kola Lige Prvaka, a to je sve dio tog Sampionskog puta, svi su poceli od Lige Prvaka. Nemamo mi nikakve veze sa timovima koji igraju od pocetka Europa Ligu jer nisu sampioni svoje zemlje, oni imaju zaseban zdrijeb a tamo se nalaze i timovi iz lige petice, tako da sreca pa idemo ovi hajmo rec malo laksim putem.
Pa od 10 protivnika trebamo izbjec 3/4, mozemo vrlo lako na nekoga kao Valleta, Kalju, oni su realno mnogo losiji od nas. Al onda u PlayOffu smo isto ucesnici Sampionskog puta, tu ce bit 10 timova koji su prosli 3 kolo i 6 timova iz 3 kola Lige Prvaka, 6 nosioca i 10 nenositelja, moze se desiti uz ludu srecu da i tu zapadne neko hajmo rec sa kojim se mozemo mjerit.
Zakoplikovali su sve u UEFI, jos ako ubace 3 takmicenje za par godina onda cemo se pogubit haha
Ma ja, kontam, tako sam i mislio, znam da ovi što su ispali iz LP imaju poseban taj 'šampionski put' kako ti kažeš, ne može vam doći niko od ovih klubova što od početka igraju EL tj. što nisu bili šampioni svoje zemlje.extazy je napisao/la:
Ne ne, mi cemo biti u sesiru sa ovima sto su prosli drugo kolo Europa Lige ( a ispali u prvom kolu LP ), i igramo protiv ovi sto su ispali iz drugog kola Lige Prvaka, a to je sve dio tog Sampionskog puta, svi su poceli od Lige Prvaka. Nemamo mi nikakve veze sa timovima koji igraju od pocetka Europa Ligu jer nisu sampioni svoje zemlje, oni imaju zaseban zdrijeb a tamo se nalaze i timovi iz lige petice, tako da sreca pa idemo ovi hajmo rec malo laksim putem.
Pa od 10 protivnika trebamo izbjec 3/4, mozemo vrlo lako na nekoga kao Valleta, Kalju, oni su realno mnogo losiji od nas. Al onda u PlayOffu smo isto ucesnici Sampionskog puta, tu ce bit 10 timova koji su prosli 3 kolo i 6 timova iz 3 kola Lige Prvaka, 6 nosioca i 10 nenositelja, moze se desiti uz ludu srecu da i tu zapadne neko hajmo rec sa kojim se mozemo mjerit.
Zakoplikovali su sve u UEFI, jos ako ubace 3 takmicenje za par godina onda cemo se pogubit haha
A u suštini vi ste kao nenositelji u trećem pretkolu, jer ste ispali u prvom pretkolu LP, a nositelji su ovi što će ispasti u drugom pretkolu LP, al' s obzirom da je dosta jakih timova izletilo u ovom prvom pretkolu LP, ispadne da je bolje biti nominalno nenositelj nego nositelj

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Crknite "objektivni" dušmani! Probajte vi sta prodat iz svojih raspalih i do Boga dužnih klubova.
Boli vas qrac kakav je Kovacevic i za koliko i kad cemo ga prodati!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ovo je ipak europska utakmica. Mnogo važnija.prisonbreak je napisao/la:Radnik je ekipa koja skroz lose igra u gostima, pa mi kad smo najlosiju ekipu imali dobili ih 3-0![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Sve stoji, al mislim da xe dosta losije odigrati nego 'kuci' sto suDzemail15 je napisao/la:Ovo je ipak europska utakmica. Mnogo važnija.prisonbreak je napisao/la:Radnik je ekipa koja skroz lose igra u gostima, pa mi kad smo najlosiju ekipu imali dobili ih 3-0![]()

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
A vi kao niste duzniledesma je napisao/la:Crknite "objektivni" dušmani! Probajte vi sta prodat iz svojih raspalih i do Boga dužnih klubova.

Jesi nam se nagovorio,evo svi placemo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.